Telefon falt i vannet hva de skal gjøre

Her er den riktige måten å redde en klissvåt smarttelefon

Den falt i toalettet. Den klønete servitør banket et glass vann på den. Du glemte det var i lomma når du hoppet i bassenget. Det er bare noen få av de hundrevis av måter telefonen kan komme i livstruende kontakt med væske. Når det skjer med deg (og det vil), så snart du er ferdig med galne, vil du sannsynligvis begynne febrilsk å trykke på alle knappene, blåser på den, eller sprengning det med en hårføner for å raskt bli kvitt alt som vann.

Mens de er alle velmenende handlinger, gjett hva? Helt feil tilnærming. Her er hva du bør gjøre.

Først hente det så raskt som mulig. Hvis telefonen er fortsatt i bunnen av boblebadet eller toalettet, få det ut ASAP. Jo lenger det er i væsken, vil den større er sannsynligheten for skade være.

Når enheten er ikke lenger under vann, hvis du kan, ta det ut batteriet. Ikke engang bry slår den av, ikke trykk på noen andre knapper, bare åpne opp telefonen og trekk batteriet ut. Hvis du ikke kan gjøre det selv - hvis du eier en iPhone eller en annen enhet som er umulig å raskt lirke fra hverandre - du må betale for bare nøye slår av enheten. Du ønsker å kutte strømmen på enheten så raskt som mulig for å hindre muligheten for kortslutning.

Nå - Ikke føne det eller stikke den i ovnen. Varmen kan skade den skjøre elektronikken inne. Hva du bør gjøre er å gi den en rask tørk med et rent håndkle, slik at det ikke oppstår ender opp drenering i sine havner eller andre åpninger. Hvis det er spor av vann fanget inne sprekker eller fordypninger i saken, prøver forsiktig og konservativt ved hjelp av trykkluft til å blåse det ut. Bare vær forsiktig med å blåse vannet lenger inne i telefonen.

Neste vi har noen forskjellige alternativer. Mange folk sverger ved å stappe telefonen i en pose med tørr ris, og la den sitte i 24 til 36 timer eller mer. Dette er billig, enkelt og kan gjøres i en klemme. Men denne metoden kunne ha noen negative: Hvis risen absorberer vann godt, kan du sitte igjen med en grøtaktig ris rotet fast i sine bretter og I / O-porter. De med hud i spillet (som du ser nedenfor) også si at stivelse fra overflaten av ris kan få inne i telefonen og muck det opp, men jeg har ikke vært i stand til å finne solid empirisk bevis for dette. For å være sikker, pakk telefonen løst i et papirhåndkle før slippe det inn i risen.

Den smarteste alternativet er å holde syntetiske tørkemidler på hånden. De er langt mindre rotete, og de jobber raskere og mer effektivt enn ris.

$ 20 Bheestie Bag er ett alternativ du kan bestille og holde på hyllen hjemme. Du kan slippe telefonen i lufttett plastposen med jevne mellomrom (som etter dine jeans bli dynket i en regnstorm) for å sikre at ingen dvelende fuktighet begynner å gjøre skade inni telefonen din, eller bare bruke den hvis telefonen møter en full-on LIQUI-mergency .

Dry-All er et annet produkt du kan kjøpe og holde med deg i tilfelle. Samme avtale som Bheestie Bag: du bare forsegle opp telefonen inne i posen, som er fylt med tørkemiddel, og deretter vente på spesifisert tidsperiode (24 til 48 timer) for å la telefonen tørke ut. Du kan hente en pose for så billig som $ 6 på Amazon.

Tørkeboks er et annet alternativ. Du kan bruke sin nettside for å finne forhandlere i byen din som har en tørkeboks du kan bruke på stedet. Etter at du har slått av telefonen etter satse, du bare hodet til en av disse DryBox steder og i løpet av minutter, bør gadget være knusktørr og restaurert. Mens San Francisco hadde mange å velge mellom, andre byer som Houston, TX, og Santa Barbara, gjorde CA ikke har noen Dryboxes i nærheten, så gjør din forskning.

Telefon falt i vannet hva de skal gjøre

Selvfølgelig er det smarteste du kan gjøre begynne hamstring tørremiddel pakker du allerede får gratis. Begynn nå: Hver gang du ser en løs pakke med tørkemiddel i en boks med et par nye sko, en harddisk, en forsendelse av krydder, eller hva, trekk den ut og lagre det. Dumpe dem i en plast eller glass beholder du er sikker på har en lufttett forsegling. Etter at du har samlet en haug av dem, har du en nødtelefon-redning pod klar til å gå. Bare slipp den dunked telefonen inn i beholderen, forsegle den opp, og du vil få de samme resultatene som noen av de andre kommersielle alternativer.

Trikset til alle disse metodene er at for tørke å gjøre sin magi, må det være i en lukket beholder, slik at det kan absorbere vann bare fra telefonen, og ikke fra uteluften. Også må du ha nok av tørkemiddel til stede for å absorbere alt vannet.

Etter disse tipsene, er det en god sjanse telefonen kunne overleve sin utidige spill. Men om det tar en spesielt stor stupe, kan du være SOL. I så fall, er det på tide å kjøpe en ny telefon.

Hjelp! Jeg droppet min telefon i vann!

Det er den ultimate "Oh crap!" Øyeblikk: Du trekker buksa ned for å bruke toalettet og høre en skvett som at dyre mobiltelefon dråper fra lommen i vannet.

Ifølge mobiltelefon reparere selskaper, feste iPhone og andre smarttelefoner med vannskader står for en betydelig del av sin virksomhet.

En studie ved markedsføring byrå 11mark fant at 75 prosent av amerikanerne med mobiltelefoner innrømmet å bruke sin telefon på badet, som legger opp til en rekke mobiltelefoner farlig nær vann.

"Vi får 'Jeg droppet [telefonen] i toalettet" en gang eller to ganger om dagen, "sier Roger Kabir, eier av mobiltelefon reparasjon selskap Dr. PHONEZ i San Antonio, hvor vannskader reparasjoner starter på $ 80 og gå opp avhengig av om hvilke komponenter må erstattes. Dr. PHONEZ bruker et proprietært system, "tørrboksen" for å trekke ut fuktighet før rengjøring indre deler med en ultrasonisk alkohol bad.

Mens slippe din iPhone eller smarttelefon i vann vil vanligvis annullere garantien - de fleste telefoner har indikatorer som vil endre farge når de blir våte - mobiltelefon reparasjon selskaper tilbyr utstillingsvinduet eller post-tjenester for alt fra sprukne skjermer til vannskader.

Droppet telefonen i toalettet? Det skjer

Hvis du har mistet telefonen i toalettet, er du ikke alene.

Det skjedde med Angie liste medlem Pam Murphy fra Waxhaw, North Carolina, da hennes Motorola Droid smartphone tok en dukkert i porselen bassenget.

"Det første jeg gikk var" ewww, "minnes hun. "Men jeg hørte plask og så bare ikke tenke. Jeg nås på. "

Hennes rask reaksjon - raskt fjerne mobiltelefon batteri, tørking av vannet med et håndkle, tørke den med isopropanol og la smarttelefonen lufttørke - hjalp gjenopplive og fikse det vannskadede telefon. Det fungerte, men Murphy telefon-fiske eventyr forlot henne sette sine øyne på en ny vannbestandig mobiltelefon.

Men for de Oopsies med en mobiltelefon som ikke er vanntett, er det fortsatt håp.

Utover ris: Hvordan lagre en våt mobiltelefon

Mobiltelefon reparasjon eksperter si å unngå vannskader, start ved å fjerne mobiltelefonen fra vannet umiddelbart.

• Ta ut telefonbatteriet hvis du kan. Noen smarttelefoner, som iPhone, ikke la batteriet fjernes, så i hvert fall slå din mobiltelefon strømmen.

• Motstå å slå den på igjen, eller plugge den inn, noe som kan ødelegge interne komponenter og ødelegge telefonen.

• Til tross for sin popularitet som en våt-enhet kur, plassere mobiltelefonen i en pose med ukokt ris kan tørke den ut, men vil ikke alltid være nok til å fikse telefonen siden mineraler i vannet kan tørke og potensielt reagerer med materialer inne i telefon.

• Ta enheten til en telefon verksted innen en dag eller to, slik at de kan ta den fra hverandre, tørr alt inne, rydde av mineraler som kan forårsake korrosjon og erstatte noen deler som ikke lenger fungerer.

Mobiltelefon reparere selskaper hemmelighet: alkohol

Selv om det vannskadede mobiltelefon virker tørt, kan mineraler som var i vannet korrodere ømfintlige metallkomponenter over tid, ifølge Ned Hosic, grunnleggeren av Boston iPhone Repair.

"Det kan fungere fint med en gang, og sakte begynner å miste en funksjon, så en annen, før det er helt død," Hosic sier, og legger til at det er umulig å forutsi hva som er salvageable uten å åpne telefonen tilfelle.

Relaterte innlegg

  • 350 пользователей сейчас Vennligst Les prioritert post, sjekke nye innlegg. og søk før du sender inn et innlegg. Ønsker du enhetstype og iOS versjon ved siden av brukernavnet ditt? Gi din enhet, og ...

  • Få lekre subaqueous bilder med iPhone! IPhone har drømmer. Drømmer om å utforske havbunnen av Marianergropen som en James Cameron for smarttelefonen stratum. Det er bare ...

  • Samsung Galaxy S6 falt i vannet - Førstehjelp Tips Samsung Galaxy S6 er ikke som sin forgjenger vanntett, noe som betyr at selv en liten mengde vann kontakt kan føre til en teknisk ...

  • Gjør deg klar til å bli Swampy, Allie, og Cranky på deres neste spennende eventyr! Oppfølgeren til det mest avhengighetsdannende fysikk-baserte puzzler fra Disney har endelig kommet. Hvor er My Water? 2 ...

  • Hvordan min Blackberry levde en svømmetur i toalettet Min Blackberry, etter å utvinne fra onsdagens svømmetur. Ina Fried / CNET Det er hver gadget lover mareritt, og på onsdag, ble det min ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/telefon-falt-i-vannet-hva-de-skal-gjre.php on line 137

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/telefon-falt-i-vannet-hva-de-skal-gjre.php on line 137