Hva pic Windows Phone-bedrager

Bilder + kamera

Ta, redigere og dele bilder og videoer

For å ta et bilde eller video

Trykk på kameraknappen, vanligvis funnet på kanten av telefonen.

  Hvis telefonen din ikke har en fysisk kameraknappen, gå til App-listen. på Kamera. og deretter trykke på skjermen for å ta et bilde. (For mer info, ta kontakt med telefonhåndboken.) Du kan også starte kameraet i et enkelt trykk fra handlingen sentrum. Hvis du vil vite mer, kan du se Bruke raske handlinger på telefonen min. Telefonen er låst eller sover? Du kan fortsatt raskt fange øyeblikket-bare å trykke på kameraknappen. Hva pic Windows Phone-bedrager
  For å ta et bilde, trykker du først på kameraknappen halvveis ned for å fokusere, og trykk deretter på det hele veien til å knipse bildet. Hvis telefonen ikke har et kamera-knappen, kan du trykke Enkelt bilde på søkeren for å ta et bilde. Å spille inn en video, trykker du på Video på søkeren, og trykk deretter på Kamera-knappen eller trykker Spill inn for å starte eller stoppe opptaket.
  Dine bilder kan bli enda kulere (eller sprøere) med objektiver som integreres rett inn i søkeren. Fra Kamera-appen, trykker Objektiver, og deretter trykker du på Lens applikasjonen du vil bruke. For å få mer, pek på Finn flere objektiver. (Hvis Objektiver er ikke en av raske innstillinger for søkeren, trykker du på Mer, trykker du på et av sporene under Vis disse innstillingene i søkeren. Og deretter Lens velgeren.) Fikk noen ekstra spesielle pics? Legg dem til favoritter, og deretter bruke dem til å tilpasse telefonen. Lær hvordan i Tilpass telefonen med bildene mine.

Hvis du ser Burst på bunnen av et bilde, klikker du på det å gjennomgå og lagre de beste bildene fra en serie fotoserien før de slettes automatisk.

For å bruke burst mode når du tar bilder

Burst-modus er en fin måte å fange motiver i rask bevegelse og gruppebilder. (Du kan bytte mellom kameramodi ved å trykke seriemodus, Single bilde eller video i søkeren.) Når du tar et bilde i seriemodus, telefonen fanger en serie skudd i rask rekkefølge. Etterpå kan du bla gjennom dem og lagre de beste til kamerarullen. Eventuelle bilder du ikke lagrer automatisk slettet etter en viss periode-standard er sju dager, men du kan endre det. For å velge burst mode bilder som du vil beholde eller slette, gjør du følgende:

Hva pic Windows Phone-bedrager

I App-listen. på Fotografier og klikker på et bilde tatt med burst mode for å åpne den.

Pek Burst for å se alle bildene i serien.

Når bildene er lastet, kan du sveipe filmremsen venstre eller høyre og trykk noen bilder du ønsker å beholde for å velge dem. En hake vises på bildene du har valgt. (Selv om du ikke gjør noen valg, er ett bilde i hver bildeserie alltid lagret som standard.)

Raskt vil lagre alle bildene i en bildeserie i Kamerarull? Trykk Mer gt; Velg alle .

Trykk Lagre for å lagre de valgte bildene til kamerarullen. Noen bilder i serien du ikke velger vil bli slettet umiddelbart.

Burst-modus lar deg velge hvilke bilder du vil beholde

For å bruke og endre søkeren innstillinger

Et perfekt bilde vil ikke ta seg selv, noe som er grunnen Windows Phone 8.1 viser viktige raske innstillinger på toppen av kamerasøkeren. Flash, oppløsning, Kamerarull, og flere kan nås umiddelbart med ett fingertrykk. Du kan endre hvilke innstillinger vises i søkeren din ved å gjøre følgende:

Trykk på Mer, og trykk deretter på et av sporene etter Show disse innstillingene i søkeren.

Du kan velge standardvalg for hver av dine raske innstillinger fra kamerasøkeren-bare trykk på Mer gt; Foto innstillinger eller videoinnstillinger. trykk på en innstilling for å se en liste over alternativer, og velg deretter et alternativ for å angi det som standard.

Hva pic Windows Phone-bedrager

Hvis du vil redigere et bilde

Etter å ha tatt et bilde, kan du rotere det, beskjære det, eller brukt reparasjonen filter. Fix vil automatisk gjelde noen av de mest vanlige fotografiske fikser-eksponering, fargetemperatur, og shadow / highlight justerings på en måte som er tilpasset for hvert bilde.

I App-listen. på Fotografier.

Finn bildet du vil redigere, og klikk på bildet for å åpne det.

Trykk på Rediger, og gjør deretter ett av følgende: (Hvis du har bilde redaktør apps installert på telefonen, men likevel ønsker å bruke den innebygde verktøy under for å redigere bildet, så trykk beskjære, rotere, auto-fix først på Rediger skjerm.)

  Hvis du vil rotere bildet, trykker du Roter så mange ganger som nødvendig inntil bildet er riktig side opp. For å beskjære bildet, på Beskjær. Trykk og dra ett av hjørnene i rektangelet, eller klikk på Sideforhold for å velge en bestemt ratio (for eksempel 16x9) og deretter drar rektangelet. Når du er ferdig beskjæring, klikker du på Ferdig. Dersom fargene i bildet ikke ser helt riktig, kan du prøve å trykke Fix. Hvis du ikke liker hvordan den ser ut etterpå, bare trykk Angre fikse å angre.

Trykk på Lagre for å lagre alle endringene.

Lyst til å redigere bildene dine med et bilde editor app du allerede har installert på telefonen din? På skjermbildet Rediger, bare trykk på navnet på bildet editor app for å åpne og redigere bilder i programmet. Hvis du leter etter flere bilder redaktør apps, bare pek på Finn flere redaktører til å søke etter mer av dem i Windows Phone Store.

Hvis du vil dele et bilde eller en video

Så du tok en kjempeflott bilde eller video-hva nå? Vise den til dine venner, selvfølgelig! Du kan tekst eller e-posten din bilde eller video til noen, eller legge det ut på Facebook. Twitter eller Linkedin. avhengig av hva apps du har installert.

I App-listen. på Fotografier.

Trykk på bildet eller videoen du vil dele, og klikk på Del.

Velg en delingsalternativ som meldinger, e-post, eller et sosialt nettverk som Facebook.

Relaterte innlegg

 • Komplett unoffical bedrager og walkthrough for Hva er min IQ Lilya0304 sa: 12-28-2012 22:03 Komplette unoffical bedrager og walkthrough for Hva er min IQ gt; Navn av Application: Cheats tips ...

 • LogoGuess The Word Answers og Cheats Logo Guess svar Logo Guess er et vanskelig, konkurranse app-branding spill som tester dine kunnskaper om globale merkevarer og ikoner. Laget av Xin Wenwei, ...

 • Whatsapp Blackberry I denne avanserte teknologiske verden, mange nyeste mobile applikasjoner som spiller en ekstraordinær rolle i alle menneskers liv. Rundt om i verden, ingen kan bare gå med ...

 • 4 bilder 1 ord svar svar for 4 Pics 1 Word: Hva er Ordet nivå 101-200 for Android tre brev ord Emo - masse hodeskaller, en trist tegneserie person, en jente sitter på gutta runde kysse hans ...

 • Hva er en arbeidsplass konto? Bedrifter, organisasjoner, universiteter og andre arbeidsgivere kan skape en arbeidsplass konto på Windows Phone som gir apps og info som kan gjøre det enklere ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-pic-windows-phone-bedrager.php on line 141

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/hva-pic-windows-phone-bedrager.php on line 141