Blackberry telefonen falt i vannet hva de skal gjøre

Hvordan min Blackberry levde en svømmetur i toalettet

Min Blackberry, etter å utvinne fra onsdagens svømmetur. Ina Fried / CNET

Det er hver gadget lover mareritt, og på onsdag, det ble min virkelighet.

Min Blackberry gikk for en aldri så kort innføring i CNET sin VVS anlegg. Jeg er ikke sikker på hvordan det endte opp akkurat der den gjorde, men nok det å si, det gjorde. Og for å svare på spørsmålet før du spør, det var en ren bolle.

Blackberry telefonen falt i vannet hva de skal gjøre

Jeg trakk den ut i løpet av et sekund av hørsel som fryktede plask. Jeg ristet den av, tørket det, og ledet til min pult med en flau se på ansiktet mitt.

Med et raskt blikk for å sørge for at ingen var ute, googlet jeg "Hva gjør du hvis mobilen blir våt."

Som du kanskje eller kanskje ikke vet, mange mobiltelefoner møte sin ende ved å besøke bassenger, kar og andre reservoarer av forskjellige former og innhold. Det er så mange slike hendelser, mobiltelefoner nå har indikatorer som viser om de har fått våt og er derfor ikke kvalifisert for utskifting.

Jeg ringte Verizon Wireless for å se hvor ofte dette skjer. Selv talsmann Jeffrey Nelson ikke har noen solide tall, sa han: «Jeg tror ikke det skjer en god del mer enn folk er klar over."

Nelson sa at hans egen fetter har droppet sin Blackberry i toalettet to ganger og en Facebook-venn droppet sin telefon i en kopp kaffe i morges. (Verizon folk også fully pekte meg til denne telefonen. Skal jeg virkelig vil ha en telefon som kan håndtere vannet.)

Heldigvis, selv om noen av de ikke-vanntette enheter overleve sine vannlevende prøvelser, og det er rikelig med råd på internett om hvordan du kan maksimere ens sjanser.

Trekk ut batteriet. Kryss av. Sørg for at alt er så tørr som mulig. Noen foreslår papirhåndklær eller de Silica gel pakker til å absorbere fuktighet, mens andre anbefaler en bolle med ukokt ris.

Den neste råd er å la det være for en dag eller to. Ikke teste den. Bare la det tørke ut.

Det var den vanskelige delen. Det går bare mot menneskelig natur - eller i det minste min natur - å bare la den sitte der.

Jeg må innrømme, jeg fikk teste det flere ganger i går.

Blackberry telefonen falt i vannet hva de skal gjøre

Jeg så tegn til liv, men det var helt klart ikke fungerer som den skal. Noen ganger lampen ville gå på, og ingenting annet. Andre ganger vil det vise roterende timeglass, men skjermen ble ikke sikkerhets opplyst.

Tiden uten min Blackberry var foruroligende. Å være borte fra datamaskinen er en ting, men å ikke sjekke min e-post hver noen minutter var unaturlig.

På bussturen hjem, okkupert jeg meg selv med Yahtzee Adventure på min iPod Touch. Så snart jeg kom hjem, jeg logget raskt inn i Outlook Web Access for å se hva vital meldinger jeg hadde savnet på at 30-minutters pendle hjem.

Jeg prøvde å late som om det var ingen big deal. Jeg lagde middag og satte meg ned for å se på "American Idol" finale. På noen måter, det var bra. Jeg hadde ingen mulighet til å sjekke Twitter, noe som ville uunngåelig førte meg til noen spoiler fra en østkysten twit.

Men jeg var helt klart ute av slag. Min partner spurte meg om noe var galt.

Jeg prøvde mitt beste for å demur.

"Du bare synes av," sa AJ.

"Jeg har det bra," Jeg insisterte.

How do you say, "Det er ikke deg honning. Jeg savner min Blackberry?"

Jeg gikk for å sove inderlig håp om å våkne opp til en lysere dag - og skjerm.

Når jeg setter batteriet i morges, mitt hjerte lept som skjermen min kom til liv. Glasset spunnet for det virket som en evighet. Til slutt, selv om min kjennskap startskjermen dukket opp, avslører alle e-poster, tekstmeldinger og Facebook-oppdateringer som hadde streamet i løpet av tiden min mobil ble uttørking.

Min glede avtatt litt når jeg prøvde å svare på en redaktørs e-post. Jeg prøvde å fortelle ham: "Jeg har fått det" som svar på en historie idé, men skjermen viste en bisarr blanding av "H" s og "L" s.

Likevel, det var et skritt i riktig retning. Jeg gjorde min pendle inn på kontoret på torsdag i stand til å i det minste lese min e-post, hvis ikke svare.

Da jeg kom på kontoret, ble alle unntatt noen få taster fungerer. Etter min morgen bagel, tastaturet så ut til å være fullt funksjonell. Jeg prøvde en testmelding. Det funket.

Spent, løp jeg ut for å vise en medarbeider.

Hun så på den korte e-post. Hva er så farlig, sa hun.

Vel, du skjønner, telefonen min hadde litt av en uheldig vann hendelsen.

"Du har ikke slippe den i toalettet, gjorde du?"

Relaterte innlegg

  • 350 пользователей сейчас Vennligst Les prioritert post, sjekke nye innlegg. og søk før du sender inn et innlegg. Ønsker du enhetstype og iOS versjon ved siden av brukernavnet ditt? Gi din enhet, og ...

  • Samsung Galaxy S6 falt i vannet - Førstehjelp Tips Samsung Galaxy S6 er ikke som sin forgjenger vanntett, noe som betyr at selv en liten mengde vann kontakt kan føre til en teknisk ...

  • Velkommen til Free My Blackberry! Hei og velkommen til FreeMyBlackBerry nye hjemmeside! Freemyblackberry er den verdensberømte gratis Blackberry låse service som kan låse opp alle GSM / HSPA / AWS ...

  • Få lekre subaqueous bilder med iPhone! IPhone har drømmer. Drømmer om å utforske havbunnen av Marianergropen som en James Cameron for smarttelefonen stratum. Det er bare ...

  • Telefon minecraft på android gratis i mitt sinn Axwell bibel fire telefon Wiz telefonen min q19i pinoy innhold gratis 2go på laptop gratis 2go på blackberry 8520 Phone 2go handler for java telefonen min telefon q19i ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/blackberry-telefonen-falt-i-vannet-hva-de-skal.php on line 135

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/blackberry-telefonen-falt-i-vannet-hva-de-skal.php on line 135