Min samsung galaxy slås av når du lader

Samsung Galaxy S4 Trådløs lading Leveres med en fangst

Samsung Galaxy S4. som til slutt ble annonsert tidligere i dag vil som ventet støtte Qi trådløs lading. Og som forventet trådløs lading Samsung Galaxy S4 vil komme med en fangst. Et par av fangster i faktum.

På Radio City Music Hall i New York City, Samsung tok gardin ned rundt Samsung Galaxy S4 og vist frem sin neste store ting for aller første gang. The Galaxy S4, som forventede funksjonene store navn har å holde tritt med resten av Android-feltet, inkludert en 5-tommers 1080p-skjerm, 13MP kamera, quad-core prosessor, Android 4.2 Jelly Bean og flere Samsung-laget programvarefunksjoner som er rettet på å gjøre livet med smarttelefonen mye lettere å håndtere.

ads

Min samsung galaxy slås av når du lader

Galaxy S4 vil inneholde trådløs lading støtte, men det er en alvorlig fangst.

Snakker om å gjøre ting lettere å håndtere, selskapet viste også av et nytt tilbehør til Samsung Galaxy S4, en trådløs lading pad som vil være i stand til å lade Galaxy S4 uten bruk av ledninger. Dette er noe som vi hørte rykter i bygge opp til Galaxy S4 lanseringen og Samsung leveres med evner.

Annonse

Annonse

Men de trådløse lademuligheter også kommet med et par fangster, hvorav en ble sett fra begynnelsen, en annen som ble oppdaget etter hendelsen.

Den første fangsten av den trådløse Galaxy S4 lading er det faktum at det er behov for en spesiell bakplate til å fungere. I motsetning til Droid DNA og Nexus 4 som har innebygd trådløs lading, vil Galaxy S4 må bruke en bakplate, selges separat, for å lade uten ledninger. Det betyr ekstra penger for forbrukerne.

Galaxy S4 vil bruke Qi standard trådløs lading.

Den andre, og kanskje den største fangsten som ble bekreftet til Engadget. er det faktum at de trådløse lade evner vil kun være tilgjengelig hvis den er tilgjengelig i regionen, og hvis en operatør velger å støtte den. For de som er på enkelte operatører som kan bety trøbbel.

Så langt har vi ikke sett noen bærere, i USA som inkluderer AT&T, Sprint, T-Mobile, US Cellular og Verizon bekrefte eller avkrefte trådløs lading eller trådløs lading pad, men det kan være at en, noen eller alle av dem velger å ikke tilby dem med sin variant av Galaxy S4.

Hva dette betyr for fremtidige Galaxy S4 eiere i USA er uklart på dette punktet, men de som ser frem til trådløs lading bør forberede seg på å håndtere en bit av byråkrati med, selv om alt slår godt ut.

Relaterte innlegg

  • Koreanske Mobiles Samsung Galaxy S4 I9500 dual core koreanske 4.2.1 Android mobiltelefon i Pakistan Detaljer Spesifikasjoner: Fri frakt / levering Produktdetaljer: Samsung Galaxy S4 I9500 dual ...

  • Følg instruksjonene nedenfor for å få tilgang til Oppgavebehandling: Fra hvilken som helst skjerm, trykk og hold på Hjem-tasten. Trykk på Oppgavebehandling-ikonet. Følgende alternativer er tilgjengelige: Aktive programmer. Viser ...

  • Tre faktorer å merke seg før du gjør online shopping Ahaa, er det bra diskusjon om denne artikkelen på dette stedet på denne nettsiden, jeg har lest alt dette, så på dette tidspunktet meg også kommenterer på ...

  • 5 Telefon Lade Myter, tilbakevist av Yohana Desta 2014-06-18 12:23:06 UTC "Ikke bruke telefonen mens den lades", "ikke la den plugget i natten" og "alltid la det dø helt" -...

  • Android Phone Om Samsung Galaxy S1 Samsung Galaxy S er en Android-drevet smarttelefon utviklet og designet av Samsung Electronics Den mobile håndsett er produsert med to dusin ...