Iphone batteri overoppheting ved lading

Apple iPhone Kills Man After Overoppheting fører til større brann

5 februar 2016

En polsk kreftpasient mistet livet etter hans Apple iPhone brast i flammer som følge av overoppheting, ifølge rapporter dukker opp i den europeiske landets medier.

Marek Kruger, en 53-år gammel mann som lider av kreft, sov i sengen sin da hans iPhone batteri utløste og forårsaket en stor brann i leiligheten hans, forlater Kruger med mer enn 60 prosent brannskader på kroppen hans. Mannen bukket under for skadene og ble erklært død ved ankomst til sykehuset, melder Metro.

Apple iPhone ble senere beskrevet av Kruger kone som den polske mannen er "livsnerven" - vurderer han ble arbeidsufør og avhengig av sin iPhone for å kommunisere med sine familiemedlemmer i tilfelle kriser - legge en følelse av ironi til den forferdelige hendelsen.

Apple iPhone er en av de mest brukte gadgets i verden, med anslagsvis 100 millioner forbrukere i USA alene. [Foto: Andrew Burton / Getty Images]

Ifølge politirapporter, ble mannen sover i sengen sin da brannen brøt ut. Han hadde vært lading sin Apple iPhone under hans pute, uvitende om at overoppheting kan føre til en katastrofe.

Noen få minutter senere, den polske mannens sønn, Przemyslaw, som hadde vært å tilbringe tid med sin venn i en annen leilighet i samme bygning, først luktet brent plast og umiddelbart kjørt til hvor hans far sov. Men da han nådde sin fars seng, Przemyslaw var overrasket over å finne brannmannskapene allerede tending til scenen. Farens iPhone hadde forårsaket en stor brann, forårsaker hans naboer å heve en alarm og ringe i brannmenn, ifølge Daily Mail.

En senere likskue avslørte at brannen var "slow", og mannens liv kunne vært reddet hadde han vært i stand til å gå. Dessverre, men Marek kunne ikke gå da en svulst ble funnet i hjernen hans for noen år siden og sov i en spesialist sykehusseng installert i leiligheten hans.

Den polske mannen kone, Iryna, sa at Marek telefon var hans livline og at det var bare tragisk at noe så viktig for ham var blitt årsaken til hans død.

Iphone batteri overoppheting ved lading

"Han pleide å sette telefonen og lommeboken like under puten fordi han ønsket å ha sin telefon ved siden av ham.

"Han følte seg usikre noen ganger når jentene [hans barnepike] ikke hadde eksistert, og jeg var på jobb."

Jonathan Fuguet, konsulent vitenskapelige rådgiver, fortalte politilegen at iPhone hadde tatt fyr fordi det var under en pute mens lades. Et slikt skritt, sa han, kan føre til at batteriene overopphetes og eksploderer.

"Den varmen som genereres av telefonen mens du lader ikke kunne spre grunn av isolasjonen – nesten som å sette det inn i en brann, men mye, mye tregere. "

Den coroner avtalt med Fuguet vurdering. sier Apple iPhone ikke ville ha brast i flammer hadde varmen fått lov til å unnslippe.

"Jeg er overbevist om at i alle likelihoods, hadde som iPhone er siktet i et miljø der varmen kan ha blitt borte som det belastet, ville vi ikke være her," sa han.

iPhone 5c tar fyr i studentens lomme, forårsaker andre grads forbrenning t.co/Nb5OBR4KVl #iPhone

— iPhone News (@iPhone_News) 3 februar 2014

Dette er ikke første gang at en Apple iPhone har brast i flammer. Bare i fjor, Internett var florerer med rapporter om en kanadisk tenåring lider tredje grads forbrenning etter hans lading iPhone tok fyr mens han sov, i en sak uhyggelig minner om Marek Kruger skjebne.

Den tragiske historien om den polske mannen offer for en overoppheting Apple iPhone bør tjene som en streng påminnelse til de som ikke er forsiktig når du bruker sine telefoner eller andre gadgets. Så komfortabelt som vi kan bli med gadgets rundt oss, vi bør aldri glemme at de er laget for å gjøre livet lettere, ikke ta dem bort.

Relaterte innlegg

  • Apple på tirsdag benektet noen overoppheting bekymringer på den nye iPad, sier at produktet fungerer godt innenfor sine varme spesifikasjoner. Apples nye iPad ble tilgjengelig på fredag ​​i forrige ...

  • Det er bare tre grunner til telefonen kan være overoppheting når det ikke er på grunn av miljøet: Hardware problem iOS problem Program løping krever mye ressurser 1 og 2 virkelig ...

  • Hvordan åpne et batteri-ikon på en iPhone Fremmes av Åpne hovedmenyen på iPhone (kjent som Hjem-skjermen) og klikk på "Settings" ikonet. Som standard vises det på den første siden av ...

  • Slik hindrer overoppheting problemet på Android Phone Android er en fantastisk OS fra Google. Det er mange fasiliteter med Chrome og det er noen problemer også. Noen mennesker har varslet ...

  • Batteri frakoplingsmelding ved lading. Jeg har en ny Samsung Skyrocket I727 som har et par spørsmål. og brukt laderen den kom med det jeg fikk et batteri frakoblet melding etter en ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/nr/iphone-batteri-overoppheting-ved-lading.php on line 122

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/nr/iphone-batteri-overoppheting-ved-lading.php on line 122