Iphone 5 batteri kjører ned når den ikke er i bruk

4. Lukk Out Your Apps

iOS 9 App Switcher

En gang hver dag eller to, er det en god idé å lukke ut dine apps. I en perfekt verden, bør du ikke å gjøre dette, og de fleste Apple-ansatte vil aldri si at du burde. Men verden av iPhone er ikke perfekt - hvis det var, ville du ikke lese denne artikkelen.

Iphone 5 batteri kjører ned når den ikke er i bruk

Ikke Apps Lukk når jeg går tilbake til Hjem-skjermen?

Nei, det gjør de ikke. De er ment å gå inn i en "sovende" -modus, som ligger i minnet, slik at når du åpner dem, du plukke opp akkurat der du slapp. Vi bor ikke i iPhone Utopia: Det er et faktum at apps har bugs.

Mye av batteriet tappes problemer oppstår når en app skulle stenge, men gjorde det ikke. I stedet app krasjet i bakgrunnen, og batteriet vesener å renne uten at du vet det.

En krasj app kan også føre til at iPhone å bli varmt. Hvis det skjer med deg, sjekk ut min artikkel kalt Hvorfor min iPhone Få Hot? for å finne ut hvorfor og fikse det for godt.

Hvordan å stenge Dine programmer

Dobbeltklikk på Hjem-knappen og du vil se iPhone App Switcher. App Switcher kan du se alle apps som er lagret i minnet på din iPhone. Hvis du vil bla gjennom listen, stryk til venstre eller høyre med fingeren. Jeg vedder på at du vil bli overrasket over hvor mange apps er åpen!

Hvis du vil lukke en app, bruker fingeren til å skyve opp på programmet og trykk den på toppen av skjermen. Nå har du virkelig lukket programmet og det kan ikke tappe batteriet i bakgrunnen. Lukke ut appene aldri sletter data eller fører til noen negative bivirkninger - det kan bare hjelpe deg å få bedre batterilevetid.

Hvordan vet jeg om programmene er bryter på min iPhone? Alt virker fint!

Hvis du ønsker bevis, gå til Innstillinger -gt; Privacy -gt; diagnostikk & Bruk -gt; diagnose~~POS=TRUNC & data~~POS=TRUNC bruk~~POS=HEADCOMP. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting hvis en app er oppført her, men hvis du ser en masse poster for samme app eller noen apps oppført under LatestCrash. du kan ha et problem med det programmet.

5. Viktige opplysninger: Bruk bare de du trenger

Viktige opplysninger: OK eller Ikke tillat?

Vi har alle sett spørsmålet før når vi åpner en app for første gang: "App  Ønsker å sende deg pushvarsler », og vi velger OK eller Ikke tillat .  De færreste er klar over hvor viktig det er å være forsiktig med hvilke apps du si OK til.

Iphone 5 batteri kjører ned når den ikke er i bruk

Når du lar en app for å sende deg Push Notifications, gir du som app tillatelse til å fortsette å kjøre i bakgrunnen, slik at hvis noe skjer at du bryr deg om (som mottar en tekstmelding eller favorittlaget vinne et spill), som app kan sende deg et varsel for å fortelle deg.

Varsler er bra, men de tappe batterilevetid. Vi trenger å bli varslet når vi mottar tekstmeldinger, men det er viktig for oss å velge hvilke andre apps har lov til å sende oss meldinger.

Slik løser Meldinger

Innstillinger -gt; Varsler

Gå til Innstillinger -gt; Varsler og du vil se en liste over alle programmene dine. Under navnet på hver app, ser du enten Av eller hva slags meldinger som app er lov til å sende deg: Emblemer, lyder eller bannere. Ignorer apps som sier Av og ta en titt gjennom listen. Som du går, spør deg selv dette spørsmålet: "Trenger jeg å motta varsler fra dette programmet når det ikke er åpne"

Hvis svaret er ja, la alt som det er. Det er helt greit å la noen apps for å varsle deg. Hvis svaret er nei, er det en god idé å slå av varsler for det programmet.

For å slå av varsler, klikker du på navnet på programmet og slå av bryteren ved siden av Tillat varsler. Det finnes andre alternativer i her også, men de påvirker ikke din iPhone batterilevetid. Det betyr bare hvis varslinger er av eller på.

Iphone 5 batteri kjører ned når den ikke er i bruk

6. Slå av telefonen gang i uken (The Right Way)

Det er et enkelt tips, men viktig likevel: Slå iPhone av og på igjen en gang i uken kan løse skjulte batteriets levetid problemer som akkumuleres over tid. Apple ville aldri fortelle deg at fordi i iPhone Utopia, det ville ikke.

I den virkelige verden, slår av iPhone kan bidra til å løse problemer med programmer som har krasjet eller andre, mer tekniske problemer som kan oppstå når en datamaskin har vært på lang tid.

En liten advarsel: Ikke hold nede power-knappen og Hjem-knappen samtidig for å slå av iPhone. Dette kalles en "hard reset", og bør bare brukes når det er absolutt nødvendig. Det er beslektet med slå av en stasjonær datamaskin ved å trekke pluggen ut av veggen.

Slik slår du av iPhone (The Right Way)

For å slå av iPhone, trykk og hold inne strømknappen til "slå av" vises. Sveip den sirkulære strømikonet over skjermen med fingeren og venter iPhone slår seg av. Det er normalt for at prosessen skal ta flere sekunder. Deretter slår iPhone på igjen ved å trykke og holde inne strømknappen til du ser Apple-logoen vises.

Deretter vil vi dekke Bakgrunn App-oppdatering, og du vil bestemme hvilke programmer kan bruke dine data til å laste ned innhold, selv når du ikke bruker dem. Du vil spare mye batterilevetid (og noen data) ganske enkelt ved å velge de du trenger. Jeg skal vise deg hvordan.

Relaterte innlegg

  • 5 måter å kutte batteriet tappes på Android-telefonen Har du noen gang kikket på din Android-telefon halvveis gjennom dagen, bare for å legge merke til at batterilading er allerede halvparten borte og du ...

  • iphone 4s batteri prosent hopping rundt iPhone 4s batteri prosent hopping rundt plassering: eple - Dato: 12 februar 2012 Lagt merke denne morgenen telefonen min avstengt med 6% batteri igjen ....

  • Ryktet: iPhone 5 Battery bumped opp 10 mAh Hvilke andre tweaks ikke Apple har i butikken for iPhone 5 batterilevetid? SE ALLE BILDER i galleriet En påstått nytt batteri skudd har lekket ut ...

  • Ukentlig Mod: Hvordan erstatte et batteri i en iPhone 3G, iPhone 3GS Hvis iPhone 3G eller iPhone 3GS er ikke lenger holder en kostnad, og alltid går tom for strøm, bytter batteri er en ...

  • iPhone 4S blir revet ned, avslører litt større batteri og Sony kamerasensoren Du visste det var bare et spørsmål om tid før iFixit fikk sine hender på den nye iPhone 4S og dyktig rev den ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/nr/iphone-5-batteri-kjrer-ned-nr-den-ikke-er-i-bruk.php on line 131

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/nr/iphone-5-batteri-kjrer-ned-nr-den-ikke-er-i-bruk.php on line 131