Ipad berøringsskjerm problemer når lading

iPhone eller iPad ikke lader? Her er hvordan du kan fikse det!

Kan ikke lade din iPhone eller iPad? Her er noen reparasjoner du kan prøve!

Hvis du ikke kan lade din iPhone, iPad eller iPod touch, enten det er den nyeste iPhone 6 eller iPad Air 2, eller en eldre iPhone 4 eller iPad 2, det er mye du kan prøve på egen hånd før du kontakter Apple for å få hjelp. Jada, det er noen ganger et maskinvareproblem med Lightning eller Dock-tilkobling, men ofte nok det er et programvareproblem at noen få enkle trinn kan fikse. I så fall følge med og vi vil få deg tilbake opp og batteri gang på kort tid!

Ipad berøringsskjerm problemer når lading

1. Hard reset

Hvis din iPhone eller iPad ikke vil belaste, er en av de første og enkleste ting å prøve en hard reset. Gjør alle "reboot Windows" vitser du vil, men noen ganger dårlige biter seg fast og må spyles ut. Slik hard reset:

 1. Trykk og hold nede både Sleep / Wake knappen og Hjem-knapp samtidig.
 2. Hold dem nede til du ser en Apple-logo.
 3. Gi slipp.

Når iPhone eller iPad har startet på nytt, prøver du å koble den til igjen. Hvis det begynner å lade, du er god. Hvis ikke, går du videre til neste trinn.

2. Slå utsalgssteder eller porter

Morsomt som det høres ut, noe enkelte utsalgssteder eller USB-porter, ikke fungerer. Det er spesielt hvis du plugge inn i en vegg eller datamaskin du aldri har koblet til før, men kan også skje hvis en elektrisk eller annet problem oppstår i vanlig stikkontakt eller port.

Så, prøv å koble til en annen stikkontakt eller USB-port og se om din iPhone eller iPad begynner å lade. Hvis den gjør det, er du god. Hvis ikke, går du videre til neste trinn.

3. Bytt kabler

Som uttak, kan kabler mislykkes. Noen ganger får de tygget opp av slitasje av reise eller husstand liv. Andre ganger, spesielt for tredjeparts kabler, defekter ta opp med dem. Hvis det er ingen problem med iPhone eller iPad, og ikke noe problem med strømkilden, må du sjekke kabelen i mellom.

Prøv en annen kabel. Hvis du ikke har en hendig, kan du prøve en fra et familiemedlem, venn, klassekamerat, kollega, eller til og med en fra en butikk i kjøpesenteret. Bare få tak i en annen posisjon enn vanlig kabel og se hvordan går. Hvis det fungerer, awesome. Hvis ikke, holder på å gå.

Ipad berøringsskjerm problemer når lading

4. Gjenopprett i iTunes

Etter å ha prøvd de enkle reparasjoner, er det på tide å prøve hardere seg. I dette tilfellet, gjenopprette din iPhone eller iPad i iTunes. iTunes er en tryggere innsats enn iCloud fordi det faktisk flytter, re-installasjoner, og laster dataene heller enn å gjøre alt på stedet og på enheten. Det kan noen ganger riste løs dårlige biter at selv en hard reset eller iCloud gjenopprette ikke kan.

 1. Koble iPhone, iPod touch eller iPad til iTunes på Mac eller Windows-PC via Lightning eller 30-pinners Dock-tilkobling.
 2. Klikk på Enhet fanen øverst til venstre.
 3. Klikk på backup .
 4. Vent til backup til slutt.
 5. Klikk på Restaurere
 6. Vent til gjenopprette til slutt.

Når du er ferdig, prøv å lade igjen. Hvis det fungerer, Huzzah. Hvis ikke, er det en siste ting du kan prøve.

5. Kontakt Apple

Noen ganger et problem er egentlig et problem. Som enhver fysisk kontakt, Lyn eller 30-pinners Dock-porten er gjenstand for både slitasje og rift og elektriske feil. Det kan også være et problem med batteriet. Hvis du har Applecare +, ikke gå, løpe for å få det fikset. Hvis du ikke gjør det, få et overslag og veie kostnadene ved reparasjon mot kostnadene ved å oppgradere til en ny enhet.

Hvis du ikke bor i nærheten av en Apple Store, kan du ringe 1-800-MY-APPLE for å sette opp en post-i reparasjon. Hvis du ikke har Applecare, kan du måtte betale for samtalen, men det er mindre av et avfall enn å ha en død iPhone eller iPad.

6. Din fikser?

Hvis du hadde en iPhone, iPod touch eller iPad som du ikke kan lade, og en av de ovennevnte reparasjoner fungert for deg, gi meg beskjed! Hvis noe annet arbeidet, la meg vite at så godt!

Relaterte innlegg

 • Droid X2 - Feilsøking Vis / berøringsskjerm Problemer Publisert 04/20/2011 09:34 AM Oppdatert 03/20/2012 10:03 AM Feilsøking Skjermproblemer Hvis du har problemer med skjermen ...

 • Android berøringsskjerm ustand Problem [Fix] 27. februar er 2014 enheter med berøringsskjerm bli nødvendighet i dag, og de er kontinuerlig erstatte fysiske Tastatur / keyboard på bærbare datamaskiner, ...

 • 5 tips for å løse nettbrettets berørings Problemer Vi har alle vært der. Trykker, drar eller zoom-klemming, er det ofte et øyeblikk når berøringsskjermen på nettbrettet nekter å ...

 • Den normale Applecare plan dekker ikke skader som følger de generelle garantivilkårene som dekker normal bruk generelt slitasje er bare dekket hvis det er både hindrer en normal ...

 • Forutsatt at vi snakker om en brukbar iPad (ikke foreldet) er det relativt avhengig av om du har Applecare Plus dekning. Applecare Plus byr opp til to skader ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/nr/ipad-berringsskjerm-problemer-nr-lading.php on line 136

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/nr/ipad-berringsskjerm-problemer-nr-lading.php on line 136