Har finne min iphone app arbeid når telefonen er slått av

Mistet og funnet: Her er hvordan du finner din iPhone når den forsvinner

Det er en altfor vanlig scenario. Du og dine gutter (eller jenter) gå ut for et par drinker på en lørdag kveld. En drink blir til to, så tre, og et sted - trolig mellom fire bilder av fryktelige vel whisky og din oh-så-fantastisk karaoke rendition av Jewel er du var ment for meg - du går fra en tilsynelatende uformell kveld ut til helt å male byen rød. IPhone, den viktig del av tech som i utgangspunktet bli en forlengelse av deg, forsvinner et sted uten et spor.

Har finne min iphone app arbeid når telefonen er slått av

Heldigvis er Apple hip til denne typen ting. Den Cupertino-baserte selskapet har beleilig tilbudt Find My iPhone-funksjonen og tilhørende mobile app siden juni 2010, slik at brukerne kan fjern finne, lås, eller tørk sin iPhone ved hjelp av iCloud eller en annen iOS-enhet. Ved hjelp av Finn min iPhone er enkel, krever litt mer enn det første oppsettet og aktivisering, og kan egentlig spare deg bør du finne din dyrebare enheten er ingensteds å bli funnet. Programvaren fungerer også på andre enheter, inkludert iPad, iPod Touch, og selv om din Mac. Det vil ikke hindre deg fra å miste telefonen, men det kan hjelpe deg med å finne det så lenge du aktivt funksjonen før miste enheten. Nå, bare sørg for å sjekke sprekker i sofaen en siste gang ...

Trinn 1: Kontroller kravene

Selv optimalisert for iPhone 6 og 6 Plus, Finn min iPhone er tilgjengelig på alle enheter som er utstyrt med iOS 5 eller nyere. Verktøyet er helt gratis og kompatibelt begynner med iPhone 3GS, tredje generasjon iPod Touch, iPad, iPad Mini, og alle de nyeste versjonene av disse. En gyldig iCloud-kontoen er også nødvendig og enheter som mangler nettverksdekning må være koblet til en registrert Wi-Fi-nettverk for å bli plassert.

Trinn 2: Last ned og installer programmet

Trykk på den blå App Store-ikonet på iOS skjermen, søk "Finn min iPhone" i søkepanelet, og velg program fra listen over resultater. Etterpå, trykk på den blå Get-knappen øverst til høyre etterfulgt av den resulterende grønne Installer-knappen for å laste ned og installere programmet. Alternativt laste ned programmet fra iTunes og synkronisere den med iOS-enheten.

Trinn 3: Aktiver Finn min iPhone

Når programmet er installert, trykker du på hoved Innstillinger-ikonet, fulgt iCloud alternativet nær sentrum av Innstillinger-menyen. Oppgi Apple-ID i den resulterende pop-up vindu hvis du blir bedt, eller klikk på Få en gratis Apple-ID og følg instruksjonene på skjermen for å sette opp en gratis iCloud-konto. Sveip til bunnen av menyen når logget på, velger du Finn min iPhone alternativet, og slå på-bryter på høyre side av Finn min iPhone før tappe Tillate  alternativet i den resulterende pop-up vindu. Gjenta prosessen med den samme iCloud kontoinformasjon for alle iOS-enheten du ønsker å aktivere.

Heldigvis Find My iPhone gjør mer enn bare tillate deg å spore din iPhone i en klemme. Funksjonen gjør det også mulig Aktivering Lock som av iOS 7 og senere, noe som sikkert lagrer din Apple-ID i Apples aktivering servere og automatisk kobler til enheten. Sa funksjonen krever deretter passordet tastes inn før noen kan slå av Finn min iPhone, slette enheten, eller aktivere den. Det krever ingen handling fra din side, og fungerer som enda et sikkerhetstiltak utviklet for å forhindre tyveri og uautorisert bruk av telefonen.

Trinn 4: Miste iOS-enheten

Selvfølgelig betyr ikke dette kommer sterkt anbefalt, men å finne en iOS-enhet gang tapt er sannsynlig grunnen til at du valgte å bruke programmet i første omgang.

Trinn 5: Finn din iOS-enhet

Når tapt, kan du enten bruke en annen iOS-enhet eller iCloud-kontoen via Internett til å finne din mistet eller stjålet enhet. Husk det er ikke mulig å finne enheten hvis ikke aktivere Finn min iPhone-funksjonen før du mister enheten.

Ved hjelp av en annen iOS-enhet

Pek på Finn min iPhone-ikonet fra startskjermen (ikonet ligner en old-school radar display), skriv iCloud påloggingsinformasjon i de aktuelle feltene, og trykk på den blå Go alternativet ligger i pop-up vindu. Når du er logget inn, velger du mistet eller stjålet enhet fra listen over enheter oppsett med Finn min iPhone for å vise enhetens plassering.

Andre alternativer for eksternt tørke telefonen, og tvang den til å spille av en lyd - tilgjengelig via Handlinger alternativet nederst på skjermen - er også tilgjengelig, sammen med en intuitiv tapte Mode som gir muligheter for låsing av enheten med en firesifret passord og vise et telefonnummer som du velger direkte på låseskjermen.

Ved hjelp av iCloud-kontoen på Internett

Åpne din favoritt nettleser og naviger til iCloud hjemmeside før du logger på med Apple-ID og passord. Etterord, klikker du på store Find My iPhone-ikonet, klikker du Alle enheter øverst i vinduet, og velg mistet eller stjålet enhet fra en listen med aktiverte enheter.

Andre alternativer for eksternt tørke telefonen, og tvang den til å spille av en lyd som skal vises i øvre høyre hjørne, sammen med en intuitiv tapte Mode knapp som gir muligheter for låsing av enheten med en firesifret kode, og viser en kontakt telefonnummer ditt eget valg direkte på låseskjermen.

Trinn 6: Ta handling

Når du finner din iPhone eller iOS-enhet, kan du bruke en av Finn min iPhone sin innebygde funksjoner for å bidra til å gjenopprette enheten. Trykk på den grå Play Sound-knappen med høyttaleren å tvinge telefonen til å spille en high-pitched ping kontinuerlig i to minutter eller trykk på grå Erase iPhone knappen etterfulgt av Erase iPhone bekreftelse å fullstendig tørke enheten av alle innholds og brukerinnstillinger.

Hvis du kjører iOS 6 eller nyere, trykker du på midten av Lost Mode knappen etterfulgt av Turn On Mistet Mode bekreftelse før du skriver inn et telefonnummer der du kan nås. Deretter trykker du på den grønne Neste-knappen i øvre høyre hjørne, skriv inn ønsket melding i tekstfeltet, og trykk på den grønne Ferdig-knappen for å aktivere meldingen.

Det er ingen garanti for ringing, slette eller meldingstjenester vil hjelpe deg å få enheten tilbake - uansett om du vet at det er nøyaktige oppholdssted. Snarere enn å konfrontere den potensielle tyven selv, kan det være lurt å ta kontakt med tjenesteleverandøren og politiet, informere dem om situasjonen og dine intensjoner om å gjenopprette enheten. Du vet aldri når ting kan eskalere slik de gjorde i San Francisco tilbake 2012.

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på den 27 september 2013.

Også se: Soul Calibur tapte Swords - PS3 - Krigerne bor på (Closing Trailer)

Relaterte innlegg

  • iCloud kobler deg og dine Apple-enheter i utrolige måter. iCloud Photo Library og iCloud Drive holde alle dine bilder, videoer og dokumenter lagret sikkert og oppdatert overalt. Familie...

  • Utvikler informasjon Beskrivelse Den første finner telefonen app på Android Market fortsetter å bli bedre og bedre. Nå med flere funksjoner, er det enklere enn noensinne å spore opp den tapte ...

  • Finn telefonen. Hvis du mister telefonen din, kan du gå til My Phone på en Internett-tilkoblet datamaskin og klikk Finn mobilen for å finne den på et kart. Du kan også ringe, låse eller slette telefonen ....

  • Disse "finn min telefon 'tjenester vil lette ditt sinn Ikke vent til etter at du har mistet telefonen for å aktivere tjenestene for å finne den eller slette dataene. Planlegge på forhånd! For noen måneder siden, droppet jeg min ...

  • Hvor er My Droid Texting ikke aktivere app Har du texting erstatning app som Handcent, Go SMS, eller ATT Messenger? I så fall følger du løsningen nederst på denne siden. Hvis...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/nr/har-finne-min-iphone-app-arbeid-nr-telefonen-er.php on line 128

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/nr/har-finne-min-iphone-app-arbeid-nr-telefonen-er.php on line 128