Betyr finne min iphone arbeid når telefonen er slått av

Disse "finn min telefon 'tjenester vil lette ditt sinn

Ikke vent til etter at du har mistet telefonen for å aktivere tjenestene for å finne den eller slette dataene. Planlegge på forhånd!

For noen måneder siden, jeg mistet telefonen min på baksiden av en drosje. Det fikk slått inn, og jeg gjenopprettet den neste dag. Puh!

Men det var en etterlengtet wake-up call som jeg ikke hadde aktivert noen form for "finn min telefon" eller "tørke telefonen min" tjenester på den. Ikke gjør denne feilen! Det er gratis og enkelt å gjøre for iPhone og Windows Phone; litt mer arbeid og kanskje litt liten utgift for Android.

Alle tjenestene skal jeg dekke nedenfor tillate deg å gjøre disse tingene:

  • Finne telefonen din på et kart
  • Ring telefonen eksternt 
  • Låse telefonen eksternt
  • Tørk telefonen eksternt

Tenk på hvert alternativ som en slags "Defcon" nivå for telefonen, slik at du kan eskalere svaret ditt før du går inn i full panikk modus og tørke telefonen ren.

lokal~~POS=TRUNC bringer opp plasseringen av telefonen på et kart ved hjelp av en nettleser. Det er en praktisk måte å fortelle om telefonen er fortsatt i nærheten av deg, som kan føre til at du slappe av om å gjøre bruk av de andre fraværstelefon alternativer.

For eksempel, når under et forretningsmøte, jeg innså min iPhone var ikke i min ryggsekk. Sa jeg mister den på min avreiseflyplass? Min ankomstflyplass? Et eller annet sted mellom de ulike bygningene i selskapet jeg var på besøk? Bruke lokalisere funksjonen, kunne jeg se at det var i nærheten. Etter kartet, var jeg både flau og lettet over å oppdage det ble sittende på forsetet på min leiebil i selskapets parkeringsplass.

Ringe er nyttig for når du mistenker at telefonen er svært nær deg. Tjenesten vil gjøre telefonen ringe høyt, selv om volumet er slått av. Jeg har brukt dette i det siste for å finne en telefon jeg hadde forlagt et sted i et rom. Veldig hendig.

Låse er nyttig for når du tror at telefonen kan bli funnet i den nærmeste tiden. Kanskje du vet det er blitt overlevert til noen tapte-og-funnet for deg å plukke opp. Kanskje du er villig til å vente litt på den for å slå opp før du tørker det. Lock lar deg aktivere et passord slik at ingen kan få tilgang til enheten, hvis du ikke allerede har et passord på telefonen.

Betyr finne min iphone arbeid når telefonen er slått av

Tørke er din siste utvei. Ved hjelp av denne kan du slette all informasjon på telefonen. Det er nyttig når du vurdere hvor mye informasjon vi lagrer på våre telefoner eller hvordan koblet de til ting som sosiale medietjenester eller e-postkontoer.

Hvordan får du disse funksjonene på telefonen?

iPhone - Find My iPhone er en gratis tjeneste fra Apple for de som bruker iOS-enheter som iPhone eller iPad. Det vil også spore din MacBook. Det er innebygd i iOS 5, men du må sørge for at den er slått på; de med eldre versjoner av iOS kan trenge å laste ned Find My iPhone-app. Når det kjører, bruker du Apples iCloud-tjenesten for å finne plasseringen av telefonen, for å gjøre det ringen, for å fjernlåse den eller slette alle data.

Windows telefon  - Microsoft tilbyr en lignende tjeneste for Windows Phone, kalt Find My Phone. Som med Apple, det er gratis og gir deg mulighet til å finne telefonen, låse den eksternt, slette data, eller gjøre den ringen. Du aktiverer den via Windows Phone "Find My Phone" side. ved hjelp av en tekstmelding.

Android - I motsetning til Apple og Microsoft, ikke Google gir en "Find My Phone" type tjeneste. Det er skuffende, og jeg skulle ønske Google ville ta opp med sine konkurrenter i denne forbindelse. Ja, er Android åpen kildekode. Håndsettprodusenter og operatører er fri til å gjøre hva de vil med tjenesten. Men det virker Google lett kunne tilby dette som som en tjeneste direkte til forbrukere fra en pålitelig kilde. Tross alt, massevis av tredjeparts selskaper gjør.

Google Play lister mange tredjeparts fraværs telefon apps for Android. Men så mye valg faktisk gjort meg mer nervøs, ikke mindre. Hvilke tredjeparts gjorde jeg virkelig vil stole blant alle de ukjente? Noen mennesker jeg kjenner anbefalt Lookout. og jeg har vært fornøyd med det, så langt.

Den gratis versjonen vil finne og ringe telefonen, men det gir ikke fjernsletting eller lås. Hvis du ønsker det, må du betale $ 3 per måned eller $ 30 per år. Du får også noen andre funksjoner for oppgradering, for eksempel bilder backup. Personlig følte jeg mer sikker kommer med en tjeneste som jeg måtte betale for enn en som var rent gratis. Men det kan være andre gode tredjeparts apps der ute som gjør det samme som Lookout for mindre eller gratis.

Uansett hva du velger, hvis du er på Android, velg noe. Det vil spare deg fra den synkende følelsen når du innser at telefonen er borte. Hvis du er på iPhone eller Windows Phone, sørg for at du har aktivert disse tjenestene. Å ha dem innebygd ikke hjelper, hvis du ikke har slått dem på.

Noen siste ting å huske på. Det burde være innlysende, men for å gjøre telefon finne tjenestene fungerer, må du la telefonen til å dele sin beliggenhet med disse selskapene. Hvis det gjør deg ukomfortabel, så ikke bruk dem.

Tjenestene er heller ikke perfekt. De fungerer bare når telefonen kobler en eller annen måte til Internett. Hvis noen skulle sette telefonen i flymodus eller finne en annen måte å hindre det i å koble, kan det hende at tjenestene ikke få en aktuell plassering mye mindre kunne fjernlåse eller slette innholdet på enheten din.

Likevel, jeg vil si i mange tilfeller vil disse finne-meg-telefon funksjonene gir ro i sjelen. Sjekk dem ut, slå dem på, og så la oss håpe du aldri trenger å bruke dem.

Relaterte innlegg

  • iCloud kobler deg og dine Apple-enheter i utrolige måter. iCloud Photo Library og iCloud Drive holde alle dine bilder, videoer og dokumenter lagret sikkert og oppdatert overalt. Familie...

  • Hvordan slå av en iPhone uten strømknappen Skrevet av hubby på to, 06/14/2012 - 05:35 Oppdatert 2015 November for iOS 9 For å bruke Hjelpemiddel berøring for å slå av din iPhone uten ...

  • Finn telefonen. Hvis du mister telefonen din, kan du gå til My Phone på en Internett-tilkoblet datamaskin og klikk Finn mobilen for å finne den på et kart. Du kan også ringe, låse eller slette telefonen ....

  • Mistet og funnet: Her er hvordan du finner din iPhone når den går glipp Det er en altfor vanlig scenario. Du og dine gutter (eller jenter) gå ut for et par drinker på en lørdag kveld. En drink blir ...

  • Hvor er My Droid Texting ikke aktivere app Har du texting erstatning app som Handcent, Go SMS, eller ATT Messenger? I så fall følger du løsningen nederst på denne siden. Hvis...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/nr/betyr-finne-min-iphone-arbeid-nr-telefonen-er-sltt.php on line 129

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/nr/betyr-finne-min-iphone-arbeid-nr-telefonen-er-sltt.php on line 129