App som sporer når ting går på salg

Hukkster varsler deg når mest ettersøkte elementer diskonteres

Ved Joann Pan 2012-12-01 17:01:58 UTC

Launchpad er en serie som introduserer Mashable leserne til overbevisende startups. Hvis du ønsker å ha din oppstart vurderes for inkludering, kan du se detaljene her .

Ett-Liner Pitch:  Handle verktøyet sporer de mest ettersøkte elementer online og varsler deg umiddelbart når prisen synker.

App som sporer når ting går på salg

Hvorfor det tar av: Hukkster en enkel pengebesparende løsning for kunder som ikke ønsker å betale full pris for det de ønsker.

ads

Du trenger ikke å vente for en årlig prøven salg eller online kupongkode for å fakke klær, sko, vesker og tilbehør til rabattpris.

Kupp-elskende menn og kvinner bruker Hukkster, en online shopping verktøy, for å spore sine mest ettersøkte eks nettet. Alt du trenger å gjøre er å klikke, lagre elementet til dine favoritter og Hukkster vil varsle deg om elementspesifikke salg, kuponger eller hele nettstedet rabatter.

For å komme i gang, må du logge inn Hukkster med din Facebook eller Twitter-konto, må du trekke "Hukk It" -knappen for å bokmerket bar (samme sted hvor din Pinterest "Pin It" -knappen liv), og påbegynne surfing. Når du ser lekre pumps, fantastiske baubles eller en stilig bag du kan se deg selv på seg - men ikke betale full pris for - Hukk It.

Du kan velge om du vil bli varslet når varen kommer i salg generelt, faller minst 25% eller faller minst 50%. Stol på oss, det er mye mer effektivt enn å minne deg selv å sjekke prisen senere bare for å forlate din virtuelle handlekurven. Det er perfekt for ting du ikke trenger, men vil når det er på salg.

Når vi book en søt veske, fikk vi en e-post bare to uker senere, varsler oss om det var 30% med en kupongkode.

Hukkster er cofounders Katie Finnegan og Erica Bell tilbrakte seks år i dagligvarebransjen før han går videre management consulting og skape sin egen oppstart. Ifølge disse bransjeeksperter, produkter alltid gå på salg.

"Ideen til Hukkster ble født som en sømløs plattform for å la deg bare plukke de spesifikke elementer du er interessert i, og få beskjed når de går på salg," Bell fortalte Mashable.

App som sporer når ting går på salg

Hukkster løser frustrasjon av å vente på en ferie salg eller en kupong kode i e-posten, sier Bell. Verktøyet effektiviserer oppdage relevante avtaler til rett tid.

"Det er filtrere den rette tilbyr deg - ingenting mer og ingenting mindre," sier Bell. "Det er ikke sosial, ikke en oppdagelse plattform." I motsetning til mange sosiale kjøpe verktøy, holder Hukkster hva du ønsker å kjøpe privat.

Hukkster viktigste inntektskilde for tiden stammer fra henvisning avgifter på kjøp. Hukkster er tilknyttet mer enn 400 butikker, inkludert Shopbop, Asos, Nordstorm, Macys, Zappos og Piperlime. Siden lanseringen av oktober, har oppstart fanget oppmerksomheten til Internett berømte Cameron og Tyler Winklevoss tvillingene, som ledet en $ 1 million frø runde for shopping området.

De cofounders er håp Hukkster vil begynne å fikse "huge koble" mellom forbrukere og forhandlere. Forhandlere er ineffektivt prøver å nå forbrukerne om avtaler og rabatter, ifølge Finnegan. Forbrukerne får massevis av e-poster daglig som ender opp kastet i søpla. Når det kommer rundt å faktisk ønsker å kjøpe noe, er det ingen rabatter til å søke.

De cofounders håper å forlenge Hukkster sin avtale-søking krefter på tvers av andre enn bare klær og tilbehør kategorier. Teamet håper Hukkster vil peke forbrukerne til rett tid for å kjøpe fordi priselastisiteten i detaljhandelen er langt vanlig.

App som sporer når ting går på salg

For nå, Hukkster er kun tilgjengelig som en web-basert applikasjon. Før utvikle en Android-app, er grunnleggerne arbeider med utviklere for å lage en iOS-app for å utnytte viktige brukergrupper demografi som bo-at-home moms som bruker Apple tablet som sin viktigste datamaskin.

Relaterte innlegg

  • Utvikler informasjon Beskrivelse Det første den eneste Whats Merke Cheats Svar guide for Hva er Brand Game av Words Mobile. Last ned nå! Løs Whats the Brand som en Boss. Dette er en...

  • Beste svar: I utgangspunktet du spør hvordan du blir en legende. Vel, for å gjøre det, må du virkelig være unike og gal talentfull. Hvis du er en musiker, må du være en musikalsk ...

  • Sony Xperia, Årsak Du trenger en Smart Communicator! Sony Xperia Mobiles er en av de mest fremtredende merkevarer i India. De har etablert seg som en verdi leder på tvers av ulike produkter ...

  • Kan du si taco? En rekke nye emojier landet på iPhones og iPads tidligere denne uken med iOS 9.1-oppdateringen, inkludert midterste fingrene, enhjørninger og elendige, forlater Android-brukere litt igjen ...

  • Hva gjør eiendommen Nonatomic mener? Ta en titt på Apple Dokumenter. I utgangspunktet, hvis du sier nonatomic. og du generere accessors hjelp @synthesize. så hvis flere tråder prøver å ...