Hvordan kan jeg sjekke internett hastighet på ipad

Maskinvare og programvare må du forbedre din internett hastighet poengsum

Side 1 av 2:

Bare i tilfelle din internett hastighet testresultatene ikke oppfyller dine utålmodige, alltid-unødig-dobbeltklikke forventninger, vi oppdatert vår liste over de beste verktøyene for å øke din score. Sjekk ut maskinvare og programvare forslag på neste side.

Hvordan kan jeg sjekke internett hastighet på ipad

En Internett hastighet test kan gi deg den ned-low på nedlasting og opplasting hastigheter, detaljering om ikke din internettleverandør er å leve opp til sin ende av bredbånd kontrakt.

Selvfølgelig, det er mange alternativer der ute for å teste din internett båndbredde, og noen steder og apps tilby mer statistikk enn andre.

For å hjelpe begrense det brede spekter av bredbånd testing tjenester der ute, har vi satt sammen en liste over de fem internett testing destinasjoner å prøve i nettlesere og mobile apps.

Speak / MegaPath Speed ​​Test Plus

En av de mest populære reisemålene for en Internett-hastighet test har vært ulovelig, som begynte å analysere 56K og bredbånd i 1990-årene. I dag, området bare omdirigerer til MegaPath Speed ​​Test. som gir en lignende funksjon, men MegaPath fortsatt holder den populære og mye kulere klingende ulovelig merkevare rundt.

Men MegaPath nå gir de millioner av mennesker som tester sin bredbåndsforbindelse ny grunn til å hoppe over til det nye nettstedet: den MegaPath Speed ​​Test Plus. Denne forbedrede versjonen har pakketap, forsinkelse og jitter tester i tillegg til å laste ned og opplasting hastigheter beregninger.

Jada, tar MegaPath Speed ​​Test Plus et par minutter lenger og skremmer brukere med et par "må ha tilgang til datamaskinen" advarsler. Men det kan finne ut om det er noe galt med din Internett-linje i tillegg til gjennomsnitts nedlasting og opplasting hastigheter.

speed~~POS=TRUNC

Det er alltid godt å få en second opinion, og det er derfor Speedtest bør være den neste nettsiden du besøker for å teste din internett hastighet. Mer enn 50 millioner mennesker gjør nettopp det på denne flashier utseende bredbånd ytelse evaluator, som skjer for å være eid av Ookla, det samme selskapet som lisensierer MegaPath underliggende motor.

Men gjør Ookla er Speedtest litt mer for hyppige testere - det tillater brukerne å opprette en konto, lagre sine resultater og vurdere sine ISP. Det er da mulig å slå til en annen side og sammenligne hastighet testresultatene til andre bredbåndseiere i ditt område.

Offisielle ISP hastighet tester

Ookla er også brukt som underliggende motor for ISP-merkede hastighetstester, men det er fortsatt en smart idé å bruke dem til å smake din nedlasting og opplasting kvalitet. Tross alt, kan nettleverandører ikke argumentere når du bruker sine egne tester for å fastslå den dårlige kvaliteten på din internettforbindelse.

Charter Communications. Comcast. Cox Communications. Time Warner Cable og Verizon FiOS er noen av de leverandører som tester dine nedlasting og opplasting hastigheter. PÅ&T har en hastighetstest for sine DSL og U-Vers fiberoptiske kunder, men i perfekt AT&T mote, er dette ned og bare peker alle å bruke Speedtest.

SpeedOf.Me, HTML5 internett hastighet test

På forkant av internett hastighet tester er SpeedOf.Me. som hopper Flash og Java kreves av alle de nevnte bredbånd testing tjenester. Bruken av HTML5-teknologi betyr at det fungerer med iPhone, iPad, Android og Windows Phone 8 mobile enheter.

Mens det krav om å være «den smarteste og mest nøyaktige online båndbredde test," er fortsatt oppe til debatt, kan det vurderes flashiest internett hastighet test uten blits. Store bølgete linjer som strekker bredden på skjermen utgjør dette unikt nettsted.

Speed ​​test apps for iPhone, iPad, Android

Apps dedikert til å teste hastigheten på den mobile enheten kan bli funnet i Apple App Store og Google Play. Ookla cornered markedet på iPhone og har en stor tilhengerskare blant Android-enheter med sin Speedtest Mobile Speed ​​Test programmet.

Dette er imidlertid ikke tilgjengelig som en innfødt app på iPad. Eiere av Apples populære tablet kan laste Speedtest X HD gratis i stedet. Et annet selskap som ønsker å komme inn på det mobile Internett-hastigheten testing mani er Speed ​​A.I. som tilbyr et alternativ til Ookla Android app med app-ly heter Internet Speed ​​Test.

Gjeldende side: Beste internett hastighet tester

Relaterte innlegg

  • Hvordan se filmer på en iPad fremmet av Abonner på en Streaming tjeneste Netflix, Hulu Plus og Amazon Instant Video alle tilbyr samme type premium streaming-tjenesten. Last ned app ...

  • Mitt forsøk på å fikse en ødelagt iPad 16 februar 2014 Media bildetekst Etter å bryte henne iPad 2-skjermen, klikk s LJ Rich bestemte seg for å lære hvordan du kan fikse det selv. Vurderer vår avhengighet av smarttelefoner ...

  • Best iPad Prosjektledelse Apps til å styre prosjekter på farten Prosjektledelse er viktig både for små lag og store selskaper. Det er en av de mest avgjørende faktorene som bestemmer ...

  • Hva er den beste kontor App for iPhone eller iPod Touch? Matthew Guay på 17 november 2010 Ønsker du å se hva alle de store Office-programmer for iPhone og iPod Touch tilbud uten å sløse ...

  • Film HD For iPad / iPhone Last ned (filmer App på iPhone 6/6 Plus) Stream filmer TV-programmer gratis. Er det en spøk? No Man, ikke i det hele tatt. Det er en app som gir deg full kontroll over filmer ...