Hvordan kan jeg sikkerhetskopiere kontaktene på min iPhone 3GS

iDownloadBlog

1 mai 2013 ↔ 34 kommentarer

Hvordan sikkerhetskopiere iPhone-kontakter

Hver gang en stund, vil en venn spør meg hva jeg skal gjøre når noen forferdelige ting som har skjedd med deres iPhone. Vanligvis, det innebærer at enheten krasjer eller fryser. Og vanligvis innebærer det noen som ikke sikkerhetskopiere sine data.

Hvordan kan jeg sikkerhetskopiere kontaktene på min iPhone 3GS

Før jeg går videre, la meg bare si dette. Hvis du ikke sikkerhetskopiere data, ikke klag når alle 975 bilder av det siste året av barnets liv har plutselig forsvunnet fra din iPhone. Tilbake som sh # @ opp! Ikke vær en tosk.

Hvis du velger å ikke bruke iCloud til å sikkerhetskopiere kontaktene, men ønsker å sikre telefonnumrene til alle disse damene du aldri vil ringe tilbake, det er en måte å gjøre det og det er bare om de enkleste ting du noen gang kan gjøre.

I denne opplæringen vil vi vise deg hvordan å sikkerhetskopiere iPhone kontakter slik at du kan lagre dem eller overføre dem til en ny iPhone ...

Sikkerhetskopiering iPhone eller iPad kontakter

Trinn 1: Først, last ned My Kontakter Backup fra App Store. Det er faktisk noen gode programmer som gjør akkurat det samme, men vi skal bruke Mine kontakter Backup for denne opplæringen.

Trinn 2:  Start programmet og trykk på "Backup" knappen og se programmet rygger raskt opp alle dine kontakter.

Trinn 3: Trykk på knappen E-post og sende deg denne e-posten. Lagre denne e-posten i en mappe, eller kanskje lagre en kopi av filen på datamaskinen.

Nå er det store ting om dette programmet at kontaktene lagres som vCard bruker VCF-filformatet, som er det samme formatet som brukes av din iPhone eller iPad (og mange andre enheter).

Gjenopprette disse sikkerhetskopiert kontakter

Hvis du vil gjenopprette disse kontaktene, eller kanskje legge dem til en ny enhet, alt du trenger å gjøre trykke på .vcf fil i e-posten din (den du sendte selv i trinn 3 ovenfor), mens du bruker din iPhone iPad eller iPod touch. Når den er lastet ned, klikker du på den igjen for å åpne filen. Du vil se alle kontaktene dine er oppført nøyaktig som de ville være på iOS-enheten. Hvis du har mistet dine kontakter eller annen grunn og trenger å legge dem til enheten din, bare trykk på «Legg til alle kontakter."

Hvordan kan jeg sikkerhetskopiere kontaktene på min iPhone 3GS

Hvis iPhone noensinne tar et pulver på deg, kan du være sikker på å ha alle kontaktene dine trygt lagret i en e-post-fil. Jeg selv lagt min iPhone kontakter til Gmail-kontakter, slik at de ville være det samme.

Hvis du ikke ønsker å lagre kontaktene som vCard, kan du også sende deg en csv-fil som kan åpnes i Excel som en liste. Bare endre filtypen i innstillings delen av Mine kontakter Backup app.

Du kan laste ned Mine kontakter Backup gratis i App Store. Men det er en betalt versjon for $ 1.99. Ifølge utvikleren hjemmeside, omfatter PRO versjonen ingen begrensninger på hvor mange kontakter du kan backup. Men jeg var i stand til å ta backup av 824 kontakter fra min iPhone uten problem ved hjelp av ad-støttet gratis versjon.

PRO versjonen inkluderer også en ukentlig backup påminnelse, iTunes fildeling støtte, Wi-Fi redigering, flere vcf eksport, og in-app vCard gjenopprette.

Den eneste grunnen til at du kanskje trenger PRO versjonen er hvis vcf-filen er så stor at e-posttjenester blokker det. Den in-app vCard gjenopprette lar deg bruke den lagrede fila i app stedet for å sende den til deg selv via e-post.

Selvfølgelig kan du bare fortsette å handle som det er ingen grunn til at du trenger å sikkerhetskopiere data og deretter frik ut når du ikke kjenner telefonnummeret ditt eget mors ringe henne og fortelle henne at du har mistet telefonen.

Relaterte innlegg

  • Slett kontakter fra iPhone Fast Way, Alle eller Individuelt Paul Horowitz Trenger du å slette en kontakt fra iPhone? Kanskje du ønsker å slette alle kontaktene fra iPhone, iCloud, OS X, iPad, ...

  • iPhone Backup Extractor leser iPhone backup på Windows 8 IPhone Backup Extractor programmet er for å hente data fra iTunes backup og nå har full Windows 8-støtte. Last ned iPhone ...

  • Hvordan slette en kontakt på iPhone 5 25 oktober 2012 Av Matt Noen ganger er den enkleste måten å huske eller få tilgang til et telefonnummer på din iPhone 5 er å bare lagre det som en ny kontakt. Siden du...

  • Hva er inkludert når jeg sikkerhetskopiere iPhone 4 ved hjelp av iTunes? Jeg har lest dette spørsmålet Har en backup iTunes iOS-enhet inkluderer alt på enheten? men det ser ikke ut til å være ...

  • Den beste måten å svare "Hva er din største svakhet?» «Du har fortalt meg om dine styrker-nå, kan du dele det du anser for å være din største svakhet?" Det er spørsmålet som ingen ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvordan/hvordan-kan-jeg-sikkerhetskopiere-kontaktene-p-min.php on line 123

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvordan/hvordan-kan-jeg-sikkerhetskopiere-kontaktene-p-min.php on line 123