Hvordan kan jeg lytte til min iphone musikk i bilen

Hvordan få din iPhone til å jobbe med bilstereoen

Har du en gammel bil stereo som ikke har en AUX-porten for å spille av musikk fra din iPhone? Her er noen måter du kan spille musikken fra din iPhone i bilen.

Tenk deg dette: Du har all musikken din lastet opp på din iPhone for en biltur, hopper du i bilen og deretter innse at du ikke har noen måte å spille det via bilstereoen. Hva kan du gjøre hvis du ikke’t har en bil radio med USB eller AUX-porten?

Hvordan kan jeg lytte til min iphone musikk i bilen

Så hva bør du gjøre hvis din gamle banger ikke fungerer med iPhone? Vi har svaret.

Installer CarPlay i bilen

Tidligere i år lanserte Apple CarPlay, en iOS tilkoblet system som gir direkte tilgang til din iPhone slik at du kan bruke enkelte apper, svare på tekstmeldinger og spille musikk. Inntil nå CarPlay har bare vært tilgjengelig som et integrert display system levert som ekstrautstyr når du kjøper en ny bil. Ulike bilprodusenter har vært å integrere dette systemet i sine nye biler, men vi har ikke alle nye biler gjør vi. Les: Hva er Apples CarPlay

Hvis du ikke er i ferd med å kjøpe en ny Mercedes da Pioneer CarPlay system kan være en løsning for deg. Vi ser på den nye Pioneer Car Play system som du kan være i stand til å legge til din egen bil i videoen nedenfor.

Den 6.2in, 800x480 berøringsskjerm erstatter eksisterende radio eller CD-spiller i bilen. Det viser informasjon og bruker Siri, slik at oppmerksomheten er fokusert på å styre. Du bare si "Hei Siri" til å bruke assistent håndfri.

Det er et begrenset antall programmer tilgjengelig i CarPlay tiden, men sammen med telefonen, meldinger og Apple Maps får du også musikk og podcaster - slik at du vil være i stand til å spille av musikken på yout iPhone via bilstereoen.

Les mer om Pioneer SPH-DA120 i vår artikkel om å få CarPlay i bilen.

SPH-DA120 kostnader £349, men du må kanskje også budsjettet for omformingskabler hvis bilen din ikke har standard ISO-kontakter (de fleste gjør ikke det), og også en spesiell kabel eller adapter hvis bilen har en eksisterende USB-port, siden det er usannsynlig å koble direkte til baksiden av hodeenheten.

Hvordan kan jeg lytte til min iphone musikk i bilen

Hva hvis bilen din ikke har de nødvendige kontaktene?

Den’er vanskelig å ikke finne en moderne bilradio som spiller’t kommer med en USB-port for å fysisk koble til din iPhone, eller, enda bedre for noen, en bluetooth-tilkobling, slik at du kan gjøre det samme trådløst (selv om dette fjerner den ekstra fordelen av å kunne lade opp telefonen på samme tid, og bluetooth gjør tappe batteriet merkbart).

Men hva gjør du hvis du ikke’t har en fancy ny stereo i den gamle ærverdige bil? Er du fast lytter til radio, CD-er, eller himmelen forby, kassetter, på lange reiser? Heldigvis, nei. Noen driftige utviklere har en håndfull enkle alternativer for deg å koble high end gadget på en gammel bil radio og lytte til favorittsangene dine fra iTunes uten å bryte mye av en svette.

Kassett adaptere for iPhone

La’s starte med den eldste av gjengen. Noen av oss undoubtably fortsatt bruke radioer er utstyrt med kassetter spillere. Selv om kassetter er ikke lenger produseres, er maskinvaren fortsatt rundt, så hva kan vi gjøre med dem? Vel, det viser seg at en genial enhet konstruert for å konvertere lyd fra en stereo mini-jack til en modifisert kassett har eksistert i mange år. Jeg personlig husker å bruke en av dem til å koble opp min bærbar CD-spiller til en bilradio for å lytte til disse sporene over femten år siden.

Utrolig, kan du fortsatt kjøpe dem fra en rekke ulike selskaper. En rask titt gjennom Amazon for “kassettadapter” vil avdekke side etter side eller lignende enheter som varierer i pris fra £1.99 til oppover på £20. Jeg vil tro at en mid-range modellen vil trolig være ideelt. Måten det fungerer på er like enkel som den kan være: Spor kassetten inn i kassettspiller, koble mini-jack til din iPhone, velg din sang, trykker play på både iPhone og bilstereoen, og ut kommer musikken. Kvaliteten vant’t være perfekt selvfølgelig, men det’er mye bedre enn alternativet, som ville være å lytte gjennom din lille iPhone-høyttaleren - neppe en fengslende opplevelse!

Hvordan kan jeg lytte til min iphone musikk i bilen

Alderen på kassett kan ha gått, men du kan fortsatt spille dem i bilen via din iPhone

Lade din iPhone i bilen

Don’t glemme om at det å spille musikk vil tappe batteriet så få deg en 12V lader for iPhone ville være et nyttig tillegg til bilen din. Igjen, du’ll finne en lang liste over tilgjengelige alternativer gjennom Amazon, men vurdere å velge en som kan håndtere nok strøm til å lade opp en iPad. Selv om du ikke’t ennå eier en tablett, betyr mer makt iPhone lades opp raskere. Også, hvis du skulle få deg en iPad, du vant’t trenger en annen lader for det - du’vil være i stand til å bytte mellom de to enhetene.

Ved hjelp av din iPhone med CD-spiller

Hvis bilstereoen er nyere og derfor har erstattet kassettspiller for en CD-spiller, vil den ovennevnte løsningen være ubrukelig for deg, og du kan’t sette en falsk CD koblet til en stereokabel i CD-spilleren: siden plater spinne, vil resultatene være potensielt rotete. Noe som forklarer hvorfor slike produkter don’t faktisk eksisterer!

iPhone FM-sendere

I stedet må du se etter en smart alternativ, en som også ville fungere på de gamle stereo kassettspillere: en FM-sender. Dette er ikke overraskende dyrere, men de kan fungere veldig bra. Ideen er enkel: koble deg din iPhone (eller en annen kompatibel iOS-enhet) til det, og det begynner å kringkaste din iPhone’s lyd på en spesiell radiofrekvens. Tune bilradioen til at frekvens og eh vips, kan du høre musikken din trådløst.

Griffin iTrip Auto Universal Plus lar deg koble til en iPad eller iPhone til bilen din uansett tilkoblingstype.

Det høres flott ut, men det’er ikke en feilfri løsning. Det er mange radiostasjoner der ute, slik at du kan treffe noen forstyrrelser selv om enheten vanligvis sendinger i lite brukte frekvenser. Du kan selvsagt endre denne frekvensen manuelt, men du kan ende opp med å ta litt tid å finne den perfekte en, bare for å flytte til et annet geografisk beliggenhet på dine reiser og må gjøre prosessen på nytt.

Hvilken iPhone-kontakt har du?

Et annet potensielt problem er at du må sørge for at enheten vil arbeide for iPhone du eier. Og det’er ikke bare den type kontakt det har - enten den opprinnelige eller den nye Lightning-kontakten, men innmaten har endret seg fra generasjon til generasjon som betyr at det’mulig at en enhet som fungerer for iPhone 3G ikke kan fungere for iPhone 4S selv om deres kontakt er akkurat det samme, så et lite forskning vil være nødvendig. Griffin Technology gikk rundt dette problemet med sin iTrip Auto Universal Plus, som kobles til din iPhone’s stereo minijack, slik at enhet som er kompatibel med et bredt utvalg av telefoner og tabletter.

Få en ‘Laget for iPhone’ bilstereo

Men for å være ærlig, med mindre det’er en spesiell grunn til at du ikke’t ønsker å del med bilen din’s gamle stereo, ville det absolutt beste alternativet være å passe en ny. Halfords for eksempel har svært mange modeller, alle med USB-porter og fancy moderne funksjoner. Du må være forsiktig men: bare fordi den har en USB-port doesn’t bety at det vil nødvendigvis fungere med iPhone; du kan være i stand til å høre musikken din, men din iPhone kan ikke ta betalt, for eksempel.

Den’s derfor viktig å sørge for at du får en med en ‘laget for iPhone’ klistremerke. Alternativt, hvis du kan gå inn i et utstillingslokale med iPhone og dens kabel, den beste måten å være helt sikker på potensielle nye bilstereoen vil fungere som forventet, er å koble den opp til de på skjermen og prøve dem ut selv.

Philips CE139dr er en in-bilstereoen som vil arbeide direkte med din iPhone

Selvfølgelig, vil dette være den dyreste løsningen, men hva du’ll får er mye bedre klarere lyd (slo kassett stereoanlegg hendene ned), ingen forstyrrelser fra radiostasjoner (ta det, FM-sendere), pluss telefonen skal lades mens du spiller, og sparer deg fra å måtte kjøpe en 12v lader. Ja, bilstereoer kan koste i overkant av £300, men noen iPhone-kompatible modeller vil bare sette deg tilbake med så mye som £45, og til den prisen, det kan vel være verdt å forlate fortiden bak seg og omfavner iPhone-musikk-aktivert fremtid.

Relaterte innlegg

  • Syncios - overføre musikk fra iPhone 4S til datamaskinen gratis iPhone 5S Photo tapt sak i Kamerarull Alle vet hvor lett det er å få musikk på en iPhone 4S ved hjelp av iTunes, men ...

  • Hvordan laste ned musikk fra Soundcloud til din iPhone i dag, de fleste abonnerer på en musikkabonnementstjeneste for å få sine hender på den nyeste låter fra sine favorittartister. Tjenester ...

  • Bye bye Spotify, hallo gratis Nokia Music Sist uke Nokia rullet ut Nokia Music for Lumia 710 og Lumia 900 enheter her i USA. Nokia Music var en Lumia eksklusiv tjeneste lansert med ...

  • Hvordan laste ned musikk fra iCloud til datamaskin og iPhone / iPad / iPod Hvis du har noen Apple-enhet, og du har kjøpt musikk fra iTunes, så det kan lett lastes ned på alle iOS-enheter ...

  • Hvordan finne gratis musikk på nettet: Vi avslører våre 5 favoritt kilder for å oppnå frie låter det blir vanskeligere å finne, men vi vil vise deg hvor du får gratis musikk gratis uten å øke bust ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvordan/hvordan-kan-jeg-lytte-til-min-iphone-musikk-i.php on line 136

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvordan/hvordan-kan-jeg-lytte-til-min-iphone-musikk-i.php on line 136