Hvordan kan jeg laste ned ringetoner til min iPhone 4S

Hvorfor ser jeg denne siden?

404 betyr at filen er ikke funnet. Hvis du allerede har lastet ned filen så navnet kan være stavet feil, eller det er i en annen mappe.

Andre mulige årsaker

Du kan få en 404-feil for bilder fordi du har Hot Link Beskyttelse slått på og domenet er ikke på listen over godkjente domener.

Hvordan kan jeg laste ned ringetoner til min iPhone 4S

Hvis du går til den midlertidige url (ip /

brukernavn /) og får denne feilen, er det kanskje et problem med regelsettet som er lagret i en .htaccess fil. Du kan prøve å døpe den filen til .htaccess-backup og forfriskende området for å se om det løser problemet.

Det er også mulig at du ved et uhell har slettet dokumentet rot eller kontoen din kan trenge å bli gjenskapt. Uansett, ta kontakt med HostGator umiddelbart via telefon eller live chat slik at vi kan diagnostisere problemet.

Bruker du WordPress? Se avsnittet om 404 feil etter å ha klikket på en link i WordPress.

Hvordan finne riktig stavemåte og mappe

Manglende eller Broken filer

Når du får en 404-feil bør du sjekke nettadressen som du prøver å bruke i navigator forteller serveren hva ressursen det bør forsøke å be.

eksempel / eksempel / Eksempel / help.html

I dette eksempelet filen må være i public_html / eksempel / Eksempel /

Legg merke til at den Sak er viktig i dette eksemplet. På plattformer som fremtvinger case-sensitivitet e xample og E xample er ikke de samme stedene.

For addon domener, må filen være i public_html / addondomain / eksempel / Eksempel / og navnene er store og små bokstaver.

Når du har en manglende bilde på nettstedet kan du se en boks på siden din med en rød x hvor bildet mangler. Høyreklikk på x og velg Egenskaper. Eiendommene vil fortelle deg banen og filnavnet som ikke kan bli funnet.

Dette varierer fra nettleser, hvis du ikke ser en boks på siden din med en rød x prøve å høyreklikke på siden, og velg Vis Page Info, og goto Media Tab.

eksempel / images / banner.PNG

I dette eksempelet bildefilen må være i public_html / images /

Legg merke til at den Sak er viktig i dette eksemplet. På plattformer som fremtvinger case-sensitivitet PNG og png er ikke de samme stedene.

404 feil når jeg klikker på WordPress Lenker

Når du arbeider med WordPress, kan 404 Page Not Found feil ofte oppstår når et nytt tema har blitt aktivert, eller når de omskrive reglene i denne filen er endret.

Relaterte innlegg

  • Showbox For iPhone Last ned | Se filmer på iPhone 18 juni 2015 Showbox (Movie Box) For iPhone: Hvis du søker å finne et innlegg på å se filmer på Showbox så er du på riktig ...

  • Hvordan finne gratis musikk på nettet: Vi avslører våre 5 favoritt kilder for å oppnå frie låter det blir vanskeligere å finne, men vi vil vise deg hvor du får gratis musikk gratis uten å øke bust ...

  • Hvordan bruke Guide: Verizon toner med Verizon Tones (tidligere V CAST Tones) du kan laste ned, administrere, forhåndsvise og kjøpe ringetoner og tilbakeringingssignal toner fra vår omfattende katalog på over 100 000 ...

  • Syncios - overføre musikk fra iPhone 4S til datamaskinen gratis iPhone 5S Photo tapt sak i Kamerarull Alle vet hvor lett det er å få musikk på en iPhone 4S ved hjelp av iTunes, men ...

  • Hvordan laste ned musikk fra Soundcloud til din iPhone i dag, de fleste abonnerer på en musikkabonnementstjeneste for å få sine hender på den nyeste låter fra sine favorittartister. Tjenester ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvordan/hvordan-kan-jeg-laste-ned-ringetoner-til-min.php on line 124

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvordan/hvordan-kan-jeg-laste-ned-ringetoner-til-min.php on line 124