Hvordan kan jeg laste ned bilder fra google til telefonen min

Slik gjør du: Bruk Google Drive for å laste opp bilder fra Android, iOS

Smarttelefonen kameraer har fått så bra at mange folk bruker dem i stedet for dedikerte pek-og-skudd. Både hardware og software på telefoner nå tilby avanserte funksjoner som lar selv elendig fotografer ta skikkelige bilder.

Å ta bilder er bare halve kampen for spirende fotografer, som det skaper behov for å få disse mesterverkene til en datamaskin for lagring og andre formål. Jo flere bilder du tar, jo større oppgaven med å få dem overført til en større skjerm.

Hvordan kan jeg laste ned bilder fra google til telefonen min

Jeg tar mye bilder, spesielt for produktomtaler for ZDNet. Jeg har jevnlig brukt et par metoder for å få bildene av telefonen og på datamaskinen. Jeg har brukt den gamle trofaste metoden for å sende dem til meg selv og andre ganger bytte ut minnekortet fra telefonen til datamaskinen. Verken metoden var effektiv, spesielt for mange bilder.

Nylig det oppstod for meg at kanskje en god måte å få en masse bilder av telefonen min og på min datamaskin kan være Google Drive. Jo mer jeg så inn i det, jo mer jeg innså at dette ville fungere uansett hva telefonen eller datamaskinen jeg bruker.

Bilde overføringer involverer to trinn: å få bildene fra telefonen til Google Disk lagring i skyen, og tilgang til dem på datamaskinen. Ved hjelp av Google Disk fungerer bra for meg som jeg noen ganger ta bilder med iPhone 4S og andre ganger med Galaxy Note 2. Det er Google Disk-apper for både iOS og Android, slik det fungerer på begge telefonene.

Jeg har ikke alltid bruke den samme datamaskinen til å arbeide med bilder heller, ikke engang en enkelt plattform. Jeg trenger å jobbe med bilder på iPad, Chromebook, MacBook, eller Windows 8 PC. Dette er grunnen til at Google Disk fungerer så bra for meg, så jeg kan få tilgang til min skylagring ved hjelp av alle disse plattformer / enheter.

Laste opp bilder

Det første trinnet for å laste opp bildene til Google Drive er litt forskjellig avhengig av om bildene er på iPhone eller note 2. gratis Google Disk-appen må være installert på Android-telefon eller iPhone å komme i gang.

Hvordan kan jeg laste ned bilder fra google til telefonen min

På Note 2 er det en enkel sak å åpne Galleri-applikasjonen og merking alle bildene for opplasting. Når det er gjort, treffer på Del-ikonet får du opp delemenyen vist ovenfor. Google Disk er et alternativ, så tappe den og deretter bekrefte (over til høyre) begynner opplastingen i bakgrunnen. Skli ned varselpanelet på startskjermen kan sjekke opplastingsstatus. Jeg har overført så mange som 50 bilder ved hjelp av denne metoden, og det er fort.

IPhone metoden er lik som på Note 2, men iOS tillater ikke deling til Google Drive. I stedet bør du kjøre Google Disk-appen, og trykk på "+" ikonet i øvre høyre. Vinduet Legg skjermen vises så velg "Last opp bilde eller en video". Dette tar deg til fotolagring på iPhone, så velger de du ønsker å overføre og trykk på Last opp. Bildene vil laste opp raskt.

Hvis du overfører en masse bilder, kan det være lurt å gjøre det ved hjelp av wi-fi. Det vil trolig være raskere enn å bruke 4G, og det vil ikke lage en hit på din data kvote.

Dine bilder er nå på Google Disk i skyen og venter på deg.

Tilgang på datamaskinen

Google Disk kan jobbe med alle plattformer, så det er et godt valg for meg. Det er en app for Mac, slik at jeg kan få tilgang til Google Disk-filene direkte i Finder. Google Drive er innebygd i Chrome OS, så jeg har tilgang fra filbehandling på Chromebook. Det samme iOS-app som brukes på iPhone for å laste opp bildene brukes til å få tilgang til Google Disk på iPad.

Google Disk-mappen på Mac Finder

Det er ingen app for Windows 8, men Google Disk er tilgjengelig via nettleseren. Det er like enkelt å bruke som på de innfødte apps på de andre OS-tallet.

Uansett hvilket system som benyttes for å få tilgang til dem, kan bildene bli valgt og enten kopiert eller flyttet fra Google Disk til lokal lagring. Jeg pleier å flytte dem som jeg ikke ønsker å holde dem permanent på Google Drive, men de som ønsker å forlate dem i skyen kan kopiere dem til den lokale destinasjonen.

På Mac og Chromebook er det teknisk sett ikke nødvendig å kopiere bildene til lokal lagring, avhengig av hva du skal gjøre med dem. For å laste opp til en blogg redaktør eller redigering i et bilderedigeringsprogram de kan nås direkte fra Google Disk som om de var plassert på den lokale datamaskinen.

Ved hjelp av Google Disk har slått en oppgave som var fomerly en smerte til en som er rask og enkel. Det er sikkert ikke den eneste måten å få bildene på en datamaskin, men det fungerer veldig bra for mine behov.

Relaterte innlegg

  • WhatsApp HTC I dag er WhatsApp en av de mest populære direkte uten kostnad messaging program som er tilgjengelig for bruk på iPhone, Android-telefoner og alle de andre smarttelefoner som ...

  • 7 Gratis nedlasting av musikk Apps for Android Phone 2016 Det finnes flere gratis musikk laste ned programmer for Android mobiltelefoner som er dop og svært effektive. Nedlasting av musikk med disse programmene virker ...

  • Lys opp telefonen min med Windows Live Når du logger deg på telefonen med en Windows Live ID, du låse opp en hel rekke måter å holde informasjonen hendig uansett hvor du er, ved hjelp av ...

  • Hvordan laste ned Facebook videoer på Android Pretty innlegg Vurderer Facebook som den største sosiale nettverk på WWW plattform, og Android som den siste mani blant mobilbrukere, er det også ...

  • Telefon Sex (det er det opp) Vil ta deg med meg på en sen kveld krype, jente Det er det som skjer, det er det som er opp og mens du er her », slette alle dine frykter det er det opp, det er det som er ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvordan/hvordan-kan-jeg-laste-ned-bilder-fra-google-til.php on line 123

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvordan/hvordan-kan-jeg-laste-ned-bilder-fra-google-til.php on line 123