Hvordan kan jeg få musikk ringetoner på min iPhone 5

Slik oppretter en ringetone til iPhone i iTunes

Den andre dagen jeg bestemte meg for at jeg skal ha noen forskjellige ringetoner på min iPhone 3G. Spesielt, jeg ønsket en egen en for min kone, og flere andre ulike de for min business kolleger.

For noen grunn jeg hadde det i hodet mitt som gjør ringetoner fra musikk som jeg hadde i min iTunes-programmet skulle bli lett. Mislykkes! Som det viser seg, uansett hva Steve Jobs og resten av den gjengen over på Apple forteller deg, er det ikke så lett for en oppgave.

La oss følge med som jeg vise deg hva jeg oppdaget, og du vil lære å lage en iPhone ringetone ut av enhver lydfil på harddisken.

Til å begynne med, kan du bruke iTunes til å lage en ringetone for deg fra eksisterende sanger i iTunes. Bare høyreklikk på sangen og velg "Lag ringetone". Mislykkes! Hvis du plukket en sang som du lastet inn fra et annet sted enn iTunes Store, får du meldingen: "Du kan lage iPhone ringetoner bare fra sanger som er kjøpt fra iTunes Store."

OK, greit nok, antar jeg. Selv om jeg hatet tanken på å betale for en ringetone fra en sang som jeg allerede eide, jeg tenkte jeg skulle gjøre det, så jeg kunne ha det jeg ønsket. Så jeg gikk til min "Kjøpt" spilleliste, og velg en sang og høyreklikk på den. Ganske snart begynner det å behandle den sangen, men så får jeg denne meldingen:

"Navnet på sangen" av "artist" kan ikke lenger gjøres om til en ringetone "Fail!

Når kan det gjøres om til en ringetone? Hvem vet, og på dette punktet er jeg dampet ....

Så, jeg gjorde noen undersøkelser og oppdaget at standardinnstillingene for iTunes importerer sanger til biblioteket som AAC kodet, noe som gir sangene en m4a forlengelse. Ringetoner har en M4r forlengelse. Hmmm, ville endre filtypen lage en ringetone? Som det viser seg det gjør det!

Så her er hvordan å lage ringetoner til iPhone i iTunes:

Du ønsker å begrense lengden på sangen til 30 sekunder, og det viser seg at iTunes vil gjøre dette for deg. Plukk den sangen du vil, høyreklikk på den og velg "Get Info". Så under "Alternativer" -kategorien kan du velge starttidspunkt og stopptiden i sekunder. Sørg for å sjekke begge boksene. Denne metoden er rå på at du ikke kan forhåndsvise valget før du treffer ok og deretter gå lytte til sangen. Ved prøving og feiling vil du til slutt får de rette 30 sekunder.

Da må du finne hvor sangen er lagret på harddisken, slik at du kan endre dens forlengelse. Gå tilbake til "Get Info". På "Summary" fanen vil du finne "hvor" som gir deg veien til sangen. Du kan også se om det har en m4a forlengelse her også.

Hvis sangen ble kjøpt fra iTunes og lagret med AAC-koding, så må du fjerne DRM fra det første. Det er tredjeparts programvare apps som vil gjøre dette for deg, men det er bare enklere å lage en ny spilleliste i iTunes, legge alle sangene du vil slå inn ringetoner til den spillelisten og deretter bruke iTunes til å brenne en CD. Når CD er brent, importere sangene tilbake inn i iTunes bruker AAC-koding. Du kan velge hvordan en sang er importert fra en CD ved å gå til "Edit" og deretter velge "Innstillinger", velg deretter "Import Settings", velg deretter "AAC Encoder" under "Import Bruke"

Hvis du har sangene lagret som mp3, følger de samme instruksjonene som ovenfor. Sett dem i en spilleliste, brenne til CD ved hjelp av iTunes, og deretter importere tilbake inn i iTunes bruker AAC-koding.

Etter at du har importert sanger tilbake til iTunes-biblioteket du er nesten ferdig. Dobbeltklikke på den nylig navngitte filen vil føre iTunes til å overføre den som ringetone. Hvis det ikke allerede finnes, blir en ny mappe som heter ringetoner etablert og deretter den nye ringetonen er lagret der.

Hvordan kan jeg få musikk ringetoner på min iPhone 5

Så alt du trenger å gjøre er å synkronisere iPhone med iTunes å være sikker på å fortelle iTunes at du vil synkronisere ringetoner også.

Nå ringetoner er på iPhone. Velg en kontakt, treffer redigere og du kan velge ringetonen til å assosiere med den kontakten.

Puh! Takk Steve, som var moro!

Disse instruksjonene fungerer med Windows. Antagelig det samme konseptet vil fungere på en Mac, selv om den nøyaktige fremgangsmåten vil være annerledes. Jeg vet at det finnes programmer som du kan kjøpe for å gjøre dette, og at det er nettsteder som vil gjøre det for deg, men jeg ønsket å gjøre det gratis, og med det jeg allerede hadde på hånden.

Hva med deg? Har du en enklere måte? Hvis ja, fortell oss om det!

Relaterte innlegg

  • Hvordan finne gratis musikk på nettet: Vi avslører våre 5 favoritt kilder for å oppnå frie låter det blir vanskeligere å finne, men vi vil vise deg hvor du får gratis musikk gratis uten å øke bust ...

  • Hvordan laste ned musikk fra Soundcloud til din iPhone i dag, de fleste abonnerer på en musikkabonnementstjeneste for å få sine hender på den nyeste låter fra sine favorittartister. Tjenester ...

  • Hvorfor ser jeg denne siden? 404 betyr at filen er ikke funnet. Hvis du allerede har lastet ned filen så navnet kan være stavet feil, eller det er i en annen mappe. Andre mulige årsaker Du kan ...

  • Hvordan laste ned musikk fra iCloud til datamaskin og iPhone / iPad / iPod Hvis du har noen Apple-enhet, og du har kjøpt musikk fra iTunes, så det kan lett lastes ned på alle iOS-enheter ...

  • Hvordan bruke Guide: Verizon toner med Verizon Tones (tidligere V CAST Tones) du kan laste ned, administrere, forhåndsvise og kjøpe ringetoner og tilbakeringingssignal toner fra vår omfattende katalog på over 100 000 ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvordan/hvordan-kan-jeg-f-musikk-ringetoner-p-min-iphone-5.php on line 123

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvordan/hvordan-kan-jeg-f-musikk-ringetoner-p-min-iphone-5.php on line 123