Hvor mye er iPhone 4S i Filippinene 2015

Apple iPhone 4S Filippinene Prisen, komplette spesifikasjoner, bilder

Dette innlegget har som mål å samle all relevant informasjon om iPhone 4S på Filippinene. Vær trygg på at det vil bli oppdatert jevnlig, eller hver gang vi får en oppdatering om Apples nyeste telefon.

Annonserte i dag, 05.10.2011, i en hendelse i Cupertino, California, iPhone 4S er siste iterasjon til Apples smarttelefon, den mest vellykkede i verden.

Hvor mye er iPhone 4S i Filippinene 2015

Selv om Apple iPhone 4S egentlig ikke se annerledes ut enn forgjengeren - den bestselgende iPhone 4, kommer den med en rekke forbedringer i sine innvoller. Den nye iPhone har en dual core Apple A5-prosessor - i likhet med hva krefter iPad2, som er minst 2x så fort på CPU oppgaver. Også den kommer med dual-core grafikk som er opp til 7x raskere enn den forrige iPhone; bidrar til å gi en forbedret spillopplevelse. Også kommer iPhone 4S med en 8 megapiksel kamera (vs 5 megapiksel kamera av iPhone4) med CMOS iden opplyste sensor, som får 73% mer lys og er 1/3 raskere enn sensoren av forrige iPhone. På toppen av det, Apple plassert en high-end IR-filter for større nøyaktighet og ensartethet.

ads

Som for samtaler og data, slår iPhone 4S intelligent mellom to antenner mellom sende- og mottaks å gjøre enda bedre samtalekvalitet. Data kan nå laste ned opptil 2x så fort. Teoretisk maks ytelse pleide å være 5,8 opp og 7,2 ned - dobler nå til nesten 14.4mbps ned.

En av de kuleste tingene om iPhone 4S er Siri, den intelligente assistenten å få ting gjort ved å spørre. Du kan spørre Siri alle slags ting, som hvor nærmeste Greet restaurant. Du kan også be Siri å lese meldinger til deg og til å definere ord! Siri gjør diktat - nå når du ser et tastatur, vil du se en mikrofon.

Snakk med Siri, trykker du på Ferdig, og i løpet av et øyeblikk det kommer tilbake med din tekst. Snakk med din naturlige språk. Skriv og diktere e-post rett til Siri. Still inn tidtakerne. Slå opp kontakter, lage notater, søke på nettet, søk Wikipedia. Det er absolutt blåse bort. Vel, hvem er Siri? Bare spør! Siri: "Jeg er en ydmyk personlig assistent."

Kjører iOS 5, den nyeste versjonen av Apples mobile operativsystem sytem, ​​gir iPhone 4S brukere alle forbedringene som oppdateres plattformen bringer, som inkluderer Twitter integrasjon, iMessage, Notification Center, Forbedret Safari nettleser og Aviskiosk.

Priser og tilgjengelighet:

ATT, Verizon og Sprint vil være de offisielle bærere av iPhone 4S i USA. iPhone 4S kommer i to farger, svart og hvitt. Det vil være tre varianter for hver farge, som vil don disse prislapper: 16GB for $ 199, 32GB for $ 299 og 64GB for $ 399. Selvfølgelig vil prisingen være mye forskjellig på Filippinene. Ingen ord ennå på sin eksakte utgivelsesdato på Filippinene, men iPhone 4S vil være tilgjengelig i Apple Stores i USA starter 14. oktober Igjen, ikke bekymre deg, vi vil holde deg oppdatert.

Oppdater per 16 desember 2011:

Apple iPhone 4S har nettopp blitt offisielt annonsert på Filippinene! Og som det viser seg, rivaler Smart Communications og Globe Telecom har begge klart å være offisiell bærere av Cupertino selskapets flaggskip telefon i vårt land. Vi har den offisielle forhåndsbetalt pris tidsplan fra begge nettverkene:

Smart iPhone 4S 16GB forhåndsbetalt - Php 33200

Smart iPhone 4S 32GB forhåndsbetalt - Php 38200

Smart iPhone 4S 64GB forhåndsbetalt - Php 43200

Globe iPhone 4S 16GB forhåndsbetalt - Php 37599

Globe iPhone 4S 32GB forhåndsbetalt - Php 43399

Globe iPhone 4S 64GB forhåndsbetalt - Php 49199

I ekte TechPinas mote, her er de komplette tekniske spesifikasjonene til iPhone 4S:

Relaterte innlegg

  • Samsung Galaxy Pocket S5300 gjennomgang Innledning Samsung er tilbake til det grunnleggende, og de sier det er alltid plass til en til i den lave enden. Spesielt en som ikke tar for mye plass. De...

  • iPhone 4S blir revet ned, avslører litt større batteri og Sony kamerasensoren Du visste det var bare et spørsmål om tid før iFixit fikk sine hender på den nye iPhone 4S og dyktig rev den ...

  • Hvordan få en iPhone 6 for mindre Hvis du ikke allerede har forhåndsbestilte den nye iPhone 6 og iPhone 6 Plus, kan du gjøre deg selv en tjeneste ved å ta litt ekstra tid til å sammenligne alle tilbudene ...

  • Samsung Galaxy S II i9100 (16GB) andre valutaer. Beskrivelse Oversikt over Samsung Galaxy S II i9100 (16GB) Den nåværende Samsung Galaxy S2 er nå avviklet, det anbefales erstatning ...

  • Hvor mye koster iPhone kostnadene i sprint Verizon iPhone 4 og AT T iPhone 4: 16GB $ 199,99, 32 GB $ 299,99 med 2 års planlegger Apple iPhone er tilgjengelig på 3GS med 8 GB minne for $ 49. IPhone ...