Hvor mye er en ipad mini 3

iPad mini 3 gjennomgang: Ny iPad får Touch ID, men ikke mye mer

Apple iPad mini 3 gjennomgang

En mindre oppdatering ingen tvil om, men tillegg av Touch ID gjør den nye babyen iPad verdt å kjøpe? Finn ut i vår iPad mini 3 gjennomgang.

Pris når anmeldt

Fra £ 319 inkl mva

Apple iPad mini 3 gjennomgang

Lillebroren i verden’s mest populære tablett familie, en ny iPad mini ble kunngjort på Apple’s 16 oktober hendelsen. nå i Mk 3 guise.Here er vår gjennomgang av iPad mini 3. Se også. iPad mini 3 vs iPad mini 2 sammenligning.

Apple viet en betydelig mengde av scenen tid for å starte iPad Air 2 men bare sekunder for iPad mini 3. Jeg t er lett å se hvorfor: det var knapt noe å si. Eple gjort bare tre endringer, hvorav den ene er tilsetningen av gull som et fargevalg, og en annen er fjerning av 32GB som en lagrings alternativ.

Den tredje endringen er mer betydnings: tillegg av en Touch ID fingeravtrykksensor, som du kan låse opp enheten, og kjøpe apps og media fra Apple’s iTunes butikk.

Dette er den virkelige grunnen for en oppdatert iPad mini, for å bringe den fremste forespurte funksjonen til både iPad Air 2 og mini. Det er uten tvil det først og fremst for bedrifter som ønsker å distribuere iPads, men alle som har en iPhone med Touch ID vet hvor frustrerende det er å bli tvunget til å tappe i en PIN-kode eller passord i stedet for å trykke fingeren eller tommelen på Hjem-knappen.

En mindre populære "oppgradering" kan være endring i oppbevaringsmuligheter. Som vi’har sett med iPhone 6 og iPad Air 2, har midt-bakken 32GB alternativet er fjernet, en politikk som kan føre brukerne til 64 GB-modeller, ellers finne enheten er sørgelig kort av brukbar lagringsplass.

Selvfølgelig er dette en pessimistisk holdning, siden 64GB iPad mini 3 koster det samme som den 32GB versjonen gjorde i fjor, så du er effektivt å få doble lagrings (og en Touch ID sensor) for samme pris.

iPad mini 3: Design

Selv om det er ikke annerledes enn iPad mini 2 - eller til og med originale iPad mini - vi fortsatt elsker dette formfaktor. Størrelsen er ideell for de fleste ting, enten du surfer på nettet, lese en bok eller spille spill.

Hvor mye er en ipad mini 3

Det er også lett nok til å gjøre noen av disse tingene med én hånd, og med mindre du er Vin Diesel, er du neppe være i stand til å holde en iPad Air i den ene hånden for lang.

Enda en bonus av iPad mini 3 er at den har en skarpere, høyere tetthet skjerm enn iPad Air 2. Det er rett og slett fordi de har samme oppløsning på 2048x1536, så blir mindre, iPad mini 3 (og mini 2) eiere kan hovere at deres tablet har en pikseltetthet på 326ppi, mens Air og Air 2 har en lavere tetthet av 264ppi.

Langs de samme linjene, iPad mini tre får beholde sin dempebryter, som også kan brukes til å låse skjermrotasjon. Apple har fjernet dette på iPad Air 2 til irritasjon av noen.

Dessverre, mini 3 har fremdeles de samme bunn avfyring, altfor nære stereohøyttalere som før - vi fremdeles venter på den dagen da Apple prioriterer lydkvalitet enn minimalistisk design.

iPad mini 3: Maskinvare og ytelse

En av de sannsynlige årsakene til at iPad mini 3 ikke fikk en prosessor oppgradering er å sikre at det er en anstendig ytelse gap mellom den og iPad Air 2. I fjor mini 2 og Air hadde samme A7 chip, så den eneste grunn til å kjøpe Air var om du ville ha en større skjerm.

Selv om Air 2s A8X prosessor er enda kraftigere, har det ennå ikke vært et øyeblikk når vi har tenkt, "Hvis bare iPad mini 2 var raskere.". Dens A7 CPU er fortsatt en drivkraft, og 64-bits arkitektur betyr at det bør være i stand til å kjøre noen 64-bits applikasjoner utgitt i fremtiden, så det er fortsatt en fremtidsrettet kjøp.

Det faktum at mini 3 ikke har 802.11ac Wi-Fi er verken her eller der for folk flest. Det har fortsatt en dual-antenner MIMO ordning som betyr at det kan teoretisk håndtere dobbelt gjennomstrømningen (300Mbps vs 150Mbps) av 802.11n-tabletter med en enkel antenne.

I våre tester, fant vi det - som forventet - mini tre utført identisk til mini 2. I Geekbench 3, kjører under iOS 8.1 som skip på tabletten - vi så scorene til 1374 og 2484 for single- og multi-core henholdsvis .

I SunSpider 1.0.2, mini tre fullførte testen i 448ms, nesten identisk med mini 2s 440ms. Interessant, dette er lavere enn når vi opprinnelig testet mini 2 (når det gikk iOS 7), og det scoret 397ms. Ingen vil se forskjell når browing nettet i den virkelige verden skjønt: begge iPads last nettsider svært raskt.

Vi har ennå ikke hatt tid til å teste ut iPad mini 3 batterilevetid, men vi vil oppdatere denne artikkelen når vi har vært i stand til å kjøre våre benchmarks. Men siden batteriet er den samme 23.8Wh enhet som i iPad mini 2, er det ganske trygt å si at batterilevetiden matcher Apples påstander på opp til 10 timer med å se på video eller surfer på nettet.

iPad mini 3: Kameraer

Gitt at de foran og bak kamera er de samme som iPad mini 2s det er ingen overraskelse at det er ingen forskjell på bilder og videokvalitet. iOS 8 bringer den nye Time-lapse videomodus og panorama, så bortsett fra slo-mo video som er begrenset til iPad Air 2, mini 3 er en ganske allsidig kamera.

Bilde kvaliteten er grei nok - om ikke opp til nivået av Air 2 eller (enda bedre) iPhone 6 og 6 Plus. Eksponeringer er generelt god, fargene er nøyaktig og detaljer er skarpe. Video ytelser fra bakmontert mikrofon, sammen med de vanlige skarpe opptakene vi har kommet til å forvente fra iOS-enheter.

Den store skjermen - sammenlignet med en iPhone - gjør det også for en fantastisk søkeren, men det er vanskeligere å holde iPad mini 3 fortsatt når du tar time-lapse videoer. Med mindre du har en slags klemme eller stå, eller kan støtte iPad i riktig vinkel, er det vanskelig å få akseptable time-lapse videoer.

Her er et bilde tatt på den nye iPad mini 3:

Og her er et 100 prosent avling viser detalj fanget:

iPad mini 3 vs iPad mini 2: Ergo

Med den største forskjellen mellom mini 2 og 3 er Touch ID sensor, det faktum at Apple er å holde mini 2 i sin iPad rekkevidde og selge den for £239 (i motsetning til £319) for 16 GB Wi-Fi-modellen gjør mini tre utseende priset.

Logisk, skjønt, er det ikke så du får mer for pengene enn før. Men, til lavere pris, 16GB eller 32GB iPad mini 2 er klart bedre avtale - så lenge du kan leve uten Touch ID.

Hvis du trenger mer enn 32GB, kan du kjøpe en renovert eller brukt iPad mini 2 (de var tilgjengelige med 64 GB og 128 GB lagringsplass) eller punge ut ekstra penger og gå for en mini tre.

Apple iPad mini 3: Specs

 • Apple A7-prosessor (ARMv8-A, dual-core) med 64-bits arkitektur og M7 bevegelse prosessor
 • PowerVR G6430 grafikk
 • 7.9in (2048 x 1536 piksler) LED-bakbelyst Multi-Touch IPS-skjerm, 326ppi
 • iOS 8.1
 • 16/64/128 GB flashlagring
 • dual-band 802.11a / b / g / n Wi-Fi med 2x2 MIMO
 • Bluetooth 4.0
 • EKSTRA 4G LTE-modem og Nano-SIM-kortspor, med A-GPS
 • 1,2 Mp Facetime HD kamera foran, 720p video
 • 5MP f / 2.4 iSight bak kamera, 1080p video
 • doble mikrofoner
 • stereohøyttalere
 • Lightning dock-kontakt
 • tre-akse gyro, akselerometer, lyssensor, digitalt kompass
 • 23.8Wh fast litiumpolymerbatteri
 • USB strømadapter
 • 200 x 135 x 7,5 mm
 • 331g (Wi-Fi-modellen) eller 341g (Wi-Fi pluss cellulære modell)

Relaterte innlegg

 • Hvorfor du ikke bør kjøpe 16GB iPad mini med Apples splitter nye iPad mini 3 bli med i iPad mini 2 og originale iPad mini på hyller, forbrukerne har en rekke ulike alternativer å velge ...

 • iPad Bakgrunns Størrelse og dimensjoner for lenge, har det vært sterke forvirringer blant brukerne av iPad om tapet størrelser og dimensjoner. Med oppgradering av ulike modeller og ...

 • Kontor for iPad er gratis, men det vil koste deg Microsoft lanserte Office-for iPad i går, og den gode nyheten er at de nye apps er gratis, men den dårlige nyheten er at de er skrivebeskyttet runtimes ...

 • Forhåndsinstallerte apps fra ATT Juridiske vilkår / Offer Detaljer 1 Tidsbegrenset tilbud. Krever ny to-års trådløs avtale med kvalifisert plan inkludert tale og data. Med forbehold om Wireless Customer ...

 • Apples nye iPad er en 3,1-megapiksel Party Den nyeste tablet fra Cupertino ser ikke mye annerledes, men kommer med 4G LTE og en super høyoppløselig skjerm. Det endelige utfallet: Vi tror Apple ønsker å ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvordan/hvor-mye-er-en-ipad-mini-3.php on line 159

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvordan/hvor-mye-er-en-ipad-mini-3.php on line 159