Hvor mange iphone apps er der ute

En milliard iPhone apps lastet ned. Men hvor mange er verdt det?

Som markedet for iPhone-programmer vokser mer overfylt, unge og innovative programvareutviklere sliter med å få sine programmer skiller seg ut.

San Fransisco

Apple er på randen av sin milliard iPhone applikasjon nedlasting. Det betyr at massevis av iPhone-brukere er ivrig snu sine dyre smarttelefoner i virtuelle fiskestenger, ark med bobleplast, og gimmicky noisemakers.

Hvor mange iphone apps er der ute

Programmer som Flick Fishing, Bubblewrap (ja, du kan faktisk pop bobler med fingrene på telefonen), og flatulens spill har hjulpet presse Apples App Store til randen av milliard-merket på bare ni måneder.

Mens mange iPhone-brukere er tilbøyelige til å laste ned puerile, selv prangende, har iPhone og Apples App Store faktisk utløste en teknologisk revolusjon - endrer hvordan forbrukere samhandler med datamaskiner og sette programvareutvikling verktøy i hendene på nybegynnere - som er ført til en ny økonomi bygget rundt en 4,7-unse stykke plast og glass.

De er også med på å holde Apples fortjeneste høyere enn forventet. Selskapet rapporterte onsdag at overskudd hoppet 15 prosent i sitt andre kvartal til $ 1210000000 i stor grad på grunn av salget av 3,79 millioner iPhones - et 123 prosent bump fra salg i samme periode i fjor.

Plutselig, alle fra den største aksjeselskap til minste fast, fra erfarne programvare ingeniører til folk som aldri har kodet et dataprogram i sitt liv, er fiksert på en telefon. De ønsker kanskje å hauk et produkt, markedsføre seg selv, eller bare lage noe kult. Mens deres mål kan være svært forskjellig, de strever for samme mål: å lage sin app skiller seg ut blant de 25 000-pluss-applikasjoner nå tilgjengelig for iPhone.

"I løpet av det siste året har det vært en rekke utviklere, mye apps, og, ærlig, mye junk", sier Dom Sagolla. en programvareutvikler som bidro til å starte iPhoneDevCamp, en samling av iPhone-utviklere som begynte kort tid etter den første iPhone ble lansert i 2007.

Hvor mange iphone apps er der ute

Det var lenge før åpningen av App Store, som er vert for tredjeparts programvare for iPhone, og før Apple var tilby programvareutviklingssett for programmerere å bygge applikasjoner for sine telefoner. Siden Apple åpnet butikken gjennom iTunes i juli 2008, har det vært en gal rush å få apps på butikken.

"Tallene slags blåse hodet mitt," sier Sagolla, som planlegger den tredje iPhoneDevCamp i august i San Francisco.

De mest populære iPhone-programmer har blitt lastet ned noen ganger med en hastighet på 10.000 ganger om dagen. Og til en gjennomsnittlig rate på 99 cent per nedlasting, er Apple genererer store penger. Det tar en 30 prosent kutt fra hva App tjener og resten går til utvikleren.

En high-tech gullrush

Noen utviklere har truffet den rike. Den mest kjente av dem er trolig Ethan Nicholas. som utviklet spill kalt iShoot på fritiden og gjort mer enn $ 800.000.

Men han er et sjeldent tilfelle. Mens utgivelsen av en ny versjon av iPhone-operativsystemet i sommer vil gi utviklere flere funksjoner for å jobbe med, og trolig anspore mer spenning, mange iPhone programmerere advarer alle som mener app utvikling er lettjente penger.

"Du vil ha bedre hell i Vegas", sier Howard Cohen. en uavhengig programvare ingeniør og konsulent som har en app ut og en annen i verk. "De fleste mennesker ikke gjør mye penger, eller til og med [få] sine kostnader tilbake, når selger sine programmer for iPhone."

Mr. Cohen første app ble kalt iHomePage og, som navnet antyder, for 99 cent det tillater brukerne å lage en tilpasset hjemmeside på telefonen - mye som startside på en nettleser. Hans neste app, som han ikke har sendt inn til Apple ennå, er en mye mer komplisert fotografering program kalt foto (det vil gå for $ 4,99) som tillater brukere å rotere bilder på en sfære for å skape en tredimensjonal lysbildefremvisning.

Utfordringen for utviklere i å bryte ut på App Store er ikke bare den økende konkurransen fra andre app-utviklere, men fordi store selskaper er også opptatt av å produsere apps - og ofte gratis.

"[T] han App Store er en utmerket mulighet for store selskaper og som en utvikler som er veldig tiltalende," sier Cohen. Det er derfor så mange programvareingeniører posisjonerer seg som iPhone-utviklere.

For noen suksess

I tillegg til å organisere iPhoneDevCamp, Sagolla begynte DollarApp å hjelpe andre som kanskje har en visjon, men ikke nødvendigvis betyr å produsere apps og få dem på iTunes. Han ser for programmer som er smart, kan bygges raskt, og vil være til nytte for sluttbrukeren.

Han har hatt en viss suksess, også. Math Cards, et program utviklet for å forbedre grunnleggende matematiske ferdigheter, og store ord, som viser ord så store som mulig for "gripe tak oppmerksomhet," var både personal favoritter på App Store.

Selv om han nektet å snakke om antall nedlastinger eller inntekter opptjent fra sine to programmer, sier han, "Begge disse har betalt for seg selv et par ganger."

Som mange iPhone-utviklere, Sagolla snakker om telefonens potensial med en nesten barnlig spenning. Som enheten blir rimeligere og sofistikert, sier han, kan det gjøre mobil databehandling normen. "Jeg egentlig ikke tror det er en grense for dette."

Spenningen er delt av Mo DeJong. som er i ferd med å slippe sin første app. Det er en animert serie leksjoner for gitarister.

"Det er ikke en liten leke soundmaker. Det er tonnevis og tonnevis av dem, "sier han, sitter med en MacBook. en iPhone, og kaffekopp i en San Francisco kaffebar tilsynelatende bygget for teknikken utviklere som arbeider på deres neste iPhone skapelse.

Som han demonstrerer hvordan applikasjonen vil fungere - som kombinerer bakgrunnsmusikk med bevegelige vekter - forklarer han at programmering for en så liten plattform er alt annet enn lett. Han tilbrakte seks måneder og mellom $ 20,000 til $ 30,000 arbeider på app, og han er fortsatt avgrense den.

Til slutt, vil app selge for $ 2.

Det vil selge? "Hvem vet?", Sier Mr. DeJong. "Det er litt av en crap shoot."

Relaterte innlegg

  • Fem beste iPhone tilfeller Hvis du har en iPhone, er det hundrevis, om ikke tusenvis, av saker å velge mellom. Noen er slank og beskytte telefonen uten å legge vekt eller bulk, andre legger ...

  • Hvordan: Fiks iPhone-programmer lukkes umiddelbart etter åpning dem Min kones iPhone fikk en annen sak denne uken - hun ser ut til å oppleve langt flere problemer enn meg selv, og jeg kan ikke ...

  • Apple iPhone smartphone-brukere i USA 2012-2015 Antall iPhone-brukere i USA 2012-2015 (i millioner) * Denne statistikken viser antall iPhone smartphone-brukere ...

  • Du trenger Start iTunes på datamaskinen ved å velge sin inntreden i listen over installert programvare. Koble iPhone til datamaskinen med USB-kabelen. ITunes vil automatisk ...

  • Hva gjør du når din iPhone fryser 1. Start telefonen Dette er en no-brainer, men det kan fungere. Slå av telefonen ved å holde på Dvale / vekke-knappen (øverst til venstre). Hvis ingenting skjer, kan du prøve ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvordan/hvor-mange-iphone-apps-er-der-ute.php on line 132

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvordan/hvor-mange-iphone-apps-er-der-ute.php on line 132