Hvor mange gb trenger du for iOS 7

Hvordan laste ned og installere iOS 7 på din iPhone, iPad eller iPod touch

Anupam Saxena | Oppdatert: 18.09.2013 22:32 IST

Ventetiden er over. Den neste versjonen av Apples mobile operativsystem, iOS 7, er nå tilgjengelig. I Apples ord dette er "den mest betydningsfulle iOS-oppdatering siden den opprinnelige iPhone." Ikke bare det neste iterasjon av OS bringe en fullstendig overhalt brukergrensesnitt design, legger det også mange manglende funksjoner som ble tilbudt av rivaliserende mobile plattformer.

Du vil være i stand til å få det gratis hvis din iPhone, iPad eller iPod touch støtter den og få en nesten ny enhet, i form av programvare.

Så hvordan går du om å oppdatere den? Hva er de tingene som du bør huske på før du oppdaterer? Vi prøver å svare på dette i vår post.

1. Har din enhet støtte iOS 7?

iOS 7 støttes av iPhone 4, iPhone 4S og iPhone 5; iPad 2, tredje og fjerde generasjon iPad, iPad mini; og femte generasjon iPod touch. Dessuten kan enkelte funksjoner i iOS ikke være tilgjengelig på alle enheter. For eksempel, gjør iPhone 4S støtter funksjoner som luftslipp og live filtre i kamera-appen. IPad 3 støtter heller ikke luftslipp.

2. Sikkerhets opp enheten

Hvis du ikke gjør det jevnlig backup av data på din iPhone eller iPad, er nå en god tid. Du ønsker dine favorittprogrammer og innstillinger å gå over til iOS 7 og for at du trenger å ta en sikkerhetskopi.

Du kan ta en backup-enhet på to måter, sikkerhetskopiere til iCloud (Apples servere) eller ved å sikkerhetskopiere data til din Mac eller PC via iTunes.

Hvis du har aktivert muligheten til å sikkerhetskopiere data til iCloud, tar enheten vanligvis en backup automatisk når den lades, låst og koblet til et Wi-Fi-nettverk. For å sjekke når siste backup ble utført (om det er blitt aktivert) gå til innstillinger app og trykker på iCloud. Du må bla ned til bunnen av menyen der du ser en Lagring & backup alternativ der det vil bli nevnt om iCloud Backup er av eller på. Hvis den er på, vil du også se dato og klokkeslett når siste backup ble gjort. Legg merke til at enheten må være koblet til Wi-Fi.

Hvor mange gb trenger du for iOS 7

Dersom iCloud Backup alternativet var av så må du slå den på og ta en sikkerhetskopi. Mind du, iCloud bare tilbyr 5 GB ledig plass. Hvis du ikke ønsker å skall ut ekstra for sky lagringsplass og har mye data på telefonen, så du vil være bedre å sikkerhetskopiere via iTunes.

For å sikkerhetskopiere til iCloud, først koble iOS-enheten til Wi-Fi. Nå gå til innstillinger app og trykker på iCloud. Du må bla ned til bunnen av menyen der du ser den Lagring & backup alternativ der det skal nevnes at iCloud Backup er slått av. Trykk på Lagring & backup. se etter iCloud Backup veksle og slå den på. Nå trykker du på backup nå. Telefonen vil begynne å ta en backup, men det kan ta litt tid, slik at du kan la enheten på egen hånd for litt. Vi vil anbefale å slette programmer som du ikke bruker og bilder, og spesielt videoer, som ikke er nødvendig før sikkerhetskopiering.

Den andre måten å sikkerhetskopiere er ved å lagre alle dine data på din PC eller Mac via iTunes. For å ta en sikkerhetskopi, kobler iOS-enheten til en datamaskin (PC / Mac) via USB-kabelen. Sørg for at du datamaskinen er autorisert med din iTunes-konto. Hvis det ikke kan du bare gjøre det ved å klikke på Lager menyen og velge "Autoriser denne maskinen "Og skriver inn din Apple-ID. Du må kanskje låse opp enheten hvis du har satt et passord før iTunes kan synkronisere eller ta en sikkerhetskopi.

Enheten vil dukke opp under enheter i iTunes i sidepanelet til venstre hvis du bruker en eldre versjon av iTunes. Hvis du bruker iTunes 11, vil enhetsnavnet vises i øvre høyre hjørne.

Du kan enten klikke på navnet på enheten og klikk på Back Up Now fra enheten Sammendrag side eller bare høyreklikk / kontroll klikk på enhetsnavnet og velge Back Up .

Hvis du ønsker å sikre at sikkerhetskopieringen var vellykket eller bare ønsker å sjekke når siste backup ble utført, kan du gå til Preferanser (gjennom iTunes Menyen på Mac eller Redigere menyen i Windows) og klikk på enheter Kategorien hvor sikkerhetskopier enheten og sin tid ville bli oppført.

Etter at enheten har blitt sikkerhetskopiert, kan du gå videre til å installere iOS 7.

3. Du kan enten installere iOS 7 direkte til iOS-enheten via en over-the-air programvareoppdatering via Wi-Fi eller koble den til datamaskinen og installere oppdateringen via iTunes.

For å oppgradere OTA, gå til innstillinger app, trykker du på Generell og deretter på Programvare oppdatering. Vent til oppdateringsmelding skal vises, og trykk på Last ned og installer .

Hvis du vil installere oppdateringen via din PC eller Mac i stedet, koble enheten til datamaskinen og vent til iTunes for å åpne eller fyre den opp manuelt. Du vil vanligvis få en programvareoppdatering spør, men hvis du ikke bare gå til enheten Sammendrag side ved å klikke på navnet til iOS-enheten, og klikk på 'Se etter oppdatering "-knappen, Og klikk på Nedlasting og oppdatering .

Din iPhone vil starte på nytt og vise en Apple-logo med fremdriftslinjen mens den oppdaterer og iTunes vil også vise status for installasjonen.

4. Når du har oppdatert din iPhone til iOS 7, vil du se en velkomstskjerm, post at du vil bli bedt om å aktivere posisjonstjenester, etter som du vil få en side hvor du kan velge om du vil sette opp din iPhone som en ny telefon. gjenopprette fra en iCloud Backup eller gjenopprette fra en iTunes-sikkerhetskopi. Du må skrive inn dine iCloud legitimasjon og være koblet til et Wi-Fi-nettverk hvis du velger iCloud backup alternativ eller ail behov for å koble telefonen til datamaskinen hvis du velger alternativet iTunes. Etter noen flere meldingene ber om iCloud og iTunes legitimasjon og sider som viser vilkårene for bruk, vil du endelig se Hjem-skjermen med et helt nytt OS.

Last ned Gadgets 360 app for Android og iOS for å holde deg oppdatert med den nyeste tech nyheter, omtaler og eksklusive avtaler på de populære mobiler.

Relaterte innlegg

  • "Å kjøre en bil bygget for offroad er en opplevelse på asfalt underlag. I dette nivået kan du komme langt og fort, men bensin er en begrenset ressurs." Highway er en scene i Hill Climb ...

  • Produktfunksjoner Vurderinger i dybden når det gjelder moderne smarttelefon, er det to produsenter som klarer å stå hode og skuldre over resten. Både Apple og Samsung har klart ...

  • Hvor mange megapiksler er ikke iPad 2 har Spesifikasjonene for iPad bakovervendt kamera bare viser ett nummer: 720p. Det burde bety 1280 x 720 piksler, noe som gir en megapiksel tall på 0,92, ...

  • Tilgjengelighet Tilgjengelighetsfunksjoner Høring: Vibrerende varsler, BT halsslynge kompatibel Vision: Vibrerende varsling, Talekommandoer Fysiske ferdigheter: talekommandoer, Høyttaler, Speed ​​dial Hva er ...

  • Hvor mye data du faktisk bruker? Det er ingen som hevder at data planer har gått fra noe vi lett kan håndtere uten å en av de viktigste avgjørelsene vi gjør når du velger våre ...