Hvor mange gb å laste ned film på ipad

Er 16GB nok lagringsplass for din neste iPad?

Solid state lagring er kjempebra. Foruten sin hastighet, noe som langt overgår mekaniske harddisker, solid state tilbyr emballasje fordeler. Stasjonene er små og kan settes sammen i forskjellige konfigurasjoner for å passe forskjellige enheter. Tabletter og smarttelefoner som vi kjenner dem i dag rett og slett ikke kunne eksistere hvis mekaniske stasjoner var det eneste valget.

Hvor mange gb å laste ned film på ipad

Det er en ulempe, men. Solid state lagring er dyrt, så enhetene vanligvis ikke tilbyr mye. Den billigste iPad Air, men priset til $ 499, gir fortsatt bare seksten gigabyte med plass, noe som etterlater noen kjøpere lurer på om det er virkelig nok.

La oss se hva en 16GB iPad kan håndtere.

Hvor mye bagasje Do You Faktisk Motta?

En iPad, som hvilken som helst enhet med et operativsystem, må vie noe av sin lagringsplass til sitt OS. I tilfelle av en 16GB iPad Air dette funker til rundt 4GB, forlater 12 GB til å spille med.

Dette er en ikke-omsettelig. I motsetning til en Windows-PC der det er massevis av muligheter og funksjoner for å slå av eller avinstallere, har iPad en liten serie av apps, og ingen av dem kan bli fjernet. Du er nødt til å forholde seg til det faktum at du har ca 75% av den annonserte plass.

I rettferdighet til iPad, selv om dette er typisk. Noen 64GB Windows tabletter har halv harddisken forbrukes når de forlater fabrikken.

Hvor mye musikk kan jeg lagre?

Mengden med musikk du kan lagre på 16GB iPad avhenger av format og bitrate, men forutsatt en felles 128kbps bithastighet, du kommer til å se på en litt mindre enn en megabyte per minutt. Avrunding som til en megabyte per minutt for enkelhets skyld, vil du ende opp med maksimalt 12.000 minutter med musikk, eller ca 200 timer. Ikke verst, egentlig; som vil enkelt lagre 200 album.

Imidlertid er iTunes standard 256kbps, og ikke alle ønsker å konvertere musikken sin til en lavere bitrate for lagringsformål. Dette vil sette deg i en smule mindre enn to megabyte per minutt av lyd, som kutter lagrings til ca 6000 minutter, eller 100 timer. Det er fortsatt nok for en moderat musikksamling, men de som ikke kan gå en stund uten tilgang til sine favorittlåter kan raskt fylle opp sin enhet.

Hvor mange gb å laste ned film på ipad

Du kan redusere problemet med iTunes Match, en iCloud-tjeneste som lar deg lagre musikken din i skyen, inkludert musikk du ikke har kjøpt på iTunes. Tjenesten er $ 24,99 per år for opptil 25.000 sanger lagret (og sanger du har kjøpt fra iTunes teller ikke mot denne grensen).

Imidlertid synes tilfredse brukere med iTunes Match ustabil, så det er en rekke klager om sangene ikke laste opp riktig og feil sang anerkjennelse. Ikke glem at dette er en sky streamingtjeneste, slik at du bare kan få tilgang til musikken din så lenge du har en datatilkobling.

Hvor mye video kan jeg lagre?

En iPad, med sin vakre Retina-skjerm, er en stor videospiller. Men begrenset lagringsplass kan ødelegge din opplevelse.

Jeg skal gjøre dette enkelt; Hvis du ønsker å se video med høy oppløsning, og du ikke kan eller ikke ønsker å streame den, er en 16GB iPad ikke for deg. HD-filmer er ekstremt lagring krevende og avhengig av komprimering, kan en enkelt TV-show med en kjøretid på 45 til 60 minutter konsumere noen gigabyte. En to-timers spillefilm vil forbruke rundt fire eller fem gigabyte.

Selv SD innholdet krever betydelig plass, som en to-timers film vil trenge rundt en 1,5 GB. Dette betyr en 16GB iPad med 12 GB av fast plass, kan bare holde tre HD-filmer eller åtte SD-filmer.

Det er fint hvis du bare vil ha en film eller to for en langtur, men det er absolutt ikke til å fungere hvis du ønsker å lagre et lite bibliotek. Kjøpere som ikke kan gå uten deres TV-IV bør hoppe rett til 64GB modellen.

Hvor mange kamper kan jeg lagre?

Noen mennesker bruker sin iPad hovedsakelig for spill, og hvis det høres ut som du, har du mye å vurdere. Spillene varierer utrolig i størrelse, så en estimering dine behov kan være vanskelig.

Snakker generelt, teksturene er det som virkelig ballong størrelse et spill fil. Angry Birds HD, med sin enkle kunst eiendeler, trenger bare 44 MB. Eclipse: New Dawn For The Galaxy, en strategi tittel basert av et brettspill, krever 158MB. Men 3D slåssespill Infinity Blade III krever 1,8 GB fordi det har et stort antall detaljerte kunst eiendeler.

Hvis du bare spiller 2D-spill vil du sannsynligvis aldri trenger å bekymre deg for lagring selv på en 16GB iPad. Forutsatt 100MB per spill, vil du ha plass til 120 titler, som er mye mer enn noen trenger installert på en gang. Mobile spillere som elsker rike 3D-opplevelser bør velge en 32GB modell.

Hva om alt annet?

Alt annet? Du mener bilder, bøker, kontaktlister, og så videre? At ting ikke virkelig betyr noe.

Ok, ok, det kunne saken. Men tenk på dette; Jeg har 1000 bilder på min iPhone, og som bare tar opp omtrent 1,5 GB. Ett tusen bilder! Jeg kunne bare slette mange av dem, men det er ikke noe reelt behov når de tar opp så lite plass. Du må være alvor til iPad fotografering for å gjøre lagring et problem.

Med andre ord, det er sikkert spesielle situasjoner. Du kan være fyren som ønsker å lagre tusen .PDFs eller gal som ønsker å ta panoramabilder av absolutt alt. eller den personen som mener en tablett skal fungere som en flash-stasjon. Men disse behovene er nisje. De fleste mennesker trenger bare å bekymre seg for musikk, filmer og spill.

Konklusjon

Svaret på denne artikkelen spørsmålet er "det avhenger." Informasjonen ovenfor vil hjelpe deg å gjøre en kvalifisert gjetning om hvor mye lagringsplass du trenger, men det er fortsatt en gjetning. Husk at det er bra å la noen buffer, så hvis du tror du vil være nær grensen, ville det være lurt å velge for 32GB modellen.

Hvor mye lagringsplass har du på din smarttelefon eller nettbrett, og hvor mye av det har du faktisk brukt? Gi oss beskjed i kommentarfeltet.

Relaterte innlegg

  • Hvordan laste ned YouTube-videoer til iPad iPhone: Se YouTube offline på iPad eller iPhone med gratis, lett å bruke apps Hvis du ønsker å laste ned en YouTube-video for å se offline på iPad ...

  • Hvordan du laster ned filmer til iPad uten iTunes: hvordan du legger ustøttede filmformater til iPad iPad har blitt en stor reisefølge med spill å spille og en flott utstilling for å se på ...

  • Hvor mange megapiksler er ikke iPad 2 har Spesifikasjonene for iPad bakovervendt kamera bare viser ett nummer: 720p. Det burde bety 1280 x 720 piksler, noe som gir en megapiksel tall på 0,92, ...

  • Hvordan se filmer på din iPad gratis: hvor du finner spillefilmer på nettet for iOS-enheter oppdage hvordan du kan se filmer i full lengde på iPad gratis. Vår guide til å se filmer ...

  • Film HD For iPad / iPhone Last ned (filmer App på iPhone 6/6 Plus) Stream filmer TV-programmer gratis. Er det en spøk? No Man, ikke i det hele tatt. Det er en app som gir deg full kontroll over filmer ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvordan/hvor-mange-gb-laste-ned-film-p-ipad.php on line 131

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvordan/hvor-mange-gb-laste-ned-film-p-ipad.php on line 131