Hvor mange gb er samsung galaxy ung

Produktfunksjoner

Karakterer i dybden

Når det kommer til moderne smarttelefon, er det to produsenter som klarer å stå hode og skuldre over resten. Både Apple og Samsung har klart å ta det mobile markedet med storm med sin egen tar på hva som bør være i lommen.

Ikke overraskende Samsung er den største smarttelefonen produsenten i verden med sine Android-smarttelefoner som dekker den høye enden med Galaxy S5 og Galaxy Note 3. men også den lave enden med Galaxy Fame og Galaxy Young telefoner.

Hvor mange gb er samsung galaxy ung

Med en lønn som du går (PAYG) pris så lite som £69.99 (rundt $ 115, AU $ 130) og kontraktspriser på bare £7,25 per måned i Storbritannia, er Galaxy Young slo til lavest slutten konkurrere med det liker av Nokia Asha 503. samt Lumia 520 og Huawei Ascend Y300.

Dette lav prislapp betyr at det ikke bare blir reist mot et yngre publikum (det var en ledetråd i navnet), synes det også å gjøre en ideell andre telefon for nødhjelp eller som en festival telefon.

Så hva får du for pengene?

Gitt at Samsung har bundet opp en stor del av budsjettet markedet, står det til grunn at det ikke kan være mye av forskjellen mellom Galaxy Young og Galaxy Fame. Det er veldig mye tilfelle.

En av de viktigste områdene for å se på er skjermen. Tydeligvis liker av en HD-skjerm har blitt oversett, i stedet en 3,3-tommers 320 x 480 skjerm gi rundt 176ppi er hva du får på Young.

Dette betyr at Galaxy Young er litt mindre enn den Galaxy Fame, men med en litt høyere ppi.

Ellers er det mange flere likheter. Ved målinger av 109,4 x 58,6 x 12,5 mm og veier 112g, Galaxy Young sitter rundt samme størrelse som Fame.

Jeg fant ut at Young sitter ekstremt godt i den ene hånden, og jeg var i stand til å treffe hele skjermen og de tradisjonelle Samsung knappene uten problem.

Det er liten overraskelse i hva Samsung har valgt å bygge sitt billigste telefonen ut av - plast konstruksjon som har blitt kritisert på Samsungs flaggskip, men det er veldig passende for en så billig telefon.

Hvor mange gb er samsung galaxy ung

Lagring klok Galaxy Fame kommer sammen med en heller measly 4GB som mindre enn 1,5 GB faktisk er tilgjengelig for deg å bruke.

Selv om du neppe å installere noen massive apps på Galaxy Young, jeg føler at dette er ganske dårlig. Heldigvis tillegg av microSD støtte for opptil 64 GB gjør lindre smerten.

Dropbox kommer også forhåndsinstallert betyr at du kan lagre alle dine bilder og filer til skyen ytterligere minske belastningen på det interne minnet.

En 1GHz single-core CPU er gitt under panseret, i oppdrag å kjøre Android ved hjelp av 768 MB RAM.

Det er litt mer enn 512 MB RAM i Galaxy Fame, men større RAM kommer med trade-off for en mindre 3.2MP kamera i stedet for 5MP av Fame. En front vender kamera er også mangler her.

I alle Galaxy Young er en interessant forslag, med den lave prislappen gi et incitament til å ta en titt på denne lavere drevet håndsett, men spesifikasjonene vil ikke blåse deg unna.

Takk til O2 for å gi en Gaalxy Young for gjennomgang

Gjeldende side: Introduksjon og design

Relaterte innlegg

  • Koreanske Mobiles Samsung Galaxy S4 I9500 dual core koreanske 4.2.1 Android mobiltelefon i Pakistan Detaljer Spesifikasjoner: Fri frakt / levering Produktdetaljer: Samsung Galaxy S4 I9500 dual ...

  • Følg instruksjonene nedenfor for å få tilgang til Oppgavebehandling: Fra hvilken som helst skjerm, trykk og hold på Hjem-tasten. Trykk på Oppgavebehandling-ikonet. Følgende alternativer er tilgjengelige: Aktive programmer. Viser ...

  • Tre faktorer å merke seg før du gjør online shopping Ahaa, er det bra diskusjon om denne artikkelen på dette stedet på denne nettsiden, jeg har lest alt dette, så på dette tidspunktet meg også kommenterer på ...

  • Hvordan fikse Samsung LN46C630 skjermen flimrer problemet Vis alle elementer Samsung LN46C630 TV har et kjent problem med skjermen flimrer etter at garantien er utløpt. Snarere enn å betale $ 150 på din ...

  • Android Phone Om Samsung Galaxy S1 Samsung Galaxy S er en Android-drevet smarttelefon utviklet og designet av Samsung Electronics Den mobile håndsett er produsert med to dusin ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvordan/hvor-mange-gb-er-samsung-galaxy-ung.php on line 124

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvordan/hvor-mange-gb-er-samsung-galaxy-ung.php on line 124