Hvor lenge vil iOS 7 download ta

Hvordan laste ned iOS 7 Beta lovlig og installere det på din iPhone 5, 4S, 4, iPod touch

Ok, så helt siden Apple lanserte den første betaversjonen av iOS 7, mange av dere har kontaktet oss spør hvordan du kan få inn på loven. Her skal vi vise deg fremgangsmåten for å følge hvis du ønsker å teste ut beta-programvare på din iPhone eller iPod touch.

Hvor lenge vil iOS 7 download ta

Det står til grunn at som tech fans, kanskje du lyst til å prøve det aller nyeste beta, som foreløpig bare tilgjengelig for utviklere. Siden det er på betastadiet og dermed uferdig, er det verdt å nevne før vi starter at du blir nødt til å gi avkall på den vanlige glatthet vil du har blitt vant til. Det er en tidlig versjon av the real thing, og dermed en litt røff rundt kantene, så før du trykker videre med trinnene, vi sterkt anbefale deg å kjøre dette på en ekstra enhet du har banket på, i motsetning til det daglige driver.

Disse betaversjoner har en tendens til å dukke opp gjennom ulike ukjente medier, men dette kan i seg selv være problematisk, med Apple å ha blitt kjent for å slå ned på denne typen atferd. Derfor langt den beste måten å få noen iOS beta kjører på enheten er å ta rettslige rute, så sjekk ut fremgangsmåten nedenfor og før lang tid, vil du kjøre iOS 7 beta 1 på din iPhone eller iPod touch.

Les nøye før du fortsetter:

Vær oppmerksom på iOS 7 beta 1 for iPad og iPad mini er ikke tilgjengelig ennå; du vil trenge en iPhone 4, 4S, iPhone 5 eller iPod touch femte generasjons hvis du ønsker å fortsette. Du kan også sjekke ut våre iOS 7 for iPhone, iPad, iPod touch kompatibilitetsoversikt for å vite hvilke funksjoner som vil kjøre på enheten.

Du trenger den nyeste versjonen av iTunes er installert på din PC eller Mac. Du kan laste ned iTunes 11.0.4 for Windows og Mac herfra. Ikke glem å backup-enhet ved hjelp av iCloud eller på din PC / Mac ved hjelp av iTunes for å unngå å miste data under hele prosessen.

Trinn 1: Registrer deg på iOS Dev Center ved å lime inn følgende nettadresse i nettleseren din: developer.apple/programs/ios/

Du må ha en Apple-ID for at prosessen skal gå fremover. Det koster $ 99 / år hvis du er i USA, eller £ 60 / år for dem i Storbritannia. Prosessen er ganske enkel, begynner du med å skrive inn konto info, og velg deretter en programtype, gjennomgang og sende inn program, godtar vilkårene og betingelsene, kjøpe programtypen som du valgte, og deretter til slutt aktiverer programmet.

Hvor lenge vil iOS 7 download ta

Trinn 2: Når du er ferdig, ved å gå til: developer.apple/devcenter/ios/index.action og logge på kontoen din ved hjelp av din Apple-ID, som vist i skjermbildene nedenfor:

Trinn 3: Når du har logget inn, vil du trenger for å finne og registrere enheten din UDID på utviklerens portal. Du kan finne UDID på enheten ved å koble enheten til iTunes, velge den, og deretter klikke på serienummer for å avsløre UDID. Du kan kopiere den ved å ctrl + c på Windows, eller kommando + C på Mac.

Når du har UDID, navigere til developer.apple/account/ios/device/deviceList.action i nettleseren din, gi noen navn til enheten, setter UDID og traff Fortsett å registrere enheten.

Trinn 4: For å laste ned iOS 7 beta, velger iOS 7 SDK beta på utviklerens portal og klikk på nedlastinger. Last ned IPSW filen skreddersydd for enheten.

Steg 5: Du vil merke at den nedlastede filen vil være i .dmg format. Hvis du kjører på en Mac, trekke ut Ipsw fra .dmg-filen opprinnelig, og hvis du er på Windows, trenger du et program som 7-Zip til å gjøre den samme jobben.

Trinn 6: Når du har din Ipsw trukket ut og klar til å gå, må du gjenopprette enheten til den via iTunes. Sørg for at du har sikkerhetskopiert dine personlige data (for å unngå å miste den til gjenopprettingsprosessen, som nevnt i begynnelsen av denne veiledningen).

Hvor lenge vil iOS 7 download ta

Trinn 7: Koble enheten til din Mac eller PC, og på OS X, hold Alt-tasten (på Windows, vil dette være Skift-tasten), og klikk på Gjenopprett. iTunes vil da tillate deg å velge Ipsw du pakket i forrige trinn. Velg den.

Trinn 8: La iTunes gjøre sine ting og voilà, etter noen minutter, bør enheten din være klar til å gå på iOS 7.

Du kan også lyst til å sjekke ut:

Du kan følge oss på Twitter. legg oss til din sirkel på Google+ eller som vår Facebook-side for å holde deg oppdatert på alle de siste fra Microsoft, Google, Apple og web.

Relaterte innlegg

  • The Power Of deling og nedlasting av Facebook Videoer Alt som trengs er bare ett klikk å dele en video du har laget med hele verden. Dette er enten en spennende eller en skremmende konsept; det kommer an på...

  • Free Mobile Game Download X3 02 gratis videosamtale i Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Free Mobile Game Download X3 02 31223 (36339 votos) + - Jeg bruker Free Mobile Game Download X3 02, gamle ...

  • Whatsapp Blackberry I denne avanserte teknologiske verden, mange nyeste mobile applikasjoner som spiller en ekstraordinær rolle i alle menneskers liv. Rundt om i verden, ingen kan bare gå med ...

  • Last ned WhatsApp for Nokia E5 WhatsApp for Nokia E5 er programmet som ikke kan gå glipp av på en mobiltelefon som Nokia E5 er designet for folk som trenger å alltid holde kontakten med venner, ...

  • Tekken 3 Java mobilspill N95 8GB gratis videosamtale på Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Tekken 3 Java mobilspill N95 8GB 31223 (36339 votos) + - Jeg bruker Tekken 3 Java mobilspill N95 ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvordan/hvor-lenge-vil-ios-7-download-ta.php on line 122

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvordan/hvor-lenge-vil-ios-7-download-ta.php on line 122