App venter for vurdering hvor lenge

Dette nettstedet er bare gjort mulig av folk som du medvirkende gjennomgang varigheter. Vennligst bidra med din siste gjennomgang.

Hva er dette? Denne siden sporer den gjennomsnittlige App Store gjennomgang tider for både iOS og Mac App Store ved hjelp av data crowdsourced fra iOS og Mac-utviklere.

Hvem er å samle disse dataene? Vi er Shiny Development. Vi laget denne siden i håp om at det ville gi en del nyttig informasjon for utviklere over hele verden. Vi kjører også iOS Dev Weekly. en ukentlig e-post med lenker til de beste blogginnlegg og artikler fra verden av iOS utvikling. Hvis du er interessert i data her så er det sannsynlig at du vil finne noe av interesse i iOS Dev Weekly hver uke. Du bør abonnere!

App venter for vurdering hvor lenge

Hvor kommer denne informasjonen fra? Dette er ikke offisielle Apple data. Det er kun basert på anekdotiske data samlet fra folk poste sine nyeste gjennomgang ganger på Twitter og App bruker #macreviewtime eller #iosreviewtime hash tags. For folk som foretrekker å være anonym når du sender inn sin anmeldelse tillater vi også direkte innleveringer av gjennomgang ganger.

Kan jeg bli varslet av tallene automatisk? Ja. De @appreviewtimes konto på Twitter og @appreviewtimes konto på App vil hvert innlegg en gang om dagen med de nyeste gjennomsnitt.

Hvordan kan jeg bidra med data? Det er enkelt! Bare legge til Twitter eller App med tiden det tok for din siste app gjennomgang og inkluderer en av hash tags (se ovenfor) sammen med et antall dager. Bare hash tag og “X dager” er alt som trengs på et minimum, men inkludert app navn / link er også bra. Vennligst ikke send antall timer. Se dette eksempelet tweet for inspirasjon. Hvis du foretrekker du kan direkte sende omtalen tid. Vennligst fortsette å legge inn tider, er dette nettstedet ubrukelig uten konstant data.

Bør jeg ta med “Venter på vurdering” tid så vel som “i omtale” tid? Ja. Ta med full tid å laste opp din app og gå inn i en vurdering helt til en “Klar til salgs” status.

App venter for vurdering hvor lenge

Bør jeg ta helgene? Ja. Apple vurdere og godkjenne apps over helgen. Velsigne dem!

Bør jeg ta fremskyndet vurderinger? Antall Expedited vurderinger er en spesiell sak, og dette nettstedet prøver å fange den gjennomsnittlige standarden gjennomgang tid. Det samme gjelder hvis din app “trenger ekstra tid i gjennomgang”.

Hva om min app ble avvist et par ganger? Ikke fortvil! Slapp av og lage deg en god kopp te, det skjer med alle. ) I forbindelse med dette nettstedet som vil telle som flere vurderinger, bare tweet eller legge den siste vellykkede behandlingstiden.

Hvor nøyaktig er disse dataene? Gjennomsnitt på dette nettstedet er kun basert på data samlet inn fra samfunnet som er en svært liten del av det totale antall apps som går gjennom gjennomgang hver dag. Men i vår erfaring gir det en rimelig indikasjon på hvordan gjennomgang tidene forandrer seg over tid.

Hvordan er gjennomsnittlig beregnet? Gjennomsnittet for hver dag på grafen er beregnet med en avkortet bety gjennomsnitt basert på historiske data (ved bruk av 14 dager data for iOS butikken, 30 dager for Mac). Den nåværende antall dager gjennomsnittet er bare den siste datapunktet fra at grafen avrundet til nærmeste hele dagen.

Hvor oppdatert er dataene? Systemet har samlet 40261 datapunkter siden de ble slått på, men bare de som er rapportert nylig faktisk brukes til å beregne gjennomsnitt over.

Kan jeg sponse denne siden? Du kan sikkert! Sponset lenke på høyre side av hodet kan bli sponset på en måned for måned basis. Hvis du er interessert, ta kontakt med oss ​​for mer informasjon om pris og tilgjengelighet.

App venter for vurdering hvor lenge

Oppdateres hvert 30. minutt. Sist oppdatert den 9 februar, 06:00 UTC

Apple, App Store, iOS og Mac er varemerker for Apple Inc. registrert i USA og andre land.

Relaterte innlegg

  • 2013 Shell Recruitment Day Søknad For ferske akademikere - Jobb / Ledige stillinger (19) - Nairaland don cassey: @just modig, did u gjelder for kommersiell? Ja, jeg gjorde sneak3: @justbrave wot ble d mesg ...

  • Rask Specs Forlagets beskrivelse fra Apple: Control Center, som gir deg rask tilgang til de kontrollene du ønsker på ett sted med bare ett sveip fra bunnen av skjermen ....

  • iPhone: Overfør Taleopptak fra iPhone til Computer Evnen til raskt å spille inn taleopptak på iPhone er en ofte oversett funksjon. Videre å finne ut hvordan du importerer disse ...

  • Hvordan laste ned iOS 7 Beta lovlig og installere det på din iPhone 5, 4S, 4, iPod touch Ok, så helt siden Apple lanserte den første betaversjonen av iOS 7, mange av dere har kontaktet oss spør ...

  • Jeg er enig med Cynthia Lauren. Det er en ganske lang tid. Nå kan det faktisk ta over et år for å få en avgjørelse brev, men generelt du vil ha løpende kommunikasjon med noen ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvordan/app-venter-for-vurdering-hvor-lenge.php on line 119

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvordan/app-venter-for-vurdering-hvor-lenge.php on line 119