Tai spill hvor min vann cho iphone 3

Hvorfor ser jeg denne siden?

404 betyr at filen er ikke funnet. Hvis du allerede har lastet ned filen så navnet kan være stavet feil, eller det er i en annen mappe.

Andre mulige årsaker

Du kan få en 404-feil for bilder fordi du har Hot Link Beskyttelse slått på og domenet er ikke på listen over godkjente domener.

Tai spill hvor min vann cho iphone 3

Hvis du går til den midlertidige url (ip /

brukernavn /) og får denne feilen, er det kanskje et problem med regelsettet som er lagret i en .htaccess fil. Du kan prøve å døpe den filen til .htaccess-backup og forfriskende området for å se om det løser problemet.

Det er også mulig at du ved et uhell har slettet dokumentet rot eller kontoen din kan trenge å bli gjenskapt. Uansett, ta kontakt med HostGator umiddelbart via telefon eller live chat slik at vi kan diagnostisere problemet.

Bruker du WordPress? Se avsnittet om 404 feil etter å ha klikket på en link i WordPress.

Hvordan finne riktig stavemåte og mappe

Manglende eller Broken filer

Når du får en 404-feil bør du sjekke nettadressen som du prøver å bruke i navigator forteller serveren hva ressursen det bør forsøke å be.

eksempel / eksempel / Eksempel / help.html

I dette eksempelet filen må være i public_html / eksempel / Eksempel /

Legg merke til at den Sak er viktig i dette eksemplet. På plattformer som fremtvinger case-sensitivitet e xample og E xample er ikke de samme stedene.

For addon domener, må filen være i public_html / addondomain / eksempel / Eksempel / og navnene er store og små bokstaver.

Når du har en manglende bilde på nettstedet kan du se en boks på siden din med en rød x hvor bildet mangler. Høyreklikk på x og velg Egenskaper. Eiendommene vil fortelle deg banen og filnavnet som ikke kan bli funnet.

Dette varierer fra nettleser, hvis du ikke ser en boks på siden din med en rød x prøve å høyreklikke på siden, og velg Vis Page Info, og goto Media Tab.

eksempel / images / banner.PNG

I dette eksempelet bildefilen må være i public_html / images /

Legg merke til at den Sak er viktig i dette eksemplet. På plattformer som fremtvinger case-sensitivitet PNG og png er ikke de samme stedene.

404 feil når jeg klikker på WordPress Lenker

Når du arbeider med WordPress, kan 404 Page Not Found feil ofte oppstår når et nytt tema har blitt aktivert, eller når de omskrive reglene i denne filen er endret.

Relaterte innlegg

  • Generelt er spillet trukket og avkjøles etter å ha blitt drept og deretter hengt i flere dager. Hvorvidt spillet fugler bør trekkes er et debattert tema. En vanlig praksis er å ikke trekke ...

  • Merriam-Webster Apps Amerikas mest nyttige og respekt ordbok, nå med en Apple Watch forlengelse. Funksjoner inkluderer en Word of the Day blikk, talesøk rett på håndleddet, og ...

  • Logo Quiz svar - nivå 9 Wow! Du har gjort det hele veien til nivå 9? Det må bety at du er ganske bra, eller at du har funnet litt hjelp på tidligere nivåer. Hvor mange svar fikk du ...

  • Puzzle Ord - Whats the Word? nytt spill for iphone Puzzle Words - Whats the Word? er et nytt puslespill fra Sporcle, Inc lenke Selger beskrivelse: Spill awesomely vanedannende, super enkelt, ...

  • HBO vil at du skal se Game of Thrones På Apple TV i stedet for iPhone Apple angivelig tar bare 15% av salg gjort gjennom Apple TV. Det er en ganske fin rabatt i forhold til 30% kutt som ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvor/tai-spill-hvor-min-vann-cho-iphone-3.php on line 125

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvor/tai-spill-hvor-min-vann-cho-iphone-3.php on line 125