Nettside hvor jeg kan sende ringetoner til telefonen min for gratis

10 nettsteder for gratis mobiltelefon ringetoner Andre Mobile nedlastinger

Har musikk uttrykke hva slags mennesker vi er? Jeg er ikke sikker, men det er en direkte barometer for våre liker og misliker. Jeg antar kommer av mobil ringetone raseri og antall nettsteder fôring suget, ideen om å si "~who vi" gjennom musikken har kommet inn i cellene også. Jeg er skamløst en av dem - en diehard Trekkie, er min mobil pimped opp med lyder fra Star Trek-serien.

Nettside hvor jeg kan sende ringetoner til telefonen min for gratis

Finnes det en bedre måte å gjøre en kule statement enn med en enhet som er nå en del av vår anatomi? Jeg tror ikke det.

Så uten videre, la oss ta en titt på ti nettsteder som lar oss bla gjennom, velge og laste ned de utsøkte gratis mobiltelefon ringetoner - uten å klemme en krone.

I nevne disse gratis nettsteder, har jeg gått for ti som lar oss laste ned gratis mobil ringetoner til PC i stedet for å sende den gjennom databærer (i de fleste land for nedlasting av data, transportør mot betaling). Så du kan laste ned ringetonen til din PC og deretter overføre den til mobiltelefonen - 100% gratis.

Noen av disse områdene er inklusive andre fine ting (temaer, bakgrunnsbilder, spill, osv) også, for mobiler.

14 millioner brukere som deler sine ting gjennom en glatt grensesnitt. Nettstedet er drevet av fellesskap av brukere som gjør og laste opp ringetoner. Ringetonen innsamling, 300.000 sterk kan lastes ned til PC-en eller telefonen uten gratis registrering. Sjekk ut nettstedets Phone Spesifikasjoner og Zedge innhold Kompatibilitet Index (det er en enorm liste) hvis du ikke er sikker på om nedlas ikke arbeider med mobilen. Nettstedet støtter også iPhone ringetoner. Et ekstra pluss er de elektroniske verktøy for å lage ringetoner, temaer, bakgrunnsbilder og skjermsparere.

2. Mobile9

Et annet nettsted med samfunnet bak det. Få alle godbitene - gratis nedlasting av temaer, bakgrunnsbilder, ringetoner, skjermsparere, programvare, spill, videoer og logoer. Med 100.000 MP3-ringetoner, er det en bred samling. En gratis registrering innebærer at du laste ned uten en 10 sekunders ventetid. Som i alle nettsamfunn, kan medlemmer ha sine egne profilsider, kan kommentere og dele. Du kan sjekke kompatibiliteten til din modell i telefondelen av nettstedet om et tverrsnitt av lager støttes, inkludert iPhone.

3. TonesAll

TonesAll er en MP3 ringetone bruker-deling av samfunnet hvor alt innhold er lisensiert med Creative Commons Public Domain lisens. Nettstedet nevner følgende støttede merkevarer - Nokia, Motorola, Sony Ericsson, Samsung, LG, Blackberry og iPhone. Ringetoner er hylla i kategorier; noen som kjæledyr & Dyr. Ordtak eller News & Politikk kan du ikke finner andre steder. Den gratis registrering gjør du et fellesskap medlem og gir deg umiddelbar nedlasting uten de 20 sekundene av ventetiden. Medlemmer kan også opprette grupper som er et utvalg av ringetoner.

4. MadRingtones

Denne nettjenesten er skrå som en online ringetone skaperen. Du kan lage en personlig ringetone fra din favoritt MP3 sang eller YouTube video på bare tre klikk. Men for å unngå selv som strever, kan du laste ned en ringetone fra de over 300 000 som allerede er tilgjengelig. Ringetoner jobbe med nesten alle telefoner, og gir deg muligheten til fire formater - MP3, AMR, OGG og M4R (for iPhone). Embed og dele på din blogg eller på sosiale nettverk som Facebook.

5. Mobango

En mobil deling av samfunnet med den samme smaken som de tidligere nevnte nettstedene. Det er et klikk verdig mål for alle typer mobile innholds spesielt programmer og spill. Den andre unike sosiale aspektet er at du kan søke etter brukere etter alder, kjønn, land og merke og modell av telefonen. Koble til dem gjennom området og dele mediene. Mobango tilbyr også 2 GB gratis lagringsplass for mobilt innhold. Du kan også flagge du lastet opp filene som offentlig eller privat.

Nettside hvor jeg kan sende ringetoner til telefonen min for gratis

6. CellMind

En godt designet mobil sosiale nettstedet på vekst banen. Selv om det har en uendelig liten ringetone samling, er det godt strukturert og verdt en titt se. Du må registrere deg (gratis) for å laste ned bakgrunnsbilder, temaer og ringetoner. Nettstedet har også online bakgrunn, ringetone og skjermsparer beslutningstakere. Andre pluss er online lagring gitt av området for opplastings / opprettede filer.

7. MyTinyPhone

Med over 125 000 ringetoner i sin database, er området ikke liten. Alle ringetoner er gratis å laste ned på mobilen eller PC-en. En funksjon er Flash-basert ringetone maker som lar deg laste opp en MP3-fil (maks størrelse på 8MB) for å lage dine egne toner. Med en gratis registrering, kan du lagre musikken og dele den med dine venner. Den eneste irriterende er popup-annonse som holder åpne opp i et vindu.

8. MobileToones

Ikke veldig forskjellig fra de andre mobile sosiale nettverkssamfunn unntatt i grensesnittet sitt. Den leveres med en mobil diskusjonsforum, en mobil gjennomgang seksjon og en blogg. For å laste ned MP3, polyfoniske eller AMR ringetoner man må gå gjennom en kort gratis registrering. Samlingen er begrenset (ca 400 +).

9. Brinked

En gratis online ringetone deling av samfunnet som er svært lik MadRingtones, men med en nøktern grensesnitt. Du kan lage ringetone fra en sang eller en YouTube-video. Selv om samlingen ikke er så stort, er det en pen område på vekstkurven. Bla for ringetoner blant Reggaeton, Raggae, Techno, Rock, Rap, R&b, Pop, Original, Land og TV & Filmer sjangere. Last ned i MP3 / WAV / OGG / M4r format eller dele den i de sosiale nettverkene.

10. [ikke lenger fungerer] Tonzr

Hvis du fortsatt ikke har fått ønsket ringetone så hvorfor ikke gjøre et enkelt søk. Bruk Google, Yahoo eller en spesialisert ringetone søkemotor som Tonzr. I dag har det indeksert nesten 10 millioner ringetoner. Søk med et nøkkelord og på resultatsiden kan du velge modus for nedlasting. Den fine lille godbit er foreslått lignende toner rett under ditt valg.

De støttede operatører er - Sprint Nextel, AT&T, T-Mobile, Verizon, Alltel, US Cellular, Cellular South, og Cricket. SMS og MMS funksjoner er også for disse utvalgte amerikanske bare bærere. Tonzr er for tiden tester for kompatibilitet med iPhone.

Det er sant at mobile nedlastinger er en verden i verden av nettet. For hver betalt nettsted, er det en clutch av gratis alternativer. De 10 nettsteder for gratis ringetoner jeg har lagt ned her bare legge til de forrige vi har brakt for deg på MakeUseOf. Du kan sjekke ut noen liker MyxterTones . ToneShared og virkelig unikt Ultralyd-ringetoner .  Eller hvis du har lyst til å lage dine egne ringetoner, viser Mark deg hvordan du gjør det med Audacity.

Vår ringetone seksjon har en rekke elektroniske verktøy og programmer hvis du ønsker å lage dine egne ringetoner.

Hvilken nettside eller mobil sosiale nettverk er din mest besøkes? Liker du å lage din egen musikk eller er du fornøyd med en nedlasting? Gi oss beskjed!

Relaterte innlegg

  • Hvordan sende gratis ringetoner til en mobil Åpne Myxer nettstedet. Klikk på øvre "Lag din egen" link. Klikk på "Velg fil" -knappen. Bla gjennom filene dine og finn sangen du vil ...

  • Hvordan få ringetoner på Android Phone - Steg for steg guide med bilder Video Bare plukket opp Motorola Android drevet Droid forrige uke. Har hatt mye folk be om en mer i dybden ...

  • De fleste mennesker liker å ha en ringetone for sin celle, slik at de er behagelige for den som ringer hit. Det er flere ting som du må vurdere når du skal kjøpe ringetonen ....

  • Gratis Samsung ringetoner ved Eric Bernatchez. Smartphones Expert Oppdatert 24. november 2014. For å få nye gratis Samsung ringetoner på din Samsung mobiltelefon, bare følg disse 3 trinn: Trinn 1: Velg ...

  • Hva er den beste Reverse Cell Phone Directory Service? 10 tips for nøyaktig telefonnummer Søk og Side-by-side-sammenligning av de topp-karakter Online Cell Phone Kataloger publisert. Tidligere nyheter ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvor/nettside-hvor-jeg-kan-sende-ringetoner-til.php on line 132

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvor/nettside-hvor-jeg-kan-sende-ringetoner-til.php on line 132