Iphone pre eide hvor du kan kjøpe

Brukt iPhone: Skal du kjøpe en?

Av Sam Costello. iPhone / iPod Expert

Sam Costello har vært å skrive om teknologi siden 2000. Han har publisert artikler med CNN, PC World, Infoworld, og Computerworld, blant andre. For de magasiner og nettsteder, dekket han digital opphavsrett, vekst og fall av Napster, mobile enheter og PC og nettverkssikkerhet. Han har skrevet om PDA-er, skjermer og skrivere for Samsungs forbruker nettsteder.

Iphone pre eide hvor du kan kjøpe

Forfatter av Min iPad for barn (2012), utgitt av Que Publishing.

Fornyet iPhones vil spare deg noen penger, men er de avveininger verdt det? Den avgjørelsen er til syvende og sist opp til deg, men det du vurderer å kjøpe en brukt iPhone, her er det ting å ta hensyn til og noen forslag til hvor du skal oppsøke din handel.

Hva du skal se opp for med Fornyet iPhone

Mens en brukt iPhone kan være en god avtale, er det et par ting du bør se opp for å sikre at du ikke vil føle en penny klok, men et pund tåpelig.

Batteri - iPhone er generelt sett på som svak batterilevetid.

Til sammensatte det, kan batteriene ikke byttes av brukeren når de dør. En lett brukt iPhone skal ha anstendig batterilevetid i det, men noe mer enn et år gammel bør betraktes med forsiktighet. Spør selgeren om så mange detaljer om batteriets levetid som mulig, eller se om de vil bytte ut batteriet med et nytt før du kjøper. Sørg også for å sjekke om retningslinjer for retur i tilfelle batteriet viser seg ikke å være så livlig som de hevder.

Screen - Hvis en renovert iPhone ikke er beskyttet med en skjermbeskytter, kan skjermen sin bli ripete.

Fortsett å lese nedenfor

Det er normal slitasje. men riper er mindre akseptabelt på iPhone, siden det har en berøringsskjerm for kontroll og media funksjoner som kan dra stor fordel av sin 3,5-tommers skjerm er en av de viktigste salgsargumenter. Prøv å se skjermen på brukte iPhone du vurderer (selv om det er bare et bilde). Hvis det ikke er mulig, må du huske å kjøpe fra en pålitelig, etablert selger som står bak sine produkter.

kapasitet - Mens lokke av en lavere pris er sterk, husk at brukte iPhones er ikke de nyeste modellene, og at de har fått mindre lagringsplass som resultat. Tidlige iPhone tilbys kun 4 GB lagringsplass, mens de nyeste modellene har så mye som 32 GB. Det er en stor forskjell og en som, hvis du har en stor iTunes-biblioteket, kan virkelig påvirke din glede av telefonen. Sørg for å veie besparelsene mot å få mer for dollar, og kjøpe deretter.

Egenskaper - Pass på at du vet hvilke funksjoner du ofre når du kjøper en renovert iPhone. Tidlige modeller manglet mange av tingene de nyeste modellene har: 3G-hastighet. den oppgraderte kamera, evnen til å ta opp og redigere video. sann GPS, Nike + støtte, Taleopptak, og VoiceControl. Vær sikker på at hvis du kjøper en eldre modell, er du OK ikke å ha de nyeste og beste funksjonene.

Pris - Dette gjelder for pris også. Et renovert iPhone kan være $ 50 billigere, men er $ 50 verdt å få noe som ikke er helt hva du vil? For noen, vil svaret være ja. Andre vil verdsette den nyeste maskinvaren og er villig til å betale for det.

Kontrakt Kostnader - I motsetning til iPod, krever iPhone en to-års kontrakt med AT&T for telefon og Internett-tjeneste (i USA minst). Satsene for den originale iPhone var et par dollar billigere enn for 3G eller 3GS. Dette er ikke en stor besparelse, men kan legge opp over tid hvis AT&T fortsetter å tilby rimeligere plan.

garanti - Hvis du kan få en renovert iPhone med en garanti - enda en utvidede garantier - gjør det. De mest anerkjente selgere av pusset iPhones vil stå bak deres arbeid. Og en telefon som har hatt en tidligere reparasjon vil ikke nødvendigvis være problemer i fremtiden, kan det, så bør du vurdere å bruke de ekstra pengene for en utvidet garanti (jeg tror det er den tingen å gjøre med nye modeller. Også).

Iphone pre eide hvor du kan kjøpe

Hvor kan man kjøpe en renovert iPhone

Hvis en brukt iPhone er riktig for deg, neste du må bestemme hvor du skal plukke opp din nye leketøy. Men velg med omhu.

fra AT&T - Sjekk din lokale AT&T butikk eller AT&T hjemmeside. IPhone eksklusive US carrier tilbyr noen ganger renovert modeller.

Fra iPhone forhandlere - Noen selskaper som selger nye iPhones selger også brukte. Disse postordre eller nettbutikker vanligvis tilby priser som ligner på Apples.

Fra eBay / Craigslist - eBay og Craigslist er hotbeds av online kjøp, men kjøper beware. Du kan få problemer med en brukket iPhone eller en telefon som ikke har de spesifikasjonene du trodde du skulle få, takket være en svindler. Prøv å holde fast med anerkjente eller kjente selgere, hvis mulig.

Selge din brukte iPhone

Hvis du kjøper en renovert iPhone, kan du ha en eldre modell du ønsker å bli kvitt. Hvis ja, gå gjennom alternativene for å få mest mulig verdi ut av din brukte iPhone.

Når det gjelder å kjøpe en renovert iPhone, kan du spare penger og få en god musikkspiller på samme tid. Du må bare være smart og forsiktig om hvordan og hvor du kjøper. Med tipsene ovenfor, bør du være godt på vei til å gjøre det. Lykke til!

Relaterte innlegg

  • Den beste måten å svare "Hva er din største svakhet?» «Du har fortalt meg om dine styrker-nå, kan du dele det du anser for å være din største svakhet?" Det er spørsmålet som ingen ...

  • Shattered iPhone-skjermen: Hva ville du gjort? Den andre dagen jeg var på jobb og alle plutselig fikk jeg en tekst fra min kone at hennes iPhone hadde "sprukket". Min kone har vært kjent for å fortelle folk at ...

  • Ringtonium anmeldelse: Den beste ringetone etableringen app for iPhone Ringtonium er enkel og lett å bruke, og best av alt sparer du penger ved å la deg bruke din allerede kjøpte sanger som ringetoner ....

  • Hva er inkludert når jeg sikkerhetskopiere iPhone 4 ved hjelp av iTunes? Jeg har lest dette spørsmålet Har en backup iTunes iOS-enhet inkluderer alt på enheten? men det ser ikke ut til å være ...

  • Iphone 5 Pris På Pakistan Oddsen i satser mye penger som trengs for å kjøpe noe; "Prisen på bensin"; "Han fikk sin nye bil på gode vilkår"; "Hvor mye er skaden?" ...