Iphone-app hvor jeg kan se tv-programmer

De beste iPad Apps til å se filmer, videoer og TV-programmer

Foruten å surfe på nettet, er det iPad mest brukte for å se filmer, TV-programmer og andre videoer. Tro mot sitt mål, har iPad viste seg å være en av de mest populære enheter for forbruker videoinnhold gjennom årene. Millioner av brukere aktivt søke, laste ned / streame videoer - filmer, av TV-programmer, av annet videoinnhold - på sin iPad. Noen ganger, selvfølgelig, det er muligheten til å bruke AirPlay til å streame direkte til Apple TV.

Iphone-app hvor jeg kan se tv-programmer

IPad har mange apps klar til å tilby deg utallige timer med streaming video. Din favoritt TV-programmer, filmer og andre videoer er opp der, klar til å bli streamet via utallige programmer som er utviklet for dette formålet.

Mens noen tjenester tilbyr ikke virkelig gratis filmer og TV-programmer som det er lovet i reklamemateriell, er det stort sett abonnementsbaserte tjenester som tilbyr en av de beste tjenestene i denne sektoren.

Her er noen av disse iPad apps:

Selvsagt kan du ikke ha denne listen uten de to veteranene: Netflix og Hulu. Netflix har en gratis app som viser deg alle filmer og TV-programmer som er syndikert via Netflix. Filmer vises på Netflixafter 28 dager etter utgivelsen deres, så det er en mangel på filmer alltid.

Ubegrenset plan vil koste deg $ 7,99.

Rett ved siden av Netflix er Hulu, som er en stiv konkurrent til tidligere. Hulu har tilbudt en like fantastisk sett av TV-programmer for sine abonnenter. De avgifter ganske mye det samme som Netflix på $ 7,99, og det er det som Hulu kaller 'begrenset reklame ".

Crackle fra Sony er ikke på langt nær toppen av spillet, men det sikkert bringer deg noen TV-programmer (inkludert Seinfeld) og mye mer enn det, det bringer gratis filmer. Det er on-demand ser og interessant, det er ingen abonnement her. Det er i motsetning Netflix og Hulu der du må betale for å streame.

Crackle åpenbart har også noen gode spec: HQ videoer, det er AirPlay-støtte, og det inkluderer noen sjangrer for deg å velge fra.

SnagFilms har en stor samling av (over 3000) filmene i sin database som du kan streame gratis. Som Crackle, er dette en utrolig samling av filmer som går opp gratis: uten abonnement og uten betaling. Et flertall av disse filmene er ikke de populære på forespørsel. Med sin samling av over 300 indie filmer, vet du hvor programmet er fokusert på.

Hvis du er mer enn bare en gjennomsnittlig film watcher, har SnagFilms noe virkelig flott å tilby.

AOL TV er ikke en streaming app per se men at det knytter seg til ideen om film apps for iPad. I kjernen, det er bare et nytt aggregat for TV-programmer, filmer og alt innhold som tjenesteleverandøren tilbyr. Men å gå litt lenger, det kan du få mer informasjon om TV-programmer, filmer og annet innhold. Integrasjon til IMBD betyr Wikipedia du få informasjon rett på fingertuppene.

Video Time Machine

Video Time Machine er en uvanlig video app. Appen fungerer som et utstillingsvindu for videoer fra 1860 til inneværende år. Fantastiske øyeblikk fanget på video fra tid så langt tilbake i historien som det nittende århundre. Du kan ikke bli avhengig av dette i motsetning til noen få brukere, men at du går inn for noen ekte underholdning. Best av alt, det er alt gratis.

Hver kanal har en app, men det suger å ha mye av kanal-baserte apps på iPad. I stedet, hvis du kan få programmer som AOL TV eller Netflix / Hulu, kan du treffer den viser du ønsker å se til rett tid. Dessuten blir det enklere å administrere alle dine programmer og filmer under ett tak.

Relaterte innlegg

  • Hvordan se NBA Games Live på iPhone iPad NBA sesongen er i full gang, og brukere som ønsker å se favorittlaget sitt spille kan se live NBA-spill på iPhone og iPad for $ 55 ....

  • Hvorfor er videoene på YouTube Blurry Forvrengt på Min Windows Vista datamaskin? Endre Løsning Hvis alle videoene på YouTube ser uskarpe, men kontrollene under videoene vises normalt, ...

  • Hvordan konvertere DVD-film til iPhone 3GS Dette er for alle de nye iPhone 3GS eiere fortsatt i fix og søker etter måter å se videoer på den nye gadget. I dag vil jeg fortelle deg hvordan du kan se ...

  • Topp 5 Beste Android Apps for Live-TV-programmer og se filmer gratis her, har vi gjort en annen topp 10 liste over de beste android apps for Android telefoner, denne gangen Vi har samlet de beste 10 ...

  • HBO vil at du skal se Game of Thrones På Apple TV i stedet for iPhone Apple angivelig tar bare 15% av salg gjort gjennom Apple TV. Det er en ganske fin rabatt i forhold til 30% kutt som ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvor/iphone-app-hvor-jeg-kan-se-tv-programmer.php on line 118

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvor/iphone-app-hvor-jeg-kan-se-tv-programmer.php on line 118