Iphone-app der du kan lytte til musikk uten wifi

Hvordan lytte til Apple Music uten å brenne dine data

Av Rob LeFebvre • 12:30, 6 juli 2015

  • Nyheter
  • aviskiosk
  • Hovedsakene
Lytt til Amy uten å pådra data overskudd kostnader.

Foto: Rob LeFebvre / Cult of Mac

Apple Musikk er på hjertet en streaming-løsning, utformet slik at du kan lytte til noen av de titalls millioner av sanger i biblioteket sitt når som helst, forutsatt at du har en datatilkobling.

Iphone-app der du kan lytte til musikk uten wifi

I disse dager, selv om ubegrenset data planer er unntaket heller enn regelen, så vil du kanskje være litt mindre utsvevende med din bruk av slike data-tunge løsning.

Apple Music lar deg lagre sanger, album og spillelister til iPhone eller Mac for lytting, noe som kan være en velsignelse hvis du ser på din data cap.

Her er hvordan å gjøre det skje.

Du må aktivere iCloud Music Library til å gjøre alt dette arbeidet. Dette kan føre til at noen problemer hvis du ikke er fullt klar over de problemene som er involvert, så pass på å lese opp på det her.

På Mac

Start iTunes og klikke deg frem til et album, en sang eller spillelisten du ønsker å laste ned til din Mac. Jeg valgte Bassnectar fantastiske nye utgivelse, "Into the Sun" å prøve ut.

Når du har fått albumet (eller sang eller spilleliste) opp på iTunes, klikk på den lille ellipse til høyre for tittelen og velg Legg til min musikk. Deretter hopp på over til kategorien Min musikk på toppen av iTunes-vinduet og klikke seg gjennom. Du kan bla eller søke for å finne Apple Music album eller spilleliste der.

For å laste ned låten, klikk på den lille iCloud-knappen (som en liten sky med en pil som peker nedover kommer ut av bunnen) for albumet, spilleliste eller sang du ønsker å laste ned. Boom! Du koke uten data.

Skulle du ønske å ta sangen av datamaskinen, bare høyreklikk på sporet (eller album eller en spilleliste) navn i Min musikk-delen av iTunes, og velg Fjern Last ned fra den resulterende kontekstmenyen.

På iPhone

Musikk-appen på din iPhone gjør ting litt enklere. Når du har startet programmet på din iPhone, bare å navigere til sangen, album eller spilleliste som du ønsker å laste ned til enheten, og trykk på ellipsen til høyre for tittelen. Du får en stor lysbilde opp menyen, og du kan trykke Gjør tilgjengelig i frakoblet modus der. Dette vil både laste målet musikk samt legge det til min musikk. IPhone vil automatisk laste ned låtene (hvis den er koblet til et Wi-Fi eller datanettverket), og du kan da lytte til de nedlastede sanger så ofte du vil. Merk at hver bit av musikken du Gjør tilgjengelig i frakoblet modus vil ta opp noen av din iPhone lagringsplass, slik at du handler nettverksdata for media plass på enheten.

Iphone-app der du kan lytte til musikk uten wifi

Musikken du legge til min musikk vil dukke opp på tvers av alle Apple-musikkenheter; Bassnectar album dukket opp for meg på min iPhone i Min musikk-delen mens Amy Winehouse albumet dukket opp på min Mac etter at jeg gjorde det tilgjengelig for nedlasting (derav legge det til min musikk) på min iPhone.

Nedlastingen status er enhetsspesifikke, skjønt, noe som betyr at min iPhone lastet ned Amy Winehouse mens min Mac var den eneste enheten til å laste ned Bassnectar.

Nå, derimot, kan du lytte til mer musikk når du er frakoblet. Takk, Apple Music!

Relaterte innlegg

  • Syncios - overføre musikk fra iPhone 4S til datamaskinen gratis iPhone 5S Photo tapt sak i Kamerarull Alle vet hvor lett det er å få musikk på en iPhone 4S ved hjelp av iTunes, men ...

  • Hvordan laste ned musikk fra Soundcloud til din iPhone i dag, de fleste abonnerer på en musikkabonnementstjeneste for å få sine hender på den nyeste låter fra sine favorittartister. Tjenester ...

  • Topp 3 måter å få gratis musikk for iPhone / iTouch eller andre mp3-spillere i de fleste tilfelle, laste vi musikk fra musikk leverandører / forhandlere ved å betale for dem. Kanskje prisen for en enkelt sang ...

  • Om Amazon Musikk for iPhone, iPad iPod touch Med Amazon Musikk-applikasjonen, kan du spille eller laste ned musikk fra musikkbiblioteket på din iPhone, iPad og / eller iPod touch som kjører iOS 7 eller høyere ....

  • Hvordan laste ned gratis musikk på iPhone / iPod Touch Music er inngrodd så dypt inn i Apple økosystem som det er naturlig for iPhone og iPod-brukere til å være store audiofile. Faktisk ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvor/iphone-app-der-du-kan-lytte-til-musikk-uten-wifi.php on line 126

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvor/iphone-app-der-du-kan-lytte-til-musikk-uten-wifi.php on line 126