Ipad spill hvor du kobler fargede prikker

iDownloadBlog

26 november 2013 ↔ 1 kommentar

Strand anmeldelse: strekke og bøye linjer for å koble prikkene

Rundt denne tiden av året, begynner vi å bli for opptatt til å bruke for mye tid lokalisering foran vår favoritt spill, men vi fortsatt befinner oss stående i kø gjør ingenting for lengre perioder av gangen. I løpet av høytiden, casual spill er en må-ha for en gamer mobile enhet.

Strand er en uformell puslespill spill som er enkelt nok å ikke oppta for mye av hjernen din, men god nok til å holde deg å komme tilbake for mer ...

Spillet design er enkel. Det er som å koble-til-punkter, men med fargetilpasning og hindringer. Spillerne må bruke et visst antall linjer per farge, men kan ikke krysse linjene eller dobbelt opp trekk. Spillebrettet er en hvit rutenett med et bestemt antall prikker i forskjellige farger. Hvert punkt har en rekke innsiden av det. Når du kobler to punkter av samme farge ved å dra fingeren fra den ene til den andre, vil antallet innsiden av begge punkter avta. Tallet i hvilket som helst punkt som kobles til et annet punkt vil redusere med en hver gang den er koblet til. Målet er å få alle prikkene til null.

På noen nivåer, vises svarte striper. Disse linjene er som vegger. Du kan ikke trekke en linje fra en prikk til en annen hvis en svart vegg er i veien. Det er også små svarte prikker. Disse prikkene tillate brukere å bøye en rett linje, slik at de kan gå rundt visse objekter, som en svart vegg, for eksempel. På noen nivåer, sirkler med stiplede linjer rundt dem vises. Dette er Teleport portaler. Spillere kan sende en linje fra en prikk, gjennom portalen, og ut igjen en annen å nå et punkt på den andre siden av skjermen.

Spillet kommer med to standard pakker med 25 nivåer hver. Flere pakker med økt vanskelighetsgrad kan kjøpes for $ 1,99 hver. Spillere kan også kjøpe spillet tilpasning pakke, som lar deg tilpasse meny og spill farger.

Spillere må koble fargede prikker ved hjelp av et bestemt antall linjer. Hvert punkt har et nummer inni den. At antallet angir hvor mange linjer må brukes. Når du kobler en prikk til en annen prikk av samme farge, antall innsiden vil redusere med ett. Spillerne må nå null for alle punkter på brettet.

Ipad spill hvor du kobler fargede prikker

Slik lager du en linje fra en prikk til en annen, trykker du på første, og dra fingeren til den andre. Dette vil gjøre en linje vises i samme farge som prikker. Hvis det er flere punkter, koble linjer i så mange forskjellige måter på tvers av så mange forskjellige prikker som mulig.

Linjene kan ikke krysse hverandre. Hvis fire prikker er i nærheten av hverandre, kan spillere ikke krysse to linjer, selv om de har samme farge, for å redusere antallet til null. Så, for eksempel hvis fire punkter var horisontal og vinkelrett på hverandre i to-for-to kolonner og rader, man kan redusere antallet ved å koble en til en annen som et kvadrat. Deretter kan du koble en mer linje inne på torget fra ett hjørne prikk til en annen. Men du kan ikke utføre det samme trekket igjen med to andre punkter i forskjellige hjørner eller linjene skulle krysse.

Noen nivåer har svarte vegger som gjør det umulig å lage en linje direkte fra en prikk til en annen. Når en vegg blokkerer din vei, må du bruke en annen funksjon.

Mange nivåer inkluderer svarte prikker som er like poler, slik at du kan bøye en linje. Det er som å bryte et rep rundt en stang. Disse sorte prikker gir spillerne muligheten til å gå rundt objekt og koble til prikker som ikke nødvendigvis er direkte over fra dem.

Grensene har også portaler som tillater deg å teleportere en linje fra den ene siden av skjermen til den andre uten å kjøre inn i hindringer. Dra en linje til en portal, og det vil dukke opp igjen i et utpekt exit portalen. Deretter drar linjen til prikk du ønsker å koble til.

Noen prikker inkludere flere farger slik at de må brukes til å koble forskjellige fargepunkter. For eksempel kan det være en rosa prikk, en gul prikk, en blå prikk, og en flerfarget prikk med rosa, gul og blå. Det dot kan brukes til å koble alle tre, forskjellig fargede prikker.

De første 50 nivåene som er gratis med app er ganske lett, men øker i vanskelighetsgrad litt. Det er klart at de ytterligere pakker vil bli vanskeligere og gir en mer betydelig utfordring. Selv om du ikke ønsker å bruke penger å låse opp flere pakker, vil gratis nedlasting holde deg opptatt i omtrent en time.

Dette er en veldig unik puslespill spill som krever ferdigheter i romlig resonnement. Spillerne må tenke fremover for å planlegge hvor du skal koble prikkene. Det er lett å finne ut, men tilbyr bare nok av en utfordring å holde spillerne interessert.

Du trenger ikke å bruke en krone å spille dette spillet. Men for å få alle nivå tilgjengelig, ville du har å gjøre noen kjøp i appen. De tre ekstra pakker koster $ 1,99 hver, til sammen nesten seks dollar. Full pris med spillet er litt rik. Jeg vil gjerne se individuelle pakke prisene falle til bare $ 0,99 hver.

Strand er gratis å laste ned og den kommer med to pakker for totalt 50 nivåer. Som jeg nevnte ovenfor, vil prisen for hver ekstra pakken er $ 1.99. Mens de første 50 nivåene er en stor handel, seks dollar prislappen for resten av spillene er for dyrt. Det ville være verdt pengene på $ 0,99 for hver pakke.

Konklusjon

Fans av casual spill bør definitivt laste ned gratis spill. Oppgavene er morsomme og ikke altfor utfordrende. Men etter den tid du prøver å løse puslespill nummer 48, vil du se at ting blir vanskeligere. De ekstra spillpakker kan kjøpes for $ 1,99 hver, som er litt for dyrt etter min mening. Imidlertid er spillet verdt å laste ned for de 50 gratis nivåer. Last den ned i App Store i dag.

Relaterte Apps

Flow er et annet puslespill som har enkel grafikk og et puslespill utfordring. For en alvorlig utfordring med arkade grafikk, prøv Tilt to Live to.

Relaterte innlegg

  • Classic Connect-the-prikker Hensikten med dette spillet er å lage flere små firkanter enn datamaskinen. For å spille, bare koble to tilstøtende prikker ved å klikke på dem. Alternativ svinger med ...

  • Spill deg på Gamehouse Gratis Online spill, laste ned spill, PC-spill, Mac spill og mobilspill - Det er bra til spill! Det er bra til spill! Det er vårt motto på Gamehouse, og vi er sikker på at du vil ...

  • Mest gratis spill Hvis du elsker Scrabble, vil du elske det fantastiske ordspillet narr av bare ord. Spill bare ord gratis på nettet! Spill to face ned kortene og de fem felleskortene. Bet et beløp eller ...

  • Slik kobler du iPhone5 / iPad 4 / iPad mini til TV Det er en lørdag morgen, noe som betyr at det er en god tid til å svare på et populært spørsmål fra Hardware 2,0 postkassen. Hvordan kobler jeg min ...

  • Vi er veldig stolte av å kunne presentere vår nye spillet: Doctor Who: Si det du ser! Med over 150 Doctor Who tegn, gadgets, episodetitler og monstre, er dette den ultimate puslespillet for ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvor/ipad-spill-hvor-du-kobler-fargede-prikker.php on line 125

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvor/ipad-spill-hvor-du-kobler-fargede-prikker.php on line 125