Hvor min Blackberry App World

Blackberry Playbook 101: Komme i gang med Blackberry App World, del 1

Hvordan finne Apps og Games du ønsker i BlackBerry® App World ™ Front på en Blackberry Playbook ™ tablet

Det er øyeblikk hvor jeg ønsker bare å rope fra hustakene, "Jeg elsker min Blackberry Playbook tablet!" Det er mitt daglige avis, min media player, min e-reader, digitale bilderammen, dagen min arrangør, min favoritt spillplattform ... OK, du får bildet. Jeg bruker det for alt fordi godt, gjør det alt, og det har noen alvorlige multitasking makt til å starte opp slik at jeg kan bytte frem og tilbake sømløst mellom programmer uten forsinkelser.

Jeg kunne ikke gjøre alle de tingene som er nevnt ovenfor (og mye mer) uten de enkelte apps som utfører disse oppgavene, og Blackberry App World er kilden for disse programmene. I dag kommer jeg til å gi deg en oversikt over hvordan du kan vise, søke og bla for apps eller spill slik at du kan få mest mulig ut nettbrettet. Kom tilbake neste uke på innsiden Blackberry Hjelp Blog for del 2, som vil dekke "My World" -delen av Blackberry App World utstillingsvinduet.

Klar til å finne dine apps? La oss få laste ned!

Lansering Blackberry App World

Trykk på "App World" Icon fra Hjem-skjermen eller fra en mappe

Lansering app bringer deg til Featured side som viser anbefalte apps, apps på salg, og samlinger av lignende apps. (Nysgjerrig på den røde feilindikator ovenfor alternativet "My World"? Jeg skal dekke det i del 2 neste uke.)

Dette er et flott sted å komme i gang hvis du nettopp har kjøpt en Blackberry Playbook, så bare trykk en app som ser interessant for deg å finne ut mer om det. Jeg skal forklare elementene i en app presentasjonsside senere i innlegget.

Søke i Blackberry App World

Hvis du er ute etter noe spesielt, trykk på "Søk" boksen. Tastaturet vises, og du kan deretter skrive inn et søkeord som "nyheter". Trykk på returtasten, og alle apps som er merket med dette ordet vises.

Søk etter kategori

Når du har trykket "Games" eller "Apps" vil du ha nye alternativer langs bunnen av skjermen, det første alternativet er "kategorier". De andre alternativene er ganske selvforklarende; "Nyheter" er en av mine favorittsteder å bla, men for nå trykker du på "kategorier", som sirklet i rødt nedenfor.

Hvor min Blackberry App World

Tapping "kategorier" bringer deg til - du gjettet det - "kategorier" side. Avhengig av om du tappet "Games" eller "Apps" tidligere, vil du ha ulike alternativer.

spillet kategorier

App kategorier

Noe å huske på er at noen av kategoriene under apps har også underkategorier innenfor; det er bare at mange apps tilgjengelig for deg!

Installere programmer og lære mer

En apps presentasjonsside er hvor du vil få ditt første inntrykk av programmet. Jeg begynner vanligvis ved å lese utviklerens beskrivelse, vise skjermbilder, og lese anmeldelser igjen av andre Blackberry Playbook tablet brukere.

1. Nedlasting - Når du er klar til å installere, trykk på denne knappen. Denne knappen kan også si "kjøp" hvis det er en kostnad eller "Installer" dersom app hadde vært installert tidligere og fjernet.

notat: Hvis knappen sier "kjøp" installasjon av "Install", vil kostnaden av programmet være plassert til høyre for knappen. Når du har kjøpt en app eller et spill, vil det bli installert automatisk.

2. Informasjon - Her finner du det fulle navnet på programmet, utvikleren (i dette tilfellet Research In Motion Limited) og den versjonen av programmet.

3. innhold Setting - Dette er vurdering gitt av innholdsfiltrering systemet i Blackberry App World - trykk på ikonet for å finne en beskrivelse av sensuren. For mer informasjon om innhold rating system, sjekk ut denne Inside Blackberry Developer blogg innlegg om hvordan nye Blackberry App World innholdsvurderinger forbedre oppdagelse og sikkerhet.

4. Støtte - Hvis du opplever problemer med app, pek på denne og få støtteinformasjon for appen eller spillet du ser på i øyeblikket.

5. Appbeskrivelse - En beskrivelse av funksjonene og funksjonaliteten fra utvikleren av appen.

6. Rating og anmeldelser - Sjekk ut anmeldelser skrevet av andre brukere og se den gjennomsnittlige brukeren vurdering.

7. Skjerm - Sveip til venstre eller høyre for å vise skjermbilder levert av app eller spillets utvikler.

Du skal nå ha en god idé om hvordan du kan vise, søke og lete etter programmer eller spill i Blackberry App World på Blackberry Playbook tablet. I neste del av denne todelte serien, vil jeg forklare "My World" delen av utstillingsvinduet, som tar for seg oppsett betalingsmetoder, oppdatere installerte programmer og innholds innstillinger, blant annet.

Har du spørsmål eller kommentarer om Blackberry App World for Blackberry Playbook tablet? Legg igjen en kommentar under!

Relaterte innlegg

  • Last ned WhatsApp for Blackberry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 7 januar 2015 Last ned WhatsApp for Blackberry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 og alle andre enheter WhatsApp er den beste og ...

  • Hvorfor utvikle for Blackberry? Nå et publikum på over 79 millioner Blackberry-brukere. Blackberry Keys Bestillingsskjema Takk. Blackberry-kodesignering Key har blitt sendt for behandling. Du...

  • Blackberry Torch omtale Med en helt ny berøringsskjerm operativsystem, formidable egenskaper og en full slide-out tastatur, er Blackberry Torch en lomme drivkraft. Det er den vi har vært ...

  • Produktbeskrivelse Blackberry Porsche Design P'9981 (8GB, HSN garanti) KORT OPPSUMMERT: En stilig top-of-the-world design. Nydelig 2,8 tommers berøringsskjerm gir deg en ekte kongelig opplevelse ....

  • Blackberry Mobiles Den sjette mest populære enheten maker i verden, Blackberry opererer i 91 land og har over åtti millioner internet service abonnenter over hele verden. I Blackberry ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvor/hvor-min-blackberry-app-world.php on line 131

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvor/hvor-min-blackberry-app-world.php on line 131