Hvor kan man kjøpe Android-apper

Hvordan kjøpe og installere Android-apper

Du kan enkelt installere Android-apps (programmer) på den mobile enheten, enten de er gratis apps eller ?? betalt ?? apps som belaster et gebyr. Du finner de fleste apps på Android Market (en app selv). Du trenger en Google-konto for å få tilgang apps i Android Market.

Installere Android-apps

Hvis du kommer over en gratis app som du ønsker å installere på din Android-enhet, trykker du på Installer-knappen som vises øverst i appens beskrivelse side. En ny side vises, som viser tjenester enhetens at appen har tilgang til.

Bildet til høyre i figuren viser at Facebook-applikasjonen får tilgang til en enhet system verktøy, Internett-tilgang, lagres personopplysninger, og kontoinformasjon. Hvis du er bra med alt dette, trykker du på OK-knappen og applikasjonen vil installere. Hvis ikke, trykker du på tilbake-knappen og finne en annen app.

Den bruker kommentarer side for Evernote app (til venstre); de delene av enheten som Facebook-applikasjonen får tilgang til (til høyre).

Før du kan få tilgang til Android Market, først må du koble enheten til en Google-konto - selv om alt du ønsker å gjøre er å installere bare gratis apps. Hvis enheten ikke allerede er koblet til en Google-konto og du prøver å lansere Android Market-appen, vises en side som vil lede deg gjennom å knytte enheten eller opprette en ny Google-konto. For å opprette en Google-konto, må du oppgi fornavn og etternavn og plukke et brukernavn og passord.

Innkjøp av Android-apper

Hvis du ønsker å kjøpe en betalt app, trykker du på Kjøp knappen som vises øverst i appens beskrivelse side. Hvis appen bruker noen av tjenestene på enheten din, vil du neste se en side som informerer deg hva applikasjonen vil ha tilgang til (se forrige bilde). Trykk OK på denne siden og den neste siden du ser er Google Checkout siden, som vist i figuren nedenfor.

Google Checkout (til venstre). Kjøp en app for andre gang (etter refusjon) og ingen flere refusjon er tillatt (til høyre).

I USA Google Checkout lenker Google-kontoen til en American Express, Discover, MasterCard eller Visa-konto. (Hvis du er en T-Mobile-kunde, kan du også koble Google Checkout-kontoen til regningen deg gjennom T-Mobile.) Utenfor USA kan du koble Google Checkout til Solo og Visa Electron-kontoer. Det er bare et spørsmål om tid før flere betalingsalternativer, for eksempel PayPal, får lagt til Android Market.

Hvor kan man kjøpe Android-apper

Hvis betalingsinformasjonen ikke allerede er i Google Checkout, skriv det fra denne siden. Hvis betalingen info er allerede i Google Checkout, deretter så snart du trykker på Kjøp nå-knappen, godkjenner du at kjøp og programmet vil bli lastet ned og installert på enheten.

Hvis programmet er priset ved hjelp av en annen enn din lokale valuta valuta (se bildet til venstre i figuren nedenfor), ser du faktiske Prisen her - det være seg i amerikanske dollar, britiske pund, eller euro (se bildet til høyre i bildet under).

Estimert pris for PicSay Pro app oppført i amerikanske dollar (venstre); appriser viser i sitt opprinnelige valuta (til høyre) på kjøpstidspunktet.

En kjekk liten funksjon i Android markedet er at du kan velge å returnere en app for full refusjon. Google har nylig redusert denne utsettelsesperioden fra 24 timer til 15 minutter, men slik at du bedre bestemmer raskt hvis du vil beholde som app du nettopp har kjøpt.

Hvis du kommer tilbake en betalt app for refusjon og senere bestemmer deg for at du ønsker å installere det på nytt, trenger du ikke lenger er kvalifisert for gyldighetsperioden. Hvis du kjøper en app for andre gang, kommer det til å være en keeper.

Hvor kan man kjøpe Android-apper

Hvis du holder en app for lenger enn gyldighetsperioden, er den din for alltid. Du kan avinstallere det og velger å installere det måneder senere - selv om enheten blir helt reset eller erstattes av en ny enhet. For å gjøre dette, men enheten må være knyttet til den samme Google-kontoen som du brukte til å begynne med å kjøpe programmet.

Relaterte innlegg

  • Best eReader for Android Reading ebøker på Android pleide å være bare greit nok. Nå er det kjempeflott. Mens det er mange søte apps for å lese bøker på telefonen eller nettbrettet, Play Bøker har ...

  • Hva er en arbeidsplass konto? Bedrifter, organisasjoner, universiteter og andre arbeidsgivere kan skape en arbeidsplass konto på Windows Phone som gir apps og info som kan gjøre det enklere ...

  • 20 Apps du trenger for bedre Instagram bilder og videoer Instagram kan være et kraftig markedsføringsverktøy når det brukes riktig. Men vanlig mobiltelefon bilder med vintage inspirert filtre kan bare gå så ...

  • Video: Hands-on med ny Instagram video på Android Ikke at det var mye av en overraskelse etter et par rapporter brøt nyheten i dagene fram til dagens Facebook event, men ja, de ...

  • Hvordan Remote Vis og kontrollere Android-telefonen fra Jason Fitzpatrick på 2 februar 2011 Hvis du noen gang ønsket at du kunne se din Android telefonens skjerm på skrivebordet eller fjernkontroll det ...