Hvor kan jeg se Game of Thrones online iphone

HBO vil at du skal se "Game of Thrones" På Apple TV i stedet for iPhone

Apple angivelig tar bare 15% av salg gjort gjennom Apple TV. Det er en ganske fin rabatt i forhold til 30% kutt at det normalt krever.

19 april 2015 på 11:05

Image Source: Apple.

Den femte sesongen av Game of Thrones har offisielt landet. For ledningen kuttere registrere deg for Time Warner 'S (NYSE: TWX) nye HBO nå over-the-top streaming-tjenesten for å fange den populære serien, selskapet vil foretrekke at du ser den populære serien på eple (NASDAQ: AAPL) TV.

Hvor kan jeg se Game of Thrones online iphone

Det er fordi der du registrerer deg har betydelige økonomiske konsekvenser bak kulissene, ifølge en ny rapport fra Re / code.

hvor saker

Apple har lenge tatt et 30% kutt av alle salg gjennom sine blomstrende iTunes App Store, som inkluderer abonnementstjenester. Dette er felles kunnskap på dette punktet. Dette er også grunnen til at mange bedrifter foretrekker å selge produkter og tjenester utenfor Apples rekkevidde, og deretter gi tilgang til disse produktene og tjenestene med en app.

Amazon har alltid gjort det på denne måten, selge tenne bøker på sin hjemmeside (i stedet for gjennom sin iOS app) og deretter la den frie iOS app for å laste ned kjøpt innhold, for eksempel. Selskaper kan miste noen av fordelene som Apple tilbyr (vurdere hva Amazon gjorde med sin Comixology oppkjøpet) til felles kunder, men 30% er en heftig kutt.

Men for Apple TV, Mac maker krav er noe mer håndterlig: Apple tar bare 15% av månedlig abonnementsavgift for salg som genereres fra Apple TV. HBO NÅ er Apples nåværende headliner for sin set-top-boks, nyter en 3-måneders eksklusivitet vinduet før tjenesten ruller ut mer bredt. HBO NÅ er tilgjengelig på alle iOS-enheter samt Apple TV.

Men nytegning generert på iOS-enheter vil være underlagt den eksisterende 30% kutt, mens abonnement fra Apple TV vil angivelig bare hånden over 15% til Cupertino selskapet. Når du er logget opp, kan brukerne få tilgang til HBO NÅ fra noen av disse enhetene.

Andre populære tjenester som Netflix og Hulu Plus også nyte denne lavere avgift.

Hvor kan jeg se Game of Thrones online iphone

Sakte og stødig vinner løpet

Som Apple sakte men sikkert smiene videre med å prøve å gjenoppfinne TV, vil Apple TV være dens primære våpen. Som en plattform, har Apple TV har gjort jevn fremgang i løpet av årene, utvide sin funksjon sett og stabile av innholdspartnere, men det er fortsatt mye arbeid å gjøre før den kan nå kritisk masse.

Innhold er konge, og for å fremme veksten av innhold tilgjengelighet, som igjen vil fremme veksten av Apple TV brukerbase, Apple erkjenner at det må appellere til innholdsleverandører i form av lavere avgifter. Det er spesielt i forhold til hva premium nettverk nå står overfor når selger gjennom kabelselskapene, som samler et gebyr på opptil en halv månedsavgift.

Apples vinkel

For Apple har sine kutt under etaten modellen aldri vært om profitt. Apples hovedmål er å styrke sin økosystem og dekke sine driftskostnader i prosessen. Apple har lenge sagt at det driver de fleste av sine digitale forretningskontorer rundt breakeven - eller i det minste prøver å. Hvis Apple nyter driftsinntekter fra disse butikkene, er det for det meste fra sine dyre programmer som er rettet mot kreative yrker.

Annet enn det, så lenge det er en svært høy sannsynlighet for at du vil kjøpe en iPhone, iPad eller Mac neste gang du er grunn for en oppgradering, er det helt greit av Apple.

Relaterte innlegg

  • Generelt er spillet trukket og avkjøles etter å ha blitt drept og deretter hengt i flere dager. Hvorvidt spillet fugler bør trekkes er et debattert tema. En vanlig praksis er å ikke trekke ...

  • Merriam-Webster Apps Amerikas mest nyttige og respekt ordbok, nå med en Apple Watch forlengelse. Funksjoner inkluderer en Word of the Day blikk, talesøk rett på håndleddet, og ...

  • Showbox For iPhone Last ned | Se filmer på iPhone 18 juni 2015 Showbox (Movie Box) For iPhone: Hvis du søker å finne et innlegg på å se filmer på Showbox så er du på riktig ...

  • Logo Quiz svar - nivå 9 Wow! Du har gjort det hele veien til nivå 9? Det må bety at du er ganske bra, eller at du har funnet litt hjelp på tidligere nivåer. Hvor mange svar fikk du ...

  • Hvorfor er videoene på YouTube Blurry Forvrengt på Min Windows Vista datamaskin? Endre Løsning Hvis alle videoene på YouTube ser uskarpe, men kontrollene under videoene vises normalt, ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvor/hvor-kan-jeg-se-game-of-thrones-online-iphone.php on line 120

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvor/hvor-kan-jeg-se-game-of-thrones-online-iphone.php on line 120