Hvor kan jeg få min samsung galaxy s4 skjermen reparert

Erobring Samsung Galaxy S4 skjerm erstatning

Samsung Galaxy S4, den nyeste modellen av Samsung smarttelefoner, og har en mye "under panseret" på en måte taler. Så det er ikke alle som overraskende at LCD-skjermen også gir en punch. Den raske prosessoren matches bare av sin levende skjerm, som gjør at bilder tatt med kameraet så mye mer imponerende. Fra Samsung Galaxy S3 til S4, ble skjermstørrelsen utvidet til 5 inches av full HD-oppløsning. Super AMOLED HD-skjerm toppet utfordrerne i 2013 og fortsatt imponerer brukere i dag.

Hvor kan jeg få min samsung galaxy s4 skjermen reparert

For en telefon som er nå over et år gammel, opprettholder det også et kompakt og solid design blant de mest populære nyere modeller. Men det betyr ikke at det er feilfritt eller skade-bevis. En aggressiv fingre kombinert med en løs grep på håndsettet kan ende i telefonen lå knust på betongen. Hvis dette skjer med deg, og du føler tårene godt opp i øynene, må du huske at du har alternativer for Samsung Galaxy S4 skjermen erstatning !

Samsung Galaxy S4 Screen reservedeler

Avhengig av omstendighetene, og hvor omfattende skaden er til din S4 sprukket skjerm (og utover), må enheten til ulike reservedeler. Glasset i seg selv kan være sprukket, men LCD-skjermen skadet? Hva med 2MP kamera som du bruker til videosamtaler eller andre front-mot-sensorer? Sjansene er gode for at uansett hva ulykken rammet enheten vil føre til at du trenger mer enn bare skjermen reparasjon.

Du kan være i stand til å avgjøre hva å bytte ut deler vil være nødvendig, og det er det første trinnet hvis du ønsker å DIY (se nedenfor). Men et flott alternativ er å søke en gratis vurdering og anslag fra Cell Phone Repair. La ekspertene finne ut akkurat som Samsung Galaxy S4 reparasjoner er nødvendig, og deretter bestemme hvilken reparasjon muligheten til å ta derfra.

Samsung Galaxy S4 Screen Repair alternativer:

Geek Squad Repair Service

Avhengig av type og omfang av skaden, kan Galaxy S4 Active skjermen erstatning koste deg opp til $ 200. Geek Squad tar sikte på en 48 timers i butikken behandlingstid. Men Carphone Warehouse og andre samarbeidspartnere kan ta opptil to uker.

CPR Cell Phone Repair Service

CPR Cell Phone Repair kan reparere eller erstatte skjermen uten problemer og har en begrenset livstidsgaranti akterover (doble garanti av Geek Squad og andre tjenester). Hver HLR butikken holder felles deler på hånden, noe som sikrer den raskeste behandlingstid mulig (vanligvis innen en enkelt dag). Hvis det ikke er en butikk nær deg, HLR tilbyr også en post-i-alternativet.

Kostnaden for Galaxy S4 LCD skjermen erstatning på HLR butikker vil også variere etter hvilken type funksjonsfeil eller skade. Imidlertid vil en fri og åpen estimat sette sinnet rolig.

Nå, hvordan du bytter Samsung Galaxy S4 Screen selv?

Utgangspunktet, kan prisen være den største faktoren når man skal avgjøre hvordan å erstatte en Samsung Galaxy S4 skjerm. Det er derfor mange brukere velger å DIY. Men før du får ut av varmepistol, gjøre oppmerksom på at alle tidligere garantien vil bli gjort ugyldig når du gjør det. Og de tekniske aspektene ved reparasjon kan føre til ytterligere skade hvis du ikke forstår fullt ut hva du gjør.

Med det i tankene, hvis du bestemmer deg for å DIY, her er hvordan å erstatte Samsung Galaxy S4 glass:

 1. Slå av telefonen.
 2. Fjern ryggplate ved hjelp av neglen (eller en spudger om nødvendig).
 3. Pop batteriet ut på samme måte, med en negl eller spudger.
 4. Hvis enheten har et SIM-kort, trykker du på den innover og slipp for å løse ut.
 5. Ved hjelp av varmepistol på den laveste innstillingen eller en hårføner, varme opp foran ansiktet (glasset side). Wave varmepistol eller tørketrommel i sirkulære bevegelser noen inches fra telefonen til å smelte limet som holder glasset på. Vær forsiktig med å varme opp telefonen opp for mye eller du kan skade digitizer. Hvis du begynner å se misfarging, opphøre varmen umiddelbart. Tre til fem minutter burde holde.
 6. Starter på toppen og jobbe deg rundt, skille glass fra telefonen med en plast spudger. Legg varme der det er nødvendig.
 7. Plasser plast pics i de atskilte kanter. Gå sakte som du lirker eller du kan knuse glasset videre. For å beskytte deg selv, bruke vernebriller og lag et par stykker av pakking tape over skjermen for å holde den sammen.
 8. Vær forsiktig i nærheten av de to berøringsknapper i bunnen av telefonen. De må fjernes før løfting av glasset.
 9. Når glasset er løftet, vil du sitte igjen med limrester på digitaliserings. Rengjør med linse renere, en lofri klut eller tørk, og tålmodighet.
 10. Plasser den nye limet rundt kantene på enheten eller bruk LOCA lim. Plasser det nye glass på limet.
 11. Bytt ut SIM-kortet og batteriet.
 12. Slå enheten på igjen og voila!
Hvor kan jeg få min samsung galaxy s4 skjermen reparert

Samsung Galaxy S4 ble klassifisert som en brukers "liv følgesvenn," en som ville forenkle livets daglige oppgaver - fra overvåking helse og velvære å organisere timeplanen din. Men selv et liv følgesvenn kan velte fra et brak i veien. Og når smarttelefonen ikke velte, og du trenger Samsung Galaxy S4 skjermen reparasjon, kan Cell Phone Repair hjelpe. Den profesjonelle reparasjon på noen av de hundrevis av HLR steder er billigere enn andre profesjonell reparasjon butikker og raskere og sikrere enn om du DIY. For ikke å nevne at arbeidet og delene kommer med en begrenset livstidsgaranti.

Hva venter du på? Kontakt HLR i dag!

Relaterte innlegg

 • Koreanske Mobiles Samsung Galaxy S4 I9500 dual core koreanske 4.2.1 Android mobiltelefon i Pakistan Detaljer Spesifikasjoner: Fri frakt / levering Produktdetaljer: Samsung Galaxy S4 I9500 dual ...

 • Følg instruksjonene nedenfor for å få tilgang til Oppgavebehandling: Fra hvilken som helst skjerm, trykk og hold på Hjem-tasten. Trykk på Oppgavebehandling-ikonet. Følgende alternativer er tilgjengelige: Aktive programmer. Viser ...

 • Tre faktorer å merke seg før du gjør online shopping Ahaa, er det bra diskusjon om denne artikkelen på dette stedet på denne nettsiden, jeg har lest alt dette, så på dette tidspunktet meg også kommenterer på ...

 • Hvordan fikse Samsung LN46C630 skjermen flimrer problemet Vis alle elementer Samsung LN46C630 TV har et kjent problem med skjermen flimrer etter at garantien er utløpt. Snarere enn å betale $ 150 på din ...

 • Android Phone Om Samsung Galaxy S1 Samsung Galaxy S er en Android-drevet smarttelefon utviklet og designet av Samsung Electronics Den mobile håndsett er produsert med to dusin ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvor/hvor-kan-jeg-f-min-samsung-galaxy-s4-skjermen.php on line 134

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvor/hvor-kan-jeg-f-min-samsung-galaxy-s4-skjermen.php on line 134