Hvor gjøre apps flyttet til SD-kort gå

Hvordan flytte til SD-kort - overføre filer, programmer, bilder media fra Android-telefon, Android tablett til microSD-kortet: Få mer lagringsplass på Android-telefonen eller nettbrettet

Hvordan flytte til SD-kort - overføre filer, programmer bilder til microSD

Vi forklarer hvordan du kan flytte apps til microSD, og ​​hvordan du lagrer filer og bilder på et microSD-kort i en Android-telefon eller Android tablett.

Hvor gjøre apps flyttet til SD-kort gå

Hvordan få mer lagringsplass på din Android-telefon eller tablett med et microSD-kort

Hvordan overføre filer, programmer media fra Android-telefon, Android tablett til microSD-kortet: Få mer lagringsplass på Android-telefonen eller nettbrettet

Mange billige Android-telefoner kommer med en ussel 4- eller 8 GB lagringsplass, mens selv 16GB er ikke nok for mange brukere når de begynner å laste ned apps, ta høyoppløselige bilder og videoer, og sideloading musikk. Heldigvis de aller fleste Android-telefoner kommer med et microSD-kortspor, som lar deg bolt på ekstra lagringsplass.

Før du kjøper et microSD-kort, sjekk hva kapasitet kortet telefonen vil støtte - mens flaggskip telefoner pleier å være mer enn glad for å imøtekomme 128 GB, mange billige Androids godtar bare 32GB. For å være rettferdig, vil 32GB være nok for de fleste, og du kan plukke opp en av disse kortene for under en tenner fra et sted som Amazon .

Når du har fått microSD-kortet, er det enkelt å sette ting opp slik at det blir standard skrive stasjonen for nye apps, bilder, video, musikk og mer. Du kan bytte butikken plassering i kamerainnstillingene eller Google Play Musikk-innstillingene, for eksempel. Men hva om ting som allerede fyller opp telefonens interne lagringsplass? Her forklarer vi hvordan du kan flytte apps, media og mer til microSD på en Android-telefon eller Android tablett.

Hvordan flytte apps til microSD på Android mobil

Først, la oss rydde opp noe viktig: ikke alle apps kan flyttes til microSD. Dette betyr telefoner med bare 4 eller 8 GB intern lagringsplass fortsatt kan støte på problemer selv med et microSD-kort settes inn hvis du laster ned og bruker mye av apps. Hvorvidt en app kan flyttes til microSD er ned til app-utvikleren, og noen ganger telefonprodusenten. Se også: Hvordan fikse "utilstrekkelig lagringsplass tilgjengelig" melding Android.

Hvis en app er i stand til å bli flyttet til microSD-kort, finner du muligheten til å gjøre dette innen Innstillinger, Apps-menyen. På den første kategorien av denne skjermen vil du se alle apps lastet ned til telefonen. Sveip inn fra høyre for å se som er lagret på SD-kort - akkurat nå denne skjermen skal være tom.

Hvis du vil flytte en app til microSD retur til den nedlastede kategorien og trykker på en applikasjon for å velge det. Her har vi valgt AnTuTu Benchmark app, som ikke var forhåndsinstallert på telefonen (forhåndsinstallerte apps ofte kan ikke flyttes). Du vil se et alternativ for å «Flytt til SD-kort": trykk på denne. Knappen vil første show "Moving", så når handlingen er fullført vil bytte til «Flytt til telefonen". Du vil nå finne programmet oppført under kategorien På SD-kort.

Noen ganger muligheten til å flytte til SD-kortet vil bli nedtonet, slik tilfellet er med Amazon Music app som er forhåndsinstallert på EE Harrier Mini vi bruker her for å ta skjermbilder. Disse programmene kan ikke flyttes til microSD.

Det er verdt å påpeke at mange gratis apps er tilgjengelig som tilbyr å automatisere denne prosessen for deg. Hvis du er bekymret for lagring og deretter legge til enda en app er trolig ikke den beste ideen, men du kan alltid avinstallere den når den har gjort jobben sin. Se også: Gruppe test: hva er den beste smarttelefonen?

Hvordan overføre bilder, video, musikk og andre mediefiler til microSD på Android mobil

Det første du må gjøre er å bla til Innstillinger, Lagring på din Android-telefon eller tablett, så se etter et alternativ til "Overfør data til SD-kort '. Ikke alle Android-enheter har dette alternativet, og hvis din gjør det ikke må du flytte filene manuelt.

Hvor gjøre apps flyttet til SD-kort gå

Den andre enkleste måten å raskt flytte bilder, video, musikk og andre filer til microSD er å gjøre det ved hjelp av en PC eller Mac. Hook opp telefonen til datamaskinen via en USB-kabel, og deretter åpne et nytt vindu for å bla gjennom innholdet. Du bør være i stand til å se telefonens interne lagring og SD-kort som to separate lagringsmedier. Vi bruker Android File Transfer på en Mac, som viser Intern lagring og SD-kort på separate faner. Å flytte filer fra Intern lagring på SD-kort bare dra-og-slipp filer for å kopiere dem fra det interne lagrings til Mac-skrivebordet og tilbake til telefonens SD-kort, og deretter slette dem fra telefonens interne lagring. Bare ikke prøv å flytte alle Android-systemfiler.

Et annet alternativ hvis du ikke har en PC som å overføre filene er å gjøre det ved hjelp av en File Manager app. Mange Android-telefoner kommer med en slik app forhåndsinstallert, men det er ikke en standard del av Android. Denne EE Harrier Mini ikke har en, så vi lastet ned gratis File Manager app fra Topnet999.

Trykk på fanen Storage øverst i programmet for å se de ulike lagringsplass på telefonen. Her sdcard0 var vår telefonens interne lagringsplass, mens sdcard1 var microSD-kortet. La oss starte med bilder.

Først åpner sdcard0 og bla til DCIM, kamera. Her finner du noen bilder som er tatt med kameraet ditt. Trykk de tre prikker nederst til høyre på skjermen og velge Multi-select. Trykk på hvert element du ønsker å flytte til SD; når valgt hvit tekst blir gul. Nå velger Flytt, bla til microSD-kortet, og velg Flytt hit.

Gjenta prosessen for alle musikk og andre filer som er lagret på enheten.

Følg Marie Brewis på Twitter .

Relaterte innlegg

  • Cash med en ecard, foreslått for bruk på Android Market Kjøp en Android Market gavekort på nettet. Det er som penger med et forslag om å bruke den på Android Market. Sjekk ut hvordan det fungerer å lære ...

  • Android: ikonene forsvinner fra hjemmet eller Launcher Det er et vanlig problem for Android-brukere der snarveisikoner forsvinner fra hjemmet eller Apps Launcher skjermer. Det er et par grunner til dette ...

  • Veedeo App fantastiske egenskaper Veedeo app. Enkel, rask, intuitiv videoredigering lage videoer med Veedeo app er enkel, rask og morsom. Følelsen lat? Last gamle videoer og redigere dem. Opprett utrolig ...

  • Apps er fremtiden for vennskap-finding Jen Aprahamian, til venstre, og Olivia juni Poole fra Hey! VINA. Velkommen til fremtiden for vennskap-funn, eller så sier håpefulle app-opprørere. Det er Squad, ...

  • Chromechrome debuterte i juli 2013 og det har blitt en av de mest vellykkede Google fysiske produkter noensinne. Enkel å bruke, billig, og kompatibel med alle Android og iOS-enheter, ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvor/hvor-gjre-apps-flyttet-til-sd-kort-g.php on line 125

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvor/hvor-gjre-apps-flyttet-til-sd-kort-g.php on line 125