Hvor å få iPhone 5 skjermen fast perth

Ekte, glade, kunder. Her er hva de sa:

Veldig vennlig, veldig nyttig og gode råd til de spørsmål, reparasjoner telefonen gjort i minimal tid føre til mindre venting.

Jeg har hatt flaks uheldig å ha blitt en lojal kunde til dette stedet. Men jeg kan ikke klage. Først trengte min iPad mini en erstatning skjermen etter at den ble knust. De var billigere & hadde en raskere behandlingstid enn de fleste steder jeg har besøkt. Samme dag (jeg droppet det av rundt en & det var klar ved 17:00 samme dag for $ 140 flat). Neste var det min iPhone 5 med en knust skjerm. Billigere ennå igjen enn alle de andre stedene i nabolaget.

Hvor å få iPhone 5 skjermen fast perth

iPad erstatning skjermen, utmerket service og meget rask sendte det til dem torsdag hadde den tilbake tirsdag - vil definitivt bruke disse gutta igjen.

Utmerket service. Jeg hadde min iPhone 4s knust skjermen erstattet med om 20mins. staber er profesjonelle! Jeg vil sterkt anbefale til mine venner.

brukes post i service og hadde telefonen min tilbake i min hånd innen 2 dager som lovet kunne ikke tro hvor raskt det var! Jeg vil absolutt anbefale!

Charlotte J

Jeg hadde en valgt knuses LCD på min iPhone. Bor i en liten landsby byen 3,5 timer fra Perth gjør det vanskelig å komme inn et sted for å få det fikset. Sendte telefonen min på mandag, fikk Foneezy det tirsdag, fikset det og det var tilbake i posten tirsdag og jeg fikk det på onsdag. Kan ikke be om bedre enn det :)

Marsha Kilanski

Jeg hadde en ny høyttaler og mikrofon montert til en iPhone 5 og de fyren gjorde en glimrende jobb selv lagret meg noen penger.

Sendte min kones iPad mini i for digitaliserer erstatning, som ble løst i dag (lørdag). Den digitaliserer utviklet en feil, som ble sporet tilbake til en ødelagt tilkobling fra når iPad først ble droppet. Fone Ezy undersøkt feilen og koordinert med Apple for iPad som skal erstattes, uten ekstra kostnad. Tjenesten var stor - vennlig, informativ og effektiv. Kommer garantert det igjen.

Fantastisk pålitelig service, vennlige personale og utmerket reparasjon priser og god tur rundt på reparasjon post tilbake. Stor selskapet å håndtere. Takk skal du ha.

Relaterte innlegg

  • Shattered iPhone-skjermen: Hva ville du gjort? Den andre dagen jeg var på jobb og alle plutselig fikk jeg en tekst fra min kone at hennes iPhone hadde "sprukket". Min kone har vært kjent for å fortelle folk at ...

  • Motta en reparasjons sitat i minutter skriv inn stedet Velg Device Issue Snakk med din lokale iTech alle enheter. Alle problemer. Folk elsker oss! Nylige Trykk Inkluderer Kjærlighet fra World Peter ...

  • Minecraft ripoff eksplodert inn i App Store topp fem Mark det ned ... en annen iPhone havari. Siden den første dagen for utgivelsen iPhone har vært å knekke. IPhone glasskjerm kanskje ...

  • Skifte en sprukket iPhone-skjermen selv er billig, men utfordrende Så du sprukket iPhone-skjermen. En rask Internett-søk kan slå opp en rekke gjør-det-selv-sett for å erstatte den, mest priset ...

  • Hvordan erstatte en ødelagt skjerm på iPhone Crack frontpanelet på din iPhone, og du har tre valg: å leve med det, kjøpe en ny en, eller få det fikset. Hvis du har Applecare + eller en annen ...