Hvor er min android navigasjon app

The Top 3 Gratis Offline GPS Apps for Android

Google Navigation for Android er en av de beste kartløsninger du kan få i håndflaten din, men hva hvis du ikke har en datatilkobling? Enten du reiser utenlands, ved hjelp av en Wi-Fi-bare Android tablett. eller bare ønsker å bruke mindre data på telefonen din, kan du bruke en av disse kartprogrammer for å se hvor du er og få navigasjon retninger.

Hvor er min android navigasjon app

Hvis du begynner å grave gjennom Google Play for offline GPS apps, vil du finne mye av dårlig kvalitet gratis apps og høy kvalitet apps som koster penger. Vi har gjort graving for deg og funnet de beste gratis alternativer

Google Kart

Google Maps har innebygd støtte for offline kart. Denne funksjonen lar deg laste ned et kart område til Android, slik at du kan se det uten en datatilkobling. Dette var tidligere en labs har med en rekke feil, men det er nå solid og stabil.

Men det er en betydelig begrensning: Kun kartseksjoner blir lastet ned. Du kan ikke søke etter steder av interesse eller få navigasjon retninger offline.

For å laste ned et kartområde for frakoblet bruk, starter Google Maps, trykker du på menyknappen, og velg Gjør tilgjengelig i frakoblet modus.

Zoome og panorere rundt på kartet med fingrene inntil kartområdet du vil bruke offline er innenfor firkanten. Når det er, trykker du på Ferdig.

Google Maps laste ned kartområde for frakoblet bruk. Du kan vise frakoblede kart ved å åpne skjermen Mine steder og dra til Offline kategorien.

I frakoblet modus kan du åpner Google Maps og bruke GPS for å se hvor du er, inkludert et detaljert kart over nærliggende gatene og noen landemerker. Selv om du ikke kan få veibeskrivelser mens du er frakoblet, kan du spørre om veien mens du er på nettet og deretter gå offline, ved hjelp av instruksjonene for å komme dit du skal uten en datatilkobling.

OsmAnd er en full GPS-program som tilbyr turn-by-turn retninger og en offline point-of-interesse database. Det har også andre funksjoner som du kanskje vant til fra GPS-enheter, inkludert snakket retninger.

OsmAnd bruker OpenStreetMap data. Du må laste ned kartfiler til enheten når du først bruke programmet. Den gratis versjonen lar deg laste ned ti kartfiler for gratis, som bør være mer enn nok for de fleste.

OsmAnd lar deg navigere til steder etter adresse eller ved å søke et point-of-interesse database. Det vil også snakke turn-by-turn retninger for deg slik at du kan følge dem mens du kjører, akkurat som du kan med en dedikert GPS-enhet. OsmAnd er ikke bare for kjøring, men tilbyr også fotturer, sykling, og noen kollektivtrafikk.

Navfree er en gratis offline GPS-app som er avhengig av OpenStreetMap data. Som OsmAnd tilbyr det turn-by-turn retninger, offline point-of-interesse søk, og talte anvisninger.

Dens hovedskjermen ser veldig lik en dedikert GPS-enhet. Noen av funksjonene, som Google Search funksjonen krever en datatilkobling, men de grunnleggende kart-visning, navigasjon og point-of-interesse funksjoner ikke.

Både OsmAnd og Navfree er solide, godt satt sammen, og fullfunksjons apps. De bruker de samme kartdataene, så hvilket program du foretrekker, vil avhenge av hvilket grensesnitt du liker best.

Flere valg

De ovennevnte alternativene er ikke de eneste offline kart apps for Android. Hvis du leter etter en enkel offline kart-app som ikke er Google Maps, prøv MapDroyd. MapDroyd bruker de samme OpenStreetMap data som Navfree, men det gir ikke point-of-interesse eller turn-by-turn navigasjon funksjoner. Det er en liten, enkel applikasjon - det vil vise deg et kart og vise posisjonen din på den.

MapDroyd styrke er de små kartdata. Den lar deg også laste ned mindre områder av kartdata i stedet for hele land, sparer plass på enhetens lagringsplass. Mens point-of-interesse søk er ikke tilgjengelig, vil du se noen steder og landemerker hvis du zoomer langt nok.

Hvor er min android navigasjon app

Hvis du reiser - eller du tilfeldigvis bor i en stor by som støttes - Tripadvisor reiseguider er også gode, gratis apps. De kan brukes helt frakoblet og inkluderer kart med GPS og muligheten til å vise nærliggende nyttige landemerker, fra undergrunnsstasjoner og minibanker til restauranter og attraksjoner. Disse programmene også inkludere vurderinger slik at du kan lese opp på en restaurant før servering der, og full kart over T-banelinjene i området slik at du enkelt kan finne din bort rundt - alt frakoblet.

Vi har også dekket noen andre offline kart apps for Android. PC-brukere kan prøve GMapCatcher å laste ned og se kart på sin PC uten Internett-tilkobling.

Hvis du leter etter flere gode Android-apps, sjekk ut vår liste over de beste Android-apps. Vi har også en full guide til Android - gratis!

Har du prøvd noen av disse programmene, eller kjenner du en bedre en? Legg igjen en kommentar og fortell oss hva du synes.

Relaterte innlegg

  • Best eReader for Android Reading ebøker på Android pleide å være bare greit nok. Nå er det kjempeflott. Mens det er mange søte apps for å lese bøker på telefonen eller nettbrettet, Play Bøker har ...

  • Video: Hands-on med ny Instagram video på Android Ikke at det var mye av en overraskelse etter et par rapporter brøt nyheten i dagene fram til dagens Facebook event, men ja, de ...

  • 4 Pics 1 Word Answers Bedrager 4 Pics en Word-svar, bedrager og hint vil vise deg hvordan du kan slå alle nivåer og bokstavene i spillet for iPhone, iPod, iPad og Android. Gjett ordet som den ...

  • Minecraft: Pocket Edition (for Android) Solid gruvedrift og laging erfaring. Ser og spiller bra. Død enkel multiplayer. Kontinuerlig utvikling. Ikke så dypt som PC-versjonen. Noen touch ...

  • [Android] Hva er superbruker Få root på en Android-enhet oppnås ikke ved å låse opp bootloader, eller installere en tilpasset gjenoppretting, men ved å blinke en liten fil som heter superbruker ....


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvor/hvor-er-min-android-navigasjon-app.php on line 126

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvor/hvor-er-min-android-navigasjon-app.php on line 126