Hvor er jeg android apps

Opprette en Android-prosjektet

Denne leksjonen lærer du å

Du bør også lese

En Android-prosjektet inneholder alle filene som utgjør kildekoden for din Android-appen.

Denne leksjonen viser hvordan du oppretter et nytt prosjekt bruker Android Studio eller bruke SDK verktøy fra en kommandolinje.

notat: Du bør allerede ha Android SDK installert, og hvis du bruker Android Studio, bør du også ha Android Studio installert. Hvis du ikke har disse, følg veiledningen til Installere Android SDK før du starter denne leksjonen.

Hvor er jeg android apps

Opprett et prosjekt med Android Studio

 1. I Android Studio, opprette et nytt prosjekt:
  • Hvis du ikke har et prosjekt åpnet, i Velkommen skjermen, klikker Nytt prosjekt .
  • Hvis du har et prosjekt åpnet, fra Fil menyen, velg Nytt prosjekt. Vinduet Opprett nytt prosjekt vises.
 2. Fyll ut feltene på skjermen, og klikk neste.

Det er lettere å følge disse leksjonene hvis du bruker de samme verdiene som vist.

 • Programnavn er app navnet som vises for brukerne. For dette prosjektet, bruk "My First App."
 • selskapet domene gir en kvalifiseringskamp som skal føyes til pakkenavnet; Android Studio vil huske denne kvalifiseringen for hvert nye prosjekt du oppretter.
 • Pakkenavn navn~~POS=HEADCOMP er det fullstendige navnet på prosjektet (etter de samme regler som for navngiving pakker i Java programmeringsspråk). Pakken navnet må være unikt på tvers av alle pakker installert på Android-systemet. Du kan Redigere denne verdien uavhengig av programnavnet eller selskapet domenet.
 • prosjekt plassering er katalogen på systemet som holder prosjektfiler.
 • Under Velg skjema faktorer appen vil kjøre på. Kryss av for Telefon og Tablet .
 • Til minimum SDK. plukke ut API 8: Android 2.2 (Froyo).

  Minstekravet SDK er den tidligste versjonen av Android som app støtter, indikert med API-nivå. For å støtte så mange enheter som mulig, bør du sette denne til det laveste tilgjengelige versjonen som gjør at app for å gi sin kjerne funksjon sett. Hvis noen funksjon i programmet er bare mulig på nyere versjoner av Android, og det er ikke kritisk til app kjerne funksjonene, kan du aktivere funksjonen bare når du kjører på de versjonene som støtter det (som omtalt i Støtte versjoner annen plattform).

 • La alle de andre alternativene (TV, Wear, og Glass) ukontrollert og klikk Neste.

  aktiviteter

  En aktivitet er en av de særtrekk av Android-rammeverket. Aktiviteter gi brukeren tilgang til programmet, og det kan være mange aktiviteter. En søknad vil vanligvis ha en hovedaktivitet for når brukeren starter programmet, en annen aktivitet for når hun velger noe innhold å vise, for eksempel, og andre aktiviteter for når hun utfører andre oppgaver i appen. Se Aktiviteter for mer informasjon.

 • Under Legg en aktivitet for å lt; mal gt;. plukke ut blank aktivitet og klikk neste .
 • Under Tilpass aktiviteten. endre aktivitet Navn til MyActivity. De layout Name endringer i activity_my. og Tittel til MyActivity. De Meny Ressursnavn er menu_my.
 • Klikk på Bli ferdig knappen for å opprette prosjektet.
 • Hvor er jeg android apps

  Android-prosjektet er nå en grunnleggende "Hello World" app som inneholder noen standardfiler. Ta deg tid til å gjennomgå de viktigste av disse:

  app / src / main / res / layout / activity_my.xml Denne XML layout filen er for den aktiviteten du til når du opprettet prosjektet med Android Studio. Etter Nytt prosjekt arbeidsflyt, presenterer Android Studio denne filen med både tekst utsikt og en forhåndsvisning av skjermen UI. Filen inneholder noen standardgrensesnittelementer fra materialet utformingen biblioteket, blant annet app bar og en flytende handlingsknapp. Det inkluderer også et separat oppsett fil med hovedinnholdet. app / src / main / res / layout / content_my.xml Denne XML layout filen ligger i activity_my.xml. og inneholder noen innstillinger og en TextView element som viser meldingen, "Hello world!". app / src / main / java / com.mycompany.myfirstapp / MyActivity.java En fane for denne filen vises i Android studio når det nye prosjektet arbeidsflyt ferdig. Når du velger filen du se klassedefinisjonen for den aktiviteten du opprettet. Når du bygge og drive programmet, starter aktivitet klassen aktiviteten og laster layout filen som sier "Hello World!" app / src / main / AndroidManifest.xml Manifestet filen beskriver de grunnleggende egenskapene til programmet og definerer hver av komponentene. Du vil se denne filen som du følger disse leksjonene og legge til flere komponenter til programmet ditt. app / build.gradle Android Studio bruker Gradle å kompilere og bygge din app. Det er en build.gradle fil for hver modul av prosjektet, samt en build.gradle fil for hele prosjektet. Vanligvis, du er bare interessert i build.gradle filen for modulen, i dette tilfellet app eller applikasjonsmodulen. Det er der appens bygge avhengigheter er satt, herunder defaultConfig innstillinger:
  • compiledSdkVersion er plattformen versjon mot der du vil kompilere programmet ditt. Som standard er dette satt til den nyeste versjonen av Android tilgjengelig i SDK. (Det bør være Android 4.1 eller høyere, hvis du ikke har en slik versjon er tilgjengelig, må du installere en bruker SDK Manager.) Du kan fortsatt bygge din app for å støtte eldre versjoner, men å sette denne til den nyeste versjonen kan du for å muliggjøre nye funksjoner og optimalisere app for en god brukeropplevelse på de nyeste enhetene.
  • applicationId er det fullstendige pakken navn på programmet som du har angitt i Nytt prosjekt arbeidsflyt.
  • minSdkVersion er Minimum SDK versjon du har angitt under Nytt prosjekt arbeidsflyt. Dette er den tidligste versjonen av Android SDK som programmet støtter.
  • targetSdkVersion indikerer den høyeste versjonen av Android som du har testet din søknad. Etter hvert som nye versjoner av Android blir tilgjengelige, bør du teste din app på den nye versjonen, og oppdatere denne verdien for å matche den nyeste API-nivå og dermed dra nytte av nye plattform funksjoner. For mer informasjon, les Støtte versjoner annen plattform.

  Se Bygg ditt prosjekt med Gradle for mer informasjon om Gradle.

  Legg også merke til de / res underkataloger som inneholder ressurser for søknaden:

  teikne-lt; densitygt; / Kataloger for strekkbare ressurser. annet enn Launcher ikoner, designet for ulike tettheter. layout / Directory for filer som definerer appens brukergrensesnitt som activity_my.xml. omtalt ovenfor, som beskriver en grunnleggende layout for den MyActivity klasse. meny / Directory for filer som definerer appens menyelementer. mipmap / Launcher ikoner ligge i mipmap / mappe i stedet for strekkbare / mapper. Denne mappen inneholder ic_launcher.png bildet som vises når du kjører standard app. verdier / Directory for andre XML-filer som inneholder en samling av ressurser, for eksempel streng og fargedefinisjoner.

  For å kjøre programmet, går du videre til neste leksjon.

  Relaterte innlegg

  • Best eReader for Android Reading ebøker på Android pleide å være bare greit nok. Nå er det kjempeflott. Mens det er mange søte apps for å lese bøker på telefonen eller nettbrettet, Play Bøker har ...

  • Hva er en arbeidsplass konto? Bedrifter, organisasjoner, universiteter og andre arbeidsgivere kan skape en arbeidsplass konto på Windows Phone som gir apps og info som kan gjøre det enklere ...

  • 20 Apps du trenger for bedre Instagram bilder og videoer Instagram kan være et kraftig markedsføringsverktøy når det brukes riktig. Men vanlig mobiltelefon bilder med vintage inspirert filtre kan bare gå så ...

  • Video: Hands-on med ny Instagram video på Android Ikke at det var mye av en overraskelse etter et par rapporter brøt nyheten i dagene fram til dagens Facebook event, men ja, de ...

  • Hvordan Remote Vis og kontrollere Android-telefonen fra Jason Fitzpatrick på 2 februar 2011 Hvis du noen gang ønsket at du kunne se din Android telefonens skjerm på skrivebordet eller fjernkontroll det ...