Er det noen programmer der du kan skrive ut på bilder

Google Bilder er din nye Essential Bilde App

Slide: 2 / av tre.

Bildetekst: Søkefunksjonen er utrolig, men det er heller ikke perfekt. Den bruker objekt anerkjennelse i stedet for koder for å finne resultatene. Tim Moynihan / WIRED

Slide: 3 / av tre.

Bildetekst: Google Bilder Assistant skanner bilder roll og foreslår automatisk montasjer og animerte GIF-filer. Tim Moynihan / WIRED

Er det noen programmer der du kan skrive ut på bilder

Google Bilder er din nye Essential Bilde App

I går, Google endelig frigjort Google Bilder. Tjenesten har lenge ønsket å være den ultimate foto ledelse app, men det er blitt fanget-for Google+. Ikke lenger: Nå er Google Bilder tilgjengelig for Android, iOS, og via Internett, og du trenger ikke å skjule dine bilder inne som lenge sovende G + konto.

Selv om Google Bilder er et helt nytt produkt, Stills det deler sin DNA med Google + 's fototjenester. Bildene forblir privat med mindre du ønsker å poste eller dele dem. Google+ er fortsatt en inngangspunkt alternativ-hvis du velger "Bilder" på Google + profil, får du Google Foto samlings men du kan administrere dine bilder fra de frittstående apps og photos.google. Med andre ord, det er ingen Google+ tie-in nødvendig.

Mens frigjøring av Google Bilder er gode nyheter, har app noen avveininger. For det første må du være OK med lagring av alle bildene dine i skyen for å få mest mulig ut av det. Men det nye bildet tjenestens organisatoriske krefter, søkefunksjoner, og synkroniserings / backup-funksjoner legge opp til en vesentlig nedlasting.

Den første fordelen av tjenesten frigjøre lagringsplass på telefonen. Så lenge du er kul med en maksimal oppløsning på 16 megapiksler og / eller 1080p video, Google Bilder gir gratis, ubegrenset sky backup for alt du skyter. For høyere oppløsning skudd og 4K early adopters, er det også muligheter. Du får en gratis 15 GB Google Disk lagring, men da prisen ramper opp til $ 1,99 per måned for 100GB og $ 9,99 per måned for 1TB.

Knytte automatisk sky backup til en telefonens kamera eller rull er ikke noe nytt, men dette er en kryssplattform avtale. Tjenesten fungerer med både iOS og Android. Dessuten er det den beste avtalen mellom gratis og betalt alternativer. Apple tilbyr et gratis 5 GB skylagring for bilder med full oppløsning på iCloud, men du må betale for noe mer enn det. Amazon tilbyr ubegrenset gratis backup for Prime abonnenter, som koster $ 99 per år.

Er det noen programmer der du kan skrive ut på bilder

Men med Google Bilder, online lagring avgjørende for å gjøre det hele arbeidet. To av app beste funksjonene krever at du laste opp bilder fra enheten til nettskyen for å arbeide sin magi.

Den første av disse funksjonene er søk. Uten å måtte manuelt tagge personer eller steder i bildene dine, kan du søke samlingen din for "skyline" eller "biler" eller "østers" eller "biff" eller "hund". Alle de jobbet for meg. Du kan søke etter en farge, og applikasjonen vil bringe opp bilder med det respektive skygge.

En ting det ikke gjør er å gjenkjenne deg ved navn. Det vil gruppen sammen bilder med det samme ansiktet, og det var enda smart nok til å vite forskjellen mellom mitt eget ansikt, og en 3-D trykte versjonen av ansiktet mitt. Men det vil ikke automatisk legge en identitet til disse ansiktene, og det er ved design.

"Det er veldig viktig for oss å gjøre dette til et privat hjem for bildene dine," Anil Sabharwal, sjef for Google Bilder, fortalte WIRED. "Vi er ikke knytte dette tilbake til noen identitet. Du kan merke en person og over tid, kan du gi dem kallenavn, men fra systemets perspektiv, er det ikke knyttet til noen identitet ... Eventuelle endringer eller intelligens som vi lære av tagging en bestemt person på kontoen din vil ikke påvirke noe på min konto. Vi ønsker å beholde disse tingene veldig siled for å opprettholde denne svært privat område. "

Er det noen programmer der du kan skrive ut på bilder

Søkefunksjonen er utrolig, men det er heller ikke perfekt. Den bruker objekt anerkjennelse i stedet for koder for å finne resultatene. Tim Moynihan / WIRED

Så mens søket er ikke perfekt, det er fortsatt ganske magisk. A.I. er forutbestemt til å bli bedre, og det er allerede en gudegave for å finne en bestemt bilde i et hav av tusenvis i løpet av sekunder.

"Det er drevet av alle PC-vision evner som Google har bygget opp i løpet av de siste årene," sier Sabharwal. "Du kan se dette i dag, selv på Google bildesøk ..." her er et bilde jeg har, jeg vil ha bilder som ligner på denne, "vi kan gjøre noen fantastiske datamaskinen visjon på det. Så vi har egentlig tatt det teknologi og alle de mulighetene som Google har bygget, og det er en veldig stor investering område for oss ... vi har brukt det veldig privat for øynene dine bare. "

Datamaskinen-vision tech er ikke det eneste som kjører søkeresultatene, sier Sabharwal. Hvis et bilde har blitt geotagget, vil den bruke EXIF-data for å bestemme posisjonen. Hvis en bruker har sin plassering historie slått på, kan Google Bilder også bruke forbi steder å identifisere hvor du var da et bilde ble tatt. Landmark-deteksjon programvare hjelper også identifisere noen steder i bildene, ifølge Sabharwal.

En annen funksjon som krever at du laste opp bilder bidrar til å gjøre bedre bruk av din kast skudd. I "assistent" -kategorien, kompilerer programmet animerte GIF-filer og collager automatisk fra bildene den registrerer er i slekt, enten fra en tur, en gruppe mennesker, eller en rekke bilder tatt på rad. Telefonens bilder rull er fullpakket med kjedelige sekvenser fra produktlanseringer og utstillinger som jeg sjelden ser på, men Google Bilder gjort dem overbevisende ved å lappa sammen. Det gjør noe ut av ingenting.

Google Bilder Assistant skanner bilder roll og foreslår automatisk montasjer og animerte GIF-filer. Tim Moynihan / WIRED

De presentasjonsverktøy i appen også skiller seg ut. Du kan enten velge en "Behagelig visning", som er i hovedsak store bilder i et loddrett rulle, eller en visning av tinier miniatyrbilder i daglige eller månedlige oppsett. Du kan veksle mellom disse synspunktene med en rullegardinmeny, men knipe for å zoome veksler mellom de tre visningene mer flytende. (Det er også mer moro på den måten.)

Når det gjelder å batch-velge bilder for gruppering, deling, eller slette, er det vanskelig å tenke seg en bedre gjennomføring enn den i Google Bilder. Du holder fingeren på et bilde, og deretter bare dra fingeren til slutten av den valgte batch. Det sparer massevis av tid i forhold til å velge fotografier individuelt.

Og selvfølgelig, det er grunnleggende bilderedigeringsverktøy og delingsfunksjoner. Når du har redigert et bilde, endringene gjelder for bilde som ligger på Google Bilder-en klar fordel av å ha en skybasert lagringssystem. Når det gjelder redigeringsmuligheter, de er omfattende, men forventet på dette punktet: Filter, farge forbedringer, en vignett effekt, beskjæring og rotasjons verktøy, du vet øvelsen. Mens du viser bildene dine, kan du også raskt dele dem via URL, e-post, meldinger, sosiale nettverk, og andre støttede tjenester.

Instagram er viktig for deling, din favoritt bilde editor er avgjørende for å tilpasse bildene dine, og din favoritt kamera app er viktig for å fange opp alt. Google Bilder er viktig for alt annet. Applikasjonen gjør det enklere å finne det fotografiske nålen i høystakken, det skaper verdi fra tilfeldige bilder, og dets lagringsalternativer matche seg godt til konkurransen. Med Bilder kan Google har nettopp fjernet den viktigste grunnen til å betale en ekstra hundre dollar eller så for maksimal kapasitet modell av din neste telefon. Men du må stole på skyen, fordi alt som online lagring er nøkkelen til å låse opp app beste egenskaper.

Relaterte innlegg

  • Apple iPhone smartphone-brukere i USA 2012-2015 Antall iPhone-brukere i USA 2012-2015 (i millioner) * Denne statistikken viser antall iPhone smartphone-brukere ...

  • Første klikk: Hvor mange standard iPhone apps bruker du? Er du en iPhone-bruker? I så fall er det en god sjanse du har opprettet en mappe som heter "Apple" eller "søppel" eller "Ting jeg ikke kan slette, men egentlig ...

  • Apples App Store Treff seks sifre; Hvor mange apps trenger du? Apples App Store tjener nå over 100.000 nedlastbare iPhone-apps, kunngjorde Cupertino, California selskapet onsdag ....

  • En milliard iPhone apps lastet ned. Men hvor mange er verdt det? Som markedet for iPhone-programmer vokser mer overfylt, unge og innovative programvareutviklere sliter med å gjøre sine ...

  • iTunes App Store har nå 1,2 millioner Apps, har sett 75 milliarder nedlastinger til dags dato Tim Cook bashes Android, står det "dominerer" The Mobile Malware Market På Apples Worldwide Developer ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvor/er-det-noen-programmer-der-du-kan-skrive-ut-p.php on line 128

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvor/er-det-noen-programmer-der-du-kan-skrive-ut-p.php on line 128