Disney-filmer hvor som helst android app

Disney Movies Anywhere anmeldelse: samlende barnas innhold

En klage mang en trofast Disney fan (eller sine DVD-kjøp foreldre) har hatt med å kjøpe Disney DVD combo pakker er at de digitale kopier som kom med disse DVDer for en lang, lang tid var iTunes-bare. I februar, Disney-filmer Anywhere brakte de digitale kopiene ut av iTunes-biblioteket og inn i deres app. som var en iOS-eksklusiv. Så, når du har kjøpt frossen og barna ønsket å se den i bilen på vei til bestemor, har du fortsatt måtte ha en Apple-enhet for å berolige sine Elsa cravings.

Vel, du kan sette iPad ned. Disney-filmer Anywhere har endelig kommet til Android.

I interesse av full åpenhet, jeg er en livslang Disney geek og en tidligere ansatt i Walt Disney World Resort, hvor jeg fullførte ikke én, men to Disney College programmer. Å si at jeg var glad for denne ukens kunngjøring er et understatement.

Ønskene - videoinnhold kan migrere plattformer

Jeg har ganske mange Disney digitale kopier som har blitt fanget i min iTunes-mappen i mange år, og i dag noe jeg trodde ville sannsynligvis aldri skje gjorde: de filmene ble overført til min Google Play-konto. Ikke bare gjorde de dukke opp i mine Disney-filmer Overalt samling, de dukket opp i Play Filmer og TV-appen, klar til å spille.

Dette, akkurat her. Dette tok pusten fra meg.

Disse fungerer akkurat som alle andre Google Play-kjøp, og selv om du kobler fra Google Play-kontoen umiddelbart etterpå, vil du beholde disse filmene. Men når du kobler en Google Play eller iTunes-konto, kan du ikke koble til en annen konto i 180 dager, så ikke få noen ideer om synkronisering opp hele familiens konti med ett slag å bruke denne tjenesten. Det er mulig, men det vil sikkert være en lang con.

Android app er lyse, fet og svært nær det nye materialet retningslinjene Design, om enn med iOS-standard ikoner i stedet for Android. Når de legger inn de riktige ikonene og noen magiske animasjoner, vil det være helt i tråd med Googles visjon, og i mellomtiden, er app fortsatt nok glatt og beroligende for øynene. Sveipe gjennom seksjonene, føles app mer som en katalog enn noe annet, med en flokk av nye og kommende filmer, samlinger av klassikere, og reklame Disney Rewards, Disneys poeng program for å tjene brukerne eksklusive swag og enda flere filmer.

Disney-filmer hvor som helst android app

I tillegg, når du kjøper Disney-filmer inne i Disney-filmer Anywhere app (som faktisk er en Google Play Filmer kjøpe), vil du motta Disney Rewards poeng for dem, et varierende beløp basert på hvis du kjøper SD-versjonen eller våren for HD .

I samlingen din, er du hilsen med en rulleliste med plakater for filmer du har kjøpt. Det er et enkelt veksle mellom å surfe hele biblioteket og nettopp lastet ned innhold, eller bare dine favoritter, som du kan legge til ved å trykke på hjertet ikonet i film eller video notering. I hver film, har vi selve filmen, og i de fleste tilfeller har vi noen bonus nedenfor som vi også kan se.

Google Play Integrering kommer godt med i alle slags måter.

Hver plakat har en nedlastingsikonet på den, så det er lett å bla raskt gjennom samlingen din eller dine favoritter og køen opp et par filmer å laste ned mens du er ferdig pakking bilen eller venter på boarding call i en Wi-Fi-aktiverte terminal . Selve nedlasting og lagring av filmene finner sted i Play Filmer og TV. Håper at flyplassen Wi-Fi er raskt, ellers er du sannsynligvis kommer til å ønske å planlegge fremover eller laste ned SD kvaliteten på filmen.

Når filmen er lastet ned, kan du se selv mens i den dypeste mørkeste hule - eller sitter fast i tunnelen prøver å komme seg ut av byen for helgen.

Avspilling er magi. så lenge du har nok båndbredde

Avspillingskontroller i Disney-filmer hvor som helst varierer i en svært forskjellige steder fra å spille tilbake gjennom spille av filmer, og som gjør oss i stand til å prioritere hvilke spiller bedre passer våre visnings ønsker og vaner. I Disney-filmer hvor som helst, har vi jevnlig søker gjennom tidslinjen, men vi har også kapittellisten vi kan hoppe rundt med. I spille av filmer, er det ingen kapittelet guide, men vi har høy presisjon skrubbing ved å bevege en finger til venstre eller høyre over skjermen. Disney-filmer Anywhere oppveier dette høy hastighet skrubbing med en rask, 30-sekunders-rewind knapp.

Som en digresjon, når du laster ned en film, når du spiller det tilbake på enheten, du er begrenset til Play Filmer grensesnitt uansett hvilket program du starter avspilling i. Ingen kapittel surfing for deg. Og det er en skam, fordi hvis du er noen som spørsmål langsomme tilkoblinger, du kommer til å ønske å feste mye av innholdet. I treg tilkobling miljøer, hvis du er heldig videoene spille og buffer ofte. Hvis du ikke er heldig, får du bare en DRM-feil (på grunn av timeout) og få oppstart tilbake til tittelen skjermen.

Chromecasting er hyggelig, men du bedre har en høyhastighets tilkobling.

Disney-filmer Anywhere kom også med dag en Chrome støtte på Android, og det ser ut til Android-eksklusivt for øyeblikket, men det er fortsatt noen bugs med det. Noen filmer og videoer arbeidet, mens noen rett og slett ikke. Det virker Disney-filmer Anywhere har en høyere nødvendige båndbredde enn de fleste andre tjenester som bruker Chrome, så vær forberedt. Det er tider som disse at det å ha muligheten til å også spille av eller kastet gjennom Google Play virkelig blitt en gudegave hvis du har en craving for The Little Mermaid du må tilfredsstille akkurat nå.

Familievennlig kontroller

Enhetsbehandling er noe som er litt rart i begynnelsen, men det er noe som vi ikke ville tankene ser komme til andre tjenester, spesielt Play Musikk. Du kan registrere opptil 16 enheter i et enkelt år. Av de 16, bare åtte aktiveres på en gang, og når du har nådd denne grensen må du deaktivere en enhet før du kan aktivere et annet. Her er det interessant bit: registrering og aktivering initieres ikke når du streame filmer via apper eller enheter, men heller når du laster dem ned for frakoblet visning inne i Disney-filmer Anywhere app.

Dette betyr at så lenge du ikke laste ned Disney-filmer hvor som helst for offline avspilling inne som app, kan du bruke så mange enheter du vil. Det er den slags enhet politikk vi kan få bak, spesielt for en tjeneste som er rettet holdent på familier som lett kunne ha et dusin enheter og flere brukere.

Snakker om å ha flere brukere og enheter, foreldrekontroll som kan bli satt på plass gi den en liten en-up over Play Filmer-appen. Du kan begrense titler over en viss rating, og du kan også deaktivere deling knappen i programmet. Og de fleste foreldre vil gjerne vite at du kan deaktivere transaksjoner (les: kjøp) innenfor app ved hjelp av foreldrekontroll, slik at du ikke trenger å bekymre deg for din datter å gå gal og kjøpe hver film i Princess Collection.

Du må skrive inn passordet for å endre disse, og når du tilbake ut av foreldrekontroll siden, vil kontrollene låse før du igjen setter inn passordet ditt. Ingen tids ut perioder for å vente gjennom før du leverer over enheten til de små rakkerne.

Den største klagen jeg har med Disney-filmer hvor som helst i øyeblikket, bortsett fra sine problemer på tregere Internett-tilkoblinger, er dette: Jeg kan fortsatt ikke kjøpe de fleste av filmene er nevnt fordi de er i Disney Vault. Og mellom deg og meg, jeg virkelig håper dette kommer ut i tide til jul.

Tror du på magi?

Alt i alt, skjønt, Disney-filmer hvor som helst og dets integrering med Play Filmer er et kjærkomment tilskudd til familien tablett, bringe noen Disney magi til de unge, og de unge til sinns. Så, dette er en drøm for deg (og din lommebok)? Eller stoler du på Disney å være koblet til Google Play-kontoen på denne måten? Er det verdt det for å duplisere at digital kopi av Captain America fra iTunes over til en plattform du kan spille på telefonen din? Kiming i under med kommentarer.

Relaterte innlegg

  • Beste app å laste ned gratis filmer på android Her er de beste måtene for gratis film nedlastinger for Android mobil, det inkluderer noen Android gratis film apps listen for å laste ned hollywood og bollywood ...

  • Se Disney-filmer hvor som helst med din iPad eller iPhone Disney har nettopp lansert en ny app i naturen. Disney-filmer hvor som helst - er en glimrende app for iPad og iPhone som lar deg se din ...

  • Filer Anywhere App Gratis nedlasting: Android Apps filer Anywhere Android app gratis apk skapt av FilesAnywhere ned fra Google Play og installere filer Anywhere app på mobiltelefoner og ...

  • Tips: Synkroniser kontoer med Disney å få filmene dine hvor som helst Dagens kunngjøring at du nå kan synkronisere Microsoft Filmer TV konto med Disney-filmer hvor som helst i USA gjorde ikke opprinnelig ...

  • Disney-filmer Anywhere rask titt: Hvis du har kjøpt kvalifisert Disney, Disney-Pixar, Marvel og Star Wars-filmene fra deltagende leverandører (inkludert iTunes, Google Play, Vudu, Amazon ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvor/disney-filmer-hvor-som-helst-android-app.php on line 130

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvor/disney-filmer-hvor-som-helst-android-app.php on line 130