App hvor du kan kjøpe og selge klær

10 Fresh Apps for mote entusiaster

Av Dani Fankhauser 2014-04-09 17:23:47 UTC

Det er vanskelig å slå opplevelsen av å beundre stativer og stativer med klær i din favoritt butikk før slutt velger en brikke du ikke kan forlate uten. Til tross for spredning av e-handel apps, når det kommer til klær og tilbehør, kan handle fra telefonen kommer til kort.

Men det betyr ikke at det er noe mindre moro å være hadde på telefonen for moteentusiaster. Uttrykke deg gjennom mote er en kunst, og en iboende egnet for både sosialt integrerte apps samt mote spill som lar deg spille stylist.

Enten telefonen er først og fremst et verktøy for Instagramming den siste utseende, eller du er i behov av mote CliffsNotes før neste sesong (som meg), er følgende apps vil ta stilen din opp et hakk - og vise deg en god tid i prosessen .

I Whisp web app, kan du dra og slippe mote produkter i en chat-vinduet.

Meldinger apps er på moten etter WhatsApp monumentale $ 19000000000 oppkjøpet. Whisp er et messaging app fokusert utelukkende på moten, nå tilgjengelig på iPad og web, med iPhone lansering planlagt for denne sommeren.

Applikasjonen vakre grensesnitt minner om print design; men i motsetning til å bla gjennom et magasin, kan du dra og slippe produkter du liker inn i meldingsboksen for å få vennene dine meninger. Whisp også integreres med Facebook. slik at vennene dine kan melding med deg på Whisp uten å laste ned app selv.

Hvis du noen gang slitt med å Google de skoene du så ut og om etter farge, stil, tekstur og så videre - vil du sette pris på hvorfor ASAP54 opprettet en omvendt bilde søk etter mote, lansert iOS i februar.

Hvis du finner å ta bilder av fremmede klær i det offentlige for å være vanskelig, husk at du kan bruke et bilde du har funnet på nettet, også.

Konseptet er fanger på. Stil Eyes har en lignende app for merkevarer i Europa, og Slyce er å skape en teknologi som kan brukes av forhandlere på sine egne nettsider.

Pose er en vær app fylt med den virkelige grunnen til at vi sjekke været - for å bestemme hva du skal ha. Ved å sjekke din posisjon, Pose avgjør din lokale værmelding og gir bilder og samlinger for å inspirere antrekket for dagen. Du kan videre begrense valgene ved å fortelle Pose du kommer til kontoret, på vei til treningsstudio eller iført skinny jeans, for å nevne noen alternativer.

Pose er tilgjengelig på Android og iOS.

4-6. Poshmark, Bib + Tuck, Tradesy

Det verste scenariet når bringe hjem en stor mote funn er å innse at passformen er ikke helt riktig, eller stykket hører ikke sammen med resten av garderoben din. Enten det sitter i ensom slutten av skapet, eller du kan selge det på en av disse appene.

Poshmark 's hjemmeside og mobile app er videresalg spesielt for mote, og du kan legge til flere bilder med hvert element, sammen med merke størrelse, farge, merkevare og mer. Andre brukere kan kommentere eller repost elementer, som kan hjelpe deg å gjøre et salg. Mange brukere har det gøy med styling sine egne elementer, så den sosiale strømmen er så mye inspirasjon som e-handel. Poshmark tar 20% provisjon på salg over $ 15, og er tilgjengelig på iOS og Android.

Et utvalg av premium-merkene er omtalt på Bib & Brette.

Som Poshmark, kan du kjøpe og selge mote på Bib + Tuck. men plattformen godtar bare utvalgte merkevarer. Dermed blir gjenstander for salg på nettstedet garantert å være av høyere kvalitet, eller i det minste fra premium merkevarer. Bib + Tuck bruker sin egen virtuell valuta, som du kan kjøpe; men når du selger elementer, kan du bare bytte dine Bib Bucks for flere elementer på nettstedet. Bib + Tuck er tilgjengelig på iOS.

App hvor du kan kjøpe og selge klær

Tradesy oppfordrer kjøp og salg av premium elementer ved å garantere ektheten - langt fra de tidlige dagene av rip-offs på eBay. Nettstedet Lollipuff garanterer også autentisitet for visse motemerker. Tradesy tar bare 9% av salgsprisen og gir en shipping bag. Akkurat nå Tradesy er tilgjengelig for iPhone.

Tradesy har videresalg elementer i vertikaler, inkludert et solid utvalg av brudekjoler.

For mote elskere som har mer tid enn penger å bruke på styling, kan Covet være den perfekte passform. Når du først registrere deg, app ber deg om å stemme mellom et par sett med stiler, à la "hot-eller-ikke." Denne prosessen vil tjene deg billetter, mens du tjener penger ved å skrive inn konkurranser - og du vil bruke den i app kontanter til å "kjøpe" kjoler, sko, vesker og mye mer. Når du har bygget skapet, kan du begynne styling ser for ulike konkurranser i programmet, for eksempel Secret Rendezvous i Belize eller Premieren på en Broadway Show.

Covet er tilgjengelig på både iOS og Android.

8-9. Stylebook, Closet +

Hvis du noen gang har vært i en butikk begjær etter en nydelig kjole, men usikker på om du har sko som vil matche, har du sannsynligvis ønsket en virtuell skap. Stylebook for iOS er $ 3,99, og lar deg legge til bilder av de klærne du eier, samt legge ut et antrekk i en collage, lage en pakkeliste og lage kalendere av hva du har tenkt å bære. Det kan hjelpe deg å handle mer effektivt, i tilfelle du glemmer hva du allerede har, og hjelpe deg å sørge for en favoritt tilbehør samler ikke støv, glemt i skapet.

Tilsvarende Closet + lar deg laste opp bilder av klær du eier, og er en gratis app for iOS. Bland Me er en lignende app på Android.

10. The Hunt

The Hunt kaller seg "kur for antrekket misunnelse", og er kanskje en community-drevet versjon av omvendt bilde etter ASAP54. Men mens ASAP54 lover å finne elementer som er like i farge eller tekstur til det opprinnelige, er brukere på jakt ofte på jakt etter en eksakt match.

Programmet er tilgjengelig på iOS. og gjør det mulig for brukere å legge inn bilder av et produkt de ønsker, mens andre brukere bidra til å finne den på salg. Du kan også følge en vare hvis noen andre legger ut noe som Piques din fancy. Strukturen i programmet, som er helt bygget rundt brukerinteraksjoner, skaper et støttende og vennlig samfunn. Som enhver fashionista kan attest, er det eneste som er mer moro enn å kjøpe mote å snakke om det.

Hva mote apper du stole på? Fortell oss i kommentarfeltet.

Relaterte innlegg

  • Virgin Mobile faller fullstendig iPhone lineup fra sin nettbutikk Siden lanseringen av iPhone 6 og iPhone 6 Plus i fjor høst, har vi lagt merke til at Sprint datterselskap Virgin Mobile USA har tilbudt ...

  • Phoenix Telecom tilbyr førsteklasses service og pålitelighet via sine Excel-svitsjer og ruting av mer enn 90% av trafikken i løpet av de tier-1 bærenett av MCI og Sprint. Mange Phoenix ...

  • Du kan faktisk ikke selge Flappy Bird telefonen på ebay selgere som prøvde å kapitalisere på abstinenssymptomer påført av de avhengige av årets hotteste app fortelle Crave Eric Mack ...

  • Direkte tilbud Selg Samsung Galaxy og Nyt Betydelig annenhåndsverdi Samsung Galaxy-enheten var sannsynligvis alt du var ute etter, når du først kjøpte den. Men, ganger ...

  • Slå gamle klær til kontanter med disse Apps Kanskje du er klar for en ny garderobe i år. Kanskje du brøt etter ferien, og du prøver å rote opp kontanter. Kanskje du har visjoner ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvor/app-hvor-du-kan-kjpe-og-selge-klr.php on line 132

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hvor/app-hvor-du-kan-kjpe-og-selge-klr.php on line 132