Android tapt eller hvor min droid

Finn din tapte Android-enhet med Android Enhetsbehandling

Relaterte historier

Google kunngjorde i forrige uke at det ville slippe en ny lokaliseringsfunksjon for Android-enheter kalt Android Device Manager, som hjelper eiere finne sine tapte eller stjålne telefoner og tabletter. Det skulle rulle ut senere denne måneden, men i en Google+ oppslaget onsdag. Google annonserte sin umiddelbare tilgjengeligheten.

Android tapt eller hvor min droid

Funksjonen fungerer på samme måte andre locator tjenester, som Lookout og Samsungs Find My Mobile. men nå får du den funksjonen direkte på din Android-enhet. Her ser du hvordan du kommer i gang med Android Enhetsbehandling:

ads

Aktiver Android Enhetsbehandling

På Android-enheten, gå til Google Innstillinger-appen, trykk på Android Enhetsbehandling. Den locator-funksjonen er aktivert som standard, men for å muliggjøre ekstern fjerning av data, trykk på boksen ved siden av "Tillat ekstern tilbakestilling fabrikk", deretter "Aktiver".

Skjermbilde av Ed Rhee / CNET

Bruk Android Enhetsbehandling

For å bruke Android Enhetsbehandling, gå til https: // google / android / devicemanager og logg deg på med din Google-konto. Du kan få en melding som ber deg om tillatelse til å tillate Android Enhetsbehandling til å bruke posisjonsdata. Klikk på "Godta" for å fortsette.

Skjermbilde av Ed Rhee / CNET

  • Plassering. Plasseringen av din Android-enhet vises automatisk på kartet, sammen med navnet på stedet, da det sist ble brukt, og når det sist ble plassert. Du kan zoome inn og ut av kartet for å sjekke ut stedet.
  • Ringe. Plasseringen data er en tilnærming og kan ikke hjelpe deg å finne ut om det er gjemt et sted i huset. I stedet for å ha noen å ringe telefonen for å hjelpe deg med å finne det, kan du velge å ringe enheten fra Android Enhetsbehandling. Dette vil føre til at enheten skal ringe i 5 minutter på høyeste volum, selv om det er satt på lydløs eller vibrere.
  • Låse. Låse enheten eksternt kan være nyttig hvis du ønsker å låse Android-enhet slik at ingen kan få tilgang til dine data mens du prøver å gjenopprette tapte enheten. Hvis du vil låse enheten, klikker du på "Lock" alternativet. Skriv inn det nye passordet to ganger, og klikk deretter på låseknappen. Når kommandoen er sendt til enheten din, vil det låse den med en gang, selv om det blir brukt.
  • slette enhets. Hvis du tror du har mistet enheten din for godt og ønsker å tvinge en fabrikktilbakestilling for å beskytte dine personlige data, velger du "Slett enhet." Dette vil slette alle dine apps, bilder, musikk og innstillinger fra enheten. Hvis enheten er frakoblet når du sender "Slett Device" kommando, vil det utføre null neste gang det kommer på nettet. Når enheten er tørket, vil du ikke lenger kunne få tilgang til det fra Android Enhetsbehandling. Også huske på at en ekstern reset fabrikken ikke kan tørke eksterne SD-minnekort.

Husk, hvis enheten har blitt stjålet, ta kontakt med politiet og la dem gjøre jobben sin. Med Android Enhetsbehandling, er dataene trygt, så sørg for at du holder deg trygg også ved ikke å forsøke å hente apparatet på egen hånd.

Redaktøren: Dette innlegget ble oppdatert den 24. september for å legge til detaljer om den nye muligheten til å fjernlåse en enhet.

Relaterte innlegg

  • Gjenopprette en Missing Android-telefon med hvor er min Droid Hvis en iPhone blir borte, vel, det er et program for det. (Det er Apples ærverdige Find My iPhone.) Men hvor er tilsvarende for Android? ...

  • Lookout Security Antivirus Lookout er lette, gratis antivirus for Android. Få Lookout for gratis antivirus beskyttelsen du trenger sammen med gratis finne telefonen min, sikkerhetskopiering av data, og mer! Se...

  • Wheres My Droid Den første finner telefonen app på Android Market fortsetter å bli bedre og bedre. Nå med flere funksjoner, er det enklere enn noensinne å spore opp en mistet telefon. Wheres My ...

  • Best Find My Phone App for Samsung Galaxy Note 2 Jeg er jakt etter en god app som vil tillate meg å finne og lokalisere telefonen min hvis tapt eller stjålet. Jeg ble tidligere bruker Wheres My Droid, men noen ...

  • Wheres My Droid 5.2.3 Fullt navn: Wheres My Droid Kort navn: hvor er min Droid Google ID: com.alienmanfc6.wheresmyandroid Wheres My Droid Funksjoner Finn telefonen ved å gjøre det ring / vibrere Finn telefonen ...