Telefonen min skjermen er svart hva gjør jeg

Du trenger

Bruksanvisning for din mobiltelefon

Carrier kontaktnummer

Slå enheten av og på igjen. Hvis problemet er relatert til en programvarefeil, kan dette løse det. For å gjøre dette, holder du nede den røde "Avslutt samtale" knappen i noen sekunder til telefonen slår seg av. Hvis dette ikke fungerer, se i bruksanvisningen som på-tasten kan variere avhengig av modell av enheten. Når telefonen er slått av, holder nøkkelen i igjen før det slår seg på for å se om skjermen er igjen fungerer.

Telefonen min skjermen er svart hva gjør jeg

Tilbakestill enheten hvis det er mulig. Noen telefoner har en opsjon på å utføre en Master Reset ved hjelp av en kombinasjon av fysiske taster i stedet for å manøvrere gjennom programvaren. Se i bruksanvisningen for å se om enheten er i stand til dette. Denne typen reset tilbakestilles operativsystemet tilbake til den opprinnelige konfigurasjonen og løser eventuelle skjerm problemer som kan være relatert til programvarefeil.

Ta ut batteriet mens enheten er på. Dette fører tvangs telefonen for å dumpe den midlertidige minne, som kan være husing programvaren problemet forårsaker ikke displayet for å fungere. Sett batteriet inn igjen og slår på enheten.

Hvis disse trinnene ikke løser problemet, kan kretser i tastaturet har brent ut og enheten må repareres eller exchanged.Call din mobil operatør.

Hvordan fikse svart skjerm på HTC One

Hvis den svarte skjermen av død som skaper sorg, har vi deg dekket. / © AndroidPIT

Noen av metodene flyter rundt på Internett for denne skjermen problemet svart inkluderer knuser telefonen mot et hardt underlag (anbefales ikke), trykke hardt rundt kameralinsen eller gi hele enheten en skånsom vri. I forrige enheter, synes problemet å ha vært at den interne kabelkontakten ble kastet og komprimering av folden ville føre til enhetens skjerm til å gå svart. Noen av disse reparasjonene arbeidet, noen ikke, og de fleste var midlertidig i beste fall.

Lang historie kort er at dette ikke er en enkel sak å fikse, men de følgende trinnene bør hjelpe deg å ha den beste muligheten for å sortere det ut. Første første, prøv en Factory Reset. Hvis skjermen din aldri kommer på, bare se en YouTube-video av prosedyren, og følg antall knappetrykk. For å gjøre dette, gå til HBOOT menyen ved å slå enheten av og trykke på Volum ned og Power inntil HBOOT menyen vises. Herfra kan du få tilgang til Fastboot / Recovery og klare cacher osv, men alternativet mest sannsynlig til å gjøre en forskjell er en Factory Reset. Før du gjør dette selv, sørg for at du har gjort en full backup av alt du vil beholde på enheten.

Telefonen min skjermen er svart hva gjør jeg

HBOOT på HTC One kan du nullstille enheten og mer. / © AndroidPIT

Hvis dette ikke løser problemet (det noen ganger tar en stund å gjenoppstår), er neste skritt å installere den nyeste firmware. Noen ganger bugs krype inn med firmware-oppdateringer og forårsake alle slags kaos. Gjør en fabrikk reset og tømme cacher etter en oppdatering vanligvis løser eventuelle software problemer, men du kan alltid gjøre det igjen bare for å utelukke eventuelle problemer som kan ha oppstått under den siste oppdateringsprosessen. Igjen, sikkerhetskopiere data før du installerer den nyeste firmware for enheten.

Hvis du ønsker å gjøre en full tilbakestilling og gjenoppretting av fastvaren du trenger for å kjøre RUU (ROM Update Utility). Hvis du ønsker å nedgradere til en tidligere firmware bygge selv, må du ha S-Off (Security-Off) først. Det er en helt annen pose med bolter skjønt, så jeg må skrive en egen tutorial for det. Men hvis du allerede har S-Off eller ønsker å oppdatere eksisterende firmware så alt du trenger å gjøre er å gå til en pålitelig oppbevaringssted for RUU nedlastinger som HTC1Guru og blinke RUU exe du ønsker.

Telefonen min skjermen er svart hva gjør jeg

HTC gjøre noen gode telefoner, men den svarte skjermen problemet er et stort problem. / © AndroidPIT

Hvis selv en firmware erstatning ikke fungerer neste steg er å du kanskje ønsker å sikre at det ikke er et hardware problem, som i mange tilfeller, spesielt med HTC One X, er det. Hvis enheten er fortsatt under garantien bør du ta det med til din forhandler eller serviceverksted og la dem håndtere det. Vær oppmerksom på om at de vil mest sannsynlig bare gjøre trinnene ovenfor.

Har du hatt den svarte skjermen av død? Hvordan klarte du å fikse det?

Relaterte innlegg

  • Hvordan kom jeg fikse min Nokia Lumia 920 Gear og Blank Screen Issue Min Nokia Lumia 920 har vært en stor enhet siden jeg kjøpte den i november i fjor. Men det begynte å oppføre seg dårlig litt i det siste. Det første ...

  • Jeg hadde et problem som ligner på ditt med Skype 4.5. Gå tilbake til dette mer pålitelig eldre Skype 4.0.0.22082 versjon, løst problemet for mange av oss med smart-telefoner. Andre, som regel med ...

  • Telefon fast på en svart skjerm under eller etter en samtale? Her er Fix Skrevet av James Bond på ons, 12/26/2012 - 18:32 Har du funnet deg selv å bli sittende fast på dine telefonsamtaler? Er din...

  • Gjennomsnittlig brukerrangering 4 stjerner 181 brukeranmeldelser De gode Oodles av skjermen eiendomsmegling gjør Samsung Galaxy Note 2 veldig bra for videoer, spill og lesing; og dets forbedrede pennen hjelpemidler ...

  • Android-skjermen helt svart 28 september 2011 15:47:53 via nettstedet 28.09.2011 15:47:53 via Website Hei, jeg har et problem på en MID tablett som bruker Android, jeg tilfeldigvis traff .. .


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/telefonen-min-skjermen-er-svart-hva-gjr-jeg.php on line 120

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/telefonen-min-skjermen-er-svart-hva-gjr-jeg.php on line 120