Sprakk min iphone 4 skjermen hva skal jeg gjøre

Shattered iPhone-skjermen: Hva ville du gjort?

Den andre dagen jeg var på jobb og alle plutselig fikk jeg en tekst fra min kone at hennes iPhone hadde "sprukket". Min kone har vært kjent for å fortelle folk at jeg elsker gadgets så mye som jeg elsker henne, så når hun tekstet meg at hennes iPhone hadde falt og "sprakk", hjertet mitt hoppet over et slag.

Sprakk min iphone 4 skjermen hva skal jeg gjøre

Jeg har definitivt kjempet en sprukket iPhone i det siste. Faktisk, det var hennes iPhone 3G at min sønn (veldig ung da) hadde kastet ut av bilvinduet. Heldigvis, bilen var ikke flytte på den tiden, men likevel, iPhone 3G skjermen ble revet.

Jeg kunne ikke forestille seg hva "sprakk" betydde, spesielt siden hun har en Otterbox Commuter Series Styrke sak. Vel, se på bildet nedenfor og se hva jeg ble presentert med.

Ikke bare gjorde hun knuse skjermen, men i løpet av hennes eie Otterbox case, hun klarte å gjøre det helt ubrukelig, ved å bryte nesten hver bit av det. Se under for et bilde av hva det er ment å se ut.

Jeg spurte henne hvordan det hadde skjedd. Hun nevnte at det hadde knapt falt. Igjen ble jeg overrasket over å se slike skader, med skjermbeskytter . En nærmere inspeksjon avdekket at den beskyttende skjermen var IKKE PÅ. Da jeg spurte, nevnte hun at hun trodde jeg hadde forlatt den på ved et uhell, slik at hun fjernet den siste uken.

Presentert med de ovennevnte, jeg hadde et par valg:

  • Oppgrader henne til en 4S
  • Betal for en skjerm erstatning av hennes iPhone 4

Siden den neste versjonen av iPhone kan bli offentliggjort så snart som neste måned, har jeg ikke lyst til å forlenge sin kontrakt og bruke min subsidiert iPhone kreditt ennå. Så tenkte jeg kanskje jeg kunne legge ved en skjermbeskytter, for å holde ansiktet hennes fra å bli skadet, og for å holde iPhone fra å miste mer glass, mens jeg tenker på det mer.

Jeg kjøpte Zagg Invisible Shield Tørr og deretter festet det til sin iPhone 4. Til min overraskelse, det faktisk begynte å trekke opp biter av hennes iPhone glass skjerm. Jeg så måtte fjerne den, fjerne noen glass stykker, og deretter følge det igjen. Dessverre, skapte dette nå en flekk øverst til venstre.

Unødvendig å si, etter noen utjevning, iPhone 4 er trygt å bruke på nytt. Nå må jeg bestemme hva de skal gjøre, siden min plaster vil bare vare så lenge.

Oppsummert: vi har lært. Når jeg oppgradere henne til 4S, eller få en erstatning skjermen, er det første kjøpet jeg skal gjøre den uforgjengelige Defender Series.

Jeg er ganske heldig med min 4S, siden jeg bruker Mophie Juice Pack luft på det, og har ikke hatt noen skjerm problemer. Denne erfaringen har jeg tenker på å kjøpe en skjermbeskytter også, skjønt.

Hvis møtt med en ødelagt iPhone 4 skjerm, dette nær en ny iPhone kommer, hva ville du gjort?

Kan en vanlig Joe erstatte en ødelagt iPhone-skjermen?

DIY rute koster betydelig mindre enn å ansette en pro. Men hvor vanskelig er det egentlig? Og dette var uredde reporteren vellykket?

Sement 1, iPhone 0. Rick Broida / CNET

Sent i forrige uke, mine knapt to måneder gamle iPhone 5S gjort en uheldig ny venn: oppkjørselen. Hunden dratt hardt på hans bånd, gikk telefonen flyr, og sikker nok: spider-glass sprekker fra topp til bunn. Dette var til tross for min iPhone 5S bosatt i en tilsynelatende holdbart trevirke saken.

Min ferska iPhone 5S langs erstatning glass / LCD forsamlingen kjøpt på eBay for ca $ 40. Rick Broida / CNET

Det fortsatt virket, heldigvis, men tydeligvis skjermen måtte byttes. Jeg hadde vært ned denne veien i fjor da min kones iPhone 4S møtte en lignende skjebne, og hadde en funnet en lokal butikk villig til å gjøre reparasjonen for 70 $ - smertefullt, men en straff jeg kunne svelge. Så jeg ringte for å spørre om mine 5S.

Prisen for en ny skjerm: $ 130. Dobbelt crap.

Jeg undersøkte andre butikker og enda noen iPhone-reparasjon funnet på Craigslist (les: gutter med Pentalobe skrutrekker). I beste fall var jeg fortsatt ser på $ 90. Og hvis jeg gikk til en Apple Store, vil jeg være på kroken for $ 150.

Det andre alternativet: Fiks det selv. Jeg husker shopping for DIY reparasjonssett for iPhone 4S og finne dem på eBay for så lite som $ 15 til $ 20. Det hørtes mye mer spiselig. Alas, var de fleste iPhone 5S erstatning skjermer (som består av ny glass og LCD) priset rundt $ 40. Men det var fortsatt mye bedre enn $ 130, eller $ 90, så jeg bestilte en.

Det kom i løpet av få dager. Det følgende er et slag etter slag beskrivelse av hva som skjedde etterpå. Som i dette øyeblikk, jeg vet ikke om jeg vil være vellykket eller ikke.

1. Jeg slo opp YouTube

Jeg kan betjene en skrutrekker, men utover det har jeg ingen spesielle ferdigheter til å jobbe med elektronikk. Jeg vet hvor enkelt det kan være å foul opp noe så delikat som en iPhone, fordi mitt forsøk på å erstatte en iPod Touch-skjermen var en fullstendig fiasko. (Alt er veldig liten i der.)

Dermed jeg hodet til YouTube og finne flere walkthrough videoer på å erstatte en iPhone 5S-skjermen. Jeg bosette seg på dette og se det gjennom fra start til slutt før selv plukke opp et verktøy. Det ser ikke så komplisert, jeg lyver til meg selv, og jeg vet at hvis det ikke fungerer, kan jeg fortsatt gå til et verksted - selv om det betyr å bruke mer i det lange løp.

2. Her går ingenting

Jeg vet fra tidligere erfaringer (se "lille" ovenfor) at mine øyne er dårlig egnet til å jobbe med slike ting, så jeg har allerede investert i en svanehals lupe med LED-belysning.

Jeg har også en overfladisk kjennskap til skjerm-fjerning verktøy fra de nevnte iPod reparasjon; mange kits kommer med dem. Viktigst, har jeg en sugekopp.

Crucial reparasjon verktøy i tillegg til de som er vist her: barberblad og pinsett. Rick Broida / CNET

Men jeg er veldig nervøs for å ta noe så skarp og metall som et barberblad (som foreslått i videoen) til min iPhone ramme, så første jeg prøve en plast kile. Så, på forslag fra en venn, et plekter. Verken synes å rikke på skjermen.

Etter en solid 30 minutter av å fikle med disse redskapene, kaster jeg hendene mine opp i frustrasjon. Så, etter en pause, ser jeg en haug flere skjerm-reparasjon vids, håper på ledetråder til hva jeg gjør galt. Til slutt traff jeg på det: Med iPhone flatt på bordet, bruker jeg min venstre hånd til å løfte på sugekoppen, deretter forsiktig lede en barberhøvel under nedre venstre hjørne av skjermen (nærmere den nedre kanten (hardt!) enn den faktiske hjørne).

Du trenger kanskje en tredje hånd til å trekke på sugekoppen mens vri varsomt høvelen under skjermen. Rick Broida / CNET

Min feil hadde prøvd å presse ned, vinkelrett på telefonen, snarere enn mer parallell med skjermen og vrir på under det. Fra der jeg er i stand til å bruke plekter (fortsatt kvalm om høvelen) til forsiktig pop skjermen løs litt om gangen. Puh.

3. Alvorlig kirurgi

Prosessen med å fjerne, og deretter erstatte, en iPhone-skjermen innebærer en rekke svært delikat arbeid. Det er skjøre bånd kabler, små plugger i endene av disse kablene, og skruer så små jeg må beundre menneskehetens evne til å masseprodusere dem.

Veien forbi point of no return. Uh, hvordan jeg kommer til å sette sammen dette tilbake? Rick Broida / CNET

Takk til min forsterker, men jeg er i stand til å gjøre jobben mens du følger sammen med videoen. I løpet av omtrent en time, jeg fjerne sprukket glass / LCD og deretter installere den nye nøye. Det er ikke vanskelig, bare sakte går og litt nervepirrende. Den how-to vid har flotte vinkler og nærbilder for noen trinn, men ser ut til å glatte over andre. Et par ganger har jeg henvist til andre videoer for avklaring, noe som beviser nyttig.

4. Fungerte det?

Utrolig, jeg er i stand til å få iPhone sammen igjen, og det ser perfekt. Du vet aldri skjermen hadde blitt erstattet. Men vil det faktisk fungere?

Damn. Bilde av Rick Broida / CNET

Jeg trykker på strømknappen og. skjermen lyser opp med fargede barer krysses med svarte linjer. Dritt.

Sa jeg crimp eller rive en flatkabel? Unnlater å riktig sett inn en kontakt? Eller kanskje bare får en dårlig erstatning skjermen? Det er vanskelig å vite sikkert, og selv om jeg kunne åpne telefonen igjen og prøve å fikle med kontaktene, har jeg fått nok. Tid for å ringe i en pro.

Dette er ikke å si at du ikke vil ha bedre lykke. Men, en CNET kollega hadde mer eller mindre det samme utfallet når hun prøvde å fikse sin egen busted iPhone-skjermen: Alt så ut til å gå greit, men den nye skjermen bare ikke fungerte. Og en Facebook-venn rapportert to mislykkede forsøk på å erstatte sin iPhone 5S-skjermen.

Moralen i historien, for meg i alle fall, er å sørge for at min iPhone er tilstrekkelig beskyttet, selv om det betyr å bruke en sak som gir ekstra bulk. Og hvis jeg ender opp som trenger en reparasjon som ikke dekkes av garantien, er det antagelig verdt å la en proff gjøre det - smertefullt som det kan være på min lommebok.

Hvis du har hatt en annerledes opplevelse å reparere en iPhone, for all del dele det i kommentarfeltet!

Kan en vanlig Joe erstatte en ødelagt iPhone-skjermen?

Sement 1, iPhone 0. Rick Broida / CNET

Sent i forrige uke, mine knapt to måneder gamle iPhone 5S gjort en uheldig ny venn: oppkjørselen. Hunden dratt hardt på hans bånd, gikk telefonen flyr, og sikker nok: spider-glass sprekker fra topp til bunn. Dette var til tross for min iPhone 5S bosatt i en tilsynelatende holdbart trevirke saken.

Min ferska iPhone 5S langs erstatning glass / LCD forsamlingen kjøpt på eBay for ca $ 40. Rick Broida / CNET

Det fortsatt virket, heldigvis, men tydeligvis skjermen måtte byttes. Jeg hadde vært ned denne veien i fjor da min kones iPhone 4S møtte en lignende skjebne, og hadde en funnet en lokal butikk villig til å gjøre reparasjonen for 70 $ - smertefullt, men en straff jeg kunne svelge. Så jeg ringte for å spørre om mine 5S.

Prisen for en ny skjerm: $ 130. Dobbelt crap.

Jeg undersøkte andre butikker og enda noen iPhone-reparasjon funnet på Craigslist (les: gutter med Pentalobe skrutrekker). I beste fall var jeg fortsatt ser på $ 90. Og hvis jeg gikk til en Apple Store, vil jeg være på kroken for $ 150.

Det andre alternativet: Fiks det selv. Jeg husker shopping for DIY reparasjonssett for iPhone 4S og finne dem på eBay for så lite som $ 15 til $ 20. Det hørtes mye mer spiselig. Alas, var de fleste iPhone 5S erstatning skjermer (som består av ny glass og LCD) priset rundt $ 40. Men det var fortsatt mye bedre enn $ 130, eller $ 90, så jeg bestilte en.

Det kom i løpet av få dager. Det følgende er et slag etter slag beskrivelse av hva som skjedde etterpå. Som i dette øyeblikk, jeg vet ikke om jeg vil være vellykket eller ikke.

1. Jeg slo opp YouTube

Jeg kan betjene en skrutrekker, men utover det har jeg ingen spesielle ferdigheter til å jobbe med elektronikk. Jeg vet hvor enkelt det kan være å foul opp noe så delikat som en iPhone, fordi mitt forsøk på å erstatte en iPod Touch-skjermen var en fullstendig fiasko. (Alt er veldig liten i der.)

Dermed jeg hodet til YouTube og finne flere walkthrough videoer på å erstatte en iPhone 5S-skjermen. Jeg bosette seg på dette og se det gjennom fra start til slutt før selv plukke opp et verktøy. Det ser ikke så komplisert, jeg lyver til meg selv, og jeg vet at hvis det ikke fungerer, kan jeg fortsatt gå til et verksted - selv om det betyr å bruke mer i det lange løp.

2. Her går ingenting

Jeg vet fra tidligere erfaringer (se "lille" ovenfor) at mine øyne er dårlig egnet til å jobbe med slike ting, så jeg har allerede investert i en svanehals lupe med LED-belysning.

Jeg har også en overfladisk kjennskap til skjerm-fjerning verktøy fra de nevnte iPod reparasjon; mange kits kommer med dem. Viktigst, har jeg en sugekopp.

Crucial reparasjon verktøy i tillegg til de som er vist her: barberblad og pinsett. Rick Broida / CNET

Men jeg er veldig nervøs for å ta noe så skarp og metall som et barberblad (som foreslått i videoen) til min iPhone ramme, så første jeg prøve en plast kile. Så, på forslag fra en venn, et plekter. Verken synes å rikke på skjermen.

Etter en solid 30 minutter av å fikle med disse redskapene, kaster jeg hendene mine opp i frustrasjon. Så, etter en pause, ser jeg en haug flere skjerm-reparasjon vids, håper på ledetråder til hva jeg gjør galt. Til slutt traff jeg på det: Med iPhone flatt på bordet, bruker jeg min venstre hånd til å løfte på sugekoppen, deretter forsiktig lede en barberhøvel under nedre venstre hjørne av skjermen (nærmere den nedre kanten (hardt!) enn den faktiske hjørne).

Du trenger kanskje en tredje hånd til å trekke på sugekoppen mens vri varsomt høvelen under skjermen. Rick Broida / CNET

Min feil hadde prøvd å presse ned, vinkelrett på telefonen, snarere enn mer parallell med skjermen og vrir på under det. Fra der jeg er i stand til å bruke plekter (fortsatt kvalm om høvelen) til forsiktig pop skjermen løs litt om gangen. Puh.

3. Alvorlig kirurgi

Prosessen med å fjerne, og deretter erstatte, en iPhone-skjermen innebærer en rekke svært delikat arbeid. Det er skjøre bånd kabler, små plugger i endene av disse kablene, og skruer så små jeg må beundre menneskehetens evne til å masseprodusere dem.

Veien forbi point of no return. Uh, hvordan jeg kommer til å sette sammen dette tilbake? Rick Broida / CNET

Takk til min forsterker, men jeg er i stand til å gjøre jobben mens du følger sammen med videoen. I løpet av omtrent en time, jeg fjerne sprukket glass / LCD og deretter installere den nye nøye. Det er ikke vanskelig, bare sakte går og litt nervepirrende. Den how-to vid har flotte vinkler og nærbilder for noen trinn, men ser ut til å glatte over andre. Et par ganger har jeg henvist til andre videoer for avklaring, noe som beviser nyttig.

4. Fungerte det?

Utrolig, jeg er i stand til å få iPhone sammen igjen, og det ser perfekt. Du vet aldri skjermen hadde blitt erstattet. Men vil det faktisk fungere?

Damn. Bilde av Rick Broida / CNET

Jeg trykker på strømknappen og. skjermen lyser opp med fargede barer krysses med svarte linjer. Dritt.

Sa jeg crimp eller rive en flatkabel? Unnlater å riktig sett inn en kontakt? Eller kanskje bare får en dårlig erstatning skjermen? Det er vanskelig å vite sikkert, og selv om jeg kunne åpne telefonen igjen og prøve å fikle med kontaktene, har jeg fått nok. Tid for å ringe i en pro.

Dette er ikke å si at du ikke vil ha bedre lykke. Men, en CNET kollega hadde mer eller mindre det samme utfallet når hun prøvde å fikse sin egen busted iPhone-skjermen: Alt så ut til å gå greit, men den nye skjermen bare ikke fungerte. Og en Facebook-venn rapportert to mislykkede forsøk på å erstatte sin iPhone 5S-skjermen.

Moralen i historien, for meg i alle fall, er å sørge for at min iPhone er tilstrekkelig beskyttet, selv om det betyr å bruke en sak som gir ekstra bulk. Og hvis jeg ender opp som trenger en reparasjon som ikke dekkes av garantien, er det antagelig verdt å la en proff gjøre det - smertefullt som det kan være på min lommebok.

Hvis du har hatt en annerledes opplevelse å reparere en iPhone, for all del dele det i kommentarfeltet!

Relaterte innlegg

  • Har du knust glass skjermen på din iPhone 5? Det spiller ingen rolle om det sprakk, knust, knust, knust eller ødelagt - Vi kan fikse det, og ikke bare at det ser helt nytt når ...

  • Mitt forsøk på å fikse en ødelagt iPad 16 februar 2014 Media bildetekst Etter å bryte henne iPad 2-skjermen, klikk s LJ Rich bestemte seg for å lære hvordan du kan fikse det selv. Vurderer vår avhengighet av smarttelefoner ...

  • Minecraft ripoff eksplodert inn i App Store topp fem Mark det ned ... en annen iPhone havari. Siden den første dagen for utgivelsen iPhone har vært å knekke. IPhone glasskjerm kanskje ...

  • Hvordan erstatte en ødelagt skjerm på iPhone Crack frontpanelet på din iPhone, og du har tre valg: å leve med det, kjøpe en ny en, eller få det fikset. Hvis du har Applecare + eller en annen ...

  • Motta en reparasjons sitat i minutter skriv inn stedet Velg Device Issue Snakk med din lokale iTech alle enheter. Alle problemer. Folk elsker oss! Nylige Trykk Inkluderer Kjærlighet fra World Peter ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/sprakk-min-iphone-4-skjermen-hva-skal-jeg-gjre.php on line 184

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/sprakk-min-iphone-4-skjermen-hva-skal-jeg-gjre.php on line 184