Samsung Galaxy s5 whatmobile

Samsung Galaxy S5 (T-Mobile)

Spektakulære skjermen. Super-rask Wi-Fi og LTE ytelse. Utmerket kamera. Vanntett.

All-plast. Høyttaler kan være høyere og dypere.

Som Samsung fortsetter å avgrense sitt flaggskip Android smarttelefon, er Galaxy S5 bedre enn noensinne. Det er den kraftigste telefonen du kan kjøpe, og er en lås for våre Editors 'Choice på T-Mobile.

Samsung Galaxy s5 whatmobile

Apple iPhone 5s (Verizon Wireless)

Fysiske egenskaper

The Galaxy S5 har fortsatt en ubehagelig forhold til sine egne materialer. På 5,85 av 2,85 av .31 inches (HBD) og 5.1 unser, er det en stor telefon, men det er par for kurset i dag. Det er all plast. Ryggen er en stiplet, teksturert faux-skinn, lånt fra Galaxy Note-serien, som er et stort skritt opp fra glatt, fingeravtrykk-innsamling casing på Galaxy S4. Baksiden kommer i svart, blå, gull eller hvit. Designet er nesten ødelagt, i mitt sinn, etter en billig forkrommet plast bezel. Du vil lære å leve med det, men jeg fikk ikke lære å elske det. Nær toppen, blinker et nyttig farget LED blått når du har en ny melding. På bunnen, lover en stor micro USB 3.0-port rask lading og rask overføring av data i bytte for som ønsker å være dekket av en sølv plast dør. En fysisk Hjem-knappen med dedikerte, lys-up tilbake og multitasking knappene er litt mer praktisk enn de rent virtuelle knappene på HTC One.

S5 er vanntett og bare litt røff; det er omtrent like tøff som fjorårets Galaxy S4 Active. Det betyr at det er forseglet mot væsker og laget av fleksible materialer, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å få det vått eller slippe den på høykant. Du kan fortsatt knekke skjermen, skjønt, så en skjermbeskytter ville være nyttig.

Dr. Ray Soneira av DisplayMate Labs sette den beste. Galaxy S5 har den beste skjermen vi har sett ennå på en smarttelefon. Det er genialt, levende og svært lett å tilpasse, vises lysere og slagkraftig enn konkurrerende skjermer i nesten alle forhold. Trikset er ikke bare den 5,1-tommers, 1080p Super AMOLED panel, selv om selve panelet har bedre fargegjengivelse og en jevnere underpiksel layout enn S4-tallet. Det er programvare. Samsungs profesjonell foto og Cinema Modes gi kresen seere sanne hvite, mens Adapt Mode stadig endrer visningsfargen for maksimal lesbarhet, og Super Dimming Mode gjør telefonen synlig i mørket uten å blåse ut øynene dine. Adapt Mode omhandler også veldig godt med utendørs visningsforhold; Jeg hadde ingen problemer med å lese noe på min S5 skjerm gjennom en uke ute i Seoul.

Samsung Galaxy s5 whatmobile

Skjermen har et par andre ryddig triks, også: Det fungerer ganske bra med pekere, inkludert bruk tuppen av en grafitt blyant på skjermen som en pekepenn. Mens det var fortsatt en liten bit av etterslep, det GS5 viste mye bedre presisjon når banke med en liten pekepenn enn andre Android-telefoner jeg har prøvd, bortsett fra Galaxy Note linje.

Samtalekvalitet og batteri

Galaxy S-serien har alltid vært gode tale telefoner og denne modellen er intet unntak. Øretelefonen her blir veldig høyt. Hvis du trenger volum, vil du være fornøyd. Øretelefonen tone kan også være innstilt til dine spesifikke hørsel profil, akkurat som på Galaxy S4. Gjøre det hvis samtalene høres litt gjørmete, som de kanskje på standardinnstillingen. Sendinger i normale anropsinnstillinger kommer gjennom klart. Telefonen kansellert gate og bil støy veldig bra, selv om noen bakgrunnsstøy fra en Starbucks kom gjennom etter min stemme.

Singelen, liten, back-portet høyttaler utfører perfekt tilstrekkelig, men det er ikke på langt nær så klar og kraftig som HTC One frontport-Boomsound høyttalere. Sendinger gjennom høyttaler mic, derimot, er gode takket være Samsungs top-notch støyreduksjon. Jeg hadde heller ingen problemer med Bluetooth-hodesett.

Samsung Galaxy s5 whatmobile

Batteritiden ser veldig bra ut. På grunn av SIM-provisioning problemer, jeg kunne ikke fullføre vår standard single-lang samtale test, men 2,800mAh batteriet var fortsatt på 41 prosent etter 11 timer, 15 minutter for å ringe. I en uke tilbake i bruk, det varte hele dagen hver gang.

Den nye Ultra strømsparingen gir trygghet: Kick den i når batteriet er rundt 15 prosent for å begrense telefonen til å ringe, sende SMS, Facebook og nettsurfing, og se telefonen rapport som det magisk har mer enn en dag er verdt standby-tid som gjenstår. Med batteriet ned til 2 prosent, klarte jeg å presse ut flere timer standby, noen tekstmeldinger, og selv en kort telefonsamtale. Det var magisk.

Wi-Fi og LTE

The Galaxy S5 tar nettverk til et nytt nivå. Dens Wi-Fi ytelse outdoes HTC One betraktelig når 25-50 meters avstand fra en 802.11n router. At en 30-fots avstand fra en ruter med en 30-Mbps-up-and-down-tilkobling i et tøft miljø, HTC falt til 7-10Mbps men Galaxy S5 opprettholdt 15-20Mbps. Jeg så en lignende forskjell opp til ca 75 fot, da de begge falt av. Det vil gjøre en alvorlig forskjell når nettsurfing.

Elendig Starbucks trådløse tilkoblinger kan bli ytterligere forsterket av Download Booster, en Samsung funksjon som kombinerer Wi-Fi og LTE gjennomstrømming når du laster ned filer større enn 30 MB. Jeg er bekymret for dette, men fordi det ble deaktivert på telefonen min. Samsung insisterte for meg at det ville bli aktivert med en firmware oppdatering ved lansering, men dette er bare den type ting en operatør kunne drepe.

Ellers kommer S5 i fire forskjellige bære LTE-versjoner. Vi testet T-Mobile-modell, som har transportørens Wi-Fi-anrop. Radio-messig, telefoner alle støtte ulike flyselskapenes høyeste hastighet nettverk, men vil ikke bytte mellom amerikanske operatører også. De ikke-T-Mobile-modeller mangler T-Mobile hoved 3G bandet; aT&T og Verizon modeller mangler hverandres 700MHz LTE, og Sprint-modellen vil ikke virke på andres LTE-nettverk. Så du må kjøpe rett modell for din operatør og stokk med det, i likhet med HTC One, men i motsetning til med bære-fleksibel iPhone 5s.

Relaterte innlegg

  • Koreanske Mobiles Samsung Galaxy S4 I9500 dual core koreanske 4.2.1 Android mobiltelefon i Pakistan Detaljer Spesifikasjoner: Fri frakt / levering Produktdetaljer: Samsung Galaxy S4 I9500 dual ...

  • Følg instruksjonene nedenfor for å få tilgang til Oppgavebehandling: Fra hvilken som helst skjerm, trykk og hold på Hjem-tasten. Trykk på Oppgavebehandling-ikonet. Følgende alternativer er tilgjengelige: Aktive programmer. Viser ...

  • Tre faktorer å merke seg før du gjør online shopping Ahaa, er det bra diskusjon om denne artikkelen på dette stedet på denne nettsiden, jeg har lest alt dette, så på dette tidspunktet meg også kommenterer på ...

  • Samsung Galaxy S4 Trådløs lading Leveres med en Catch Samsung Galaxy S4. som til slutt ble annonsert tidligere i dag vil som ventet støtte Qi trådløs lading. Og, som forventet ...

  • Hvordan fikse Samsung LN46C630 skjermen flimrer problemet Vis alle elementer Samsung LN46C630 TV har et kjent problem med skjermen flimrer etter at garantien er utløpt. Snarere enn å betale $ 150 på din ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/samsung-galaxy-s5-whatmobile.php on line 122

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/samsung-galaxy-s5-whatmobile.php on line 122