Nokia xl hva mobil

Gå til Seksjon:

  • Ikke den raskeste
  • klumpete utforming
  • Ingen Google-tjenester

Nokia har bare gått og gjort det. Den finske firmaet, gift med Microsoft og Windows Phone-plattformen, har lansert ikke bare én, men tre Android-enheter - og Nokia XL er pappa av gjengen.

Med en 5-tommers skjerm Nokia XL dverger 4-tommers X og X +, men med en sitert pris på kun €109 (rundt £90, $ 150, AU $ 160) vil du slite med å finne en smarttelefon denne størrelsen for mindre.

Nokia xl hva mobil

I forhold til specs Nokia XL kommer med en 1 GHz dual-core Snapdragon-prosessor, 768 MB RAM, 4 GB intern lagringsplass, 5MP kamera bak og 2MP front mot snapper.

Med tanke på prisen er det ikke et dårlig oppsett, og den lave intern lagringsplass kan økes med et microSD-kort, samt Nokia XL kommer med dual-SIM-evner.

Hovedattraksjonen på Nokia XL er operativsystemet, som er bygget på Android åpen kildekode-plattform, selv om den tunge modifikasjon det er gjennomgått betyr at det er ugjenkjennelig i forhold til alle Google tilhørighet.

Det er foreløpig kalt Nokia X programvareplattform 1.0.1 - ikke helt som ren eller pen som iOS 7 eller Android KitKat. men det er en start.

Faktisk har Nokia utelatt Googles sky i favør av Microsofts tjenester, noe som gjør at Nokia XL har fortsatt en kjerne integrasjon med det finske firmaet morselskap.

Hva betyr dette da? Vel Nokia XL har et langt bredere spekter av bruksområder enn telefon bevæpnede Lumia telefoner Windows, selv om du ikke kan gå gjennom Google Play.

I stedet må du bruke Nokias egen butikk, og gir en mer håndplukket utvalg av Android-apper. Hvis den applikasjonen du ønsker, ikke er det, kan du alltids bruke tredjeparts butikker for å få dine favoritter på XL.

Sveipe fra høyre til venstre på låseskjermen tar du til startskjermen på Nokia XL, som består av en serie av fliser som ligner på Windows Phone.

Disse brikkene kan flyttes rundt ved å holde og dra, og du kan øke størrelsen på dine viktigste apps fra 1x1 til 4x4. Noen programmer vil også trekke gjennom ytterligere detaljer, for eksempel galleriet viser forhåndsvisninger av bildene dine.

Nokia xl hva mobil

Når du flytter en brikke rundt på skjermen de andre apps danse ut av sin måte, omorganisere hele shebang - selv om alt er litt nervøs som dual-core prosessor og 768 MB RAM kampen med bevegelsene.

Jeg har også funnet Nokia XL tok en stund å starte opp, og det var noen merkbar etterslep når det kom til å opprette mapper og stikke apps inn i dem - avgjørende for å holde startskjermen ryddig.

En sveip sidelengs fra startskjermen tar deg til "Fast Lane", en løpende innmating av alle de siste aktivitet på Nokia XL, det være seg nylig brukte programmer, musikk-kontroller eller varsel om en ny melding, ringe eller sosial interaksjon.

The Fast Lane tilpasser seg din bruk jo mer du bruker Nokia XL, og du kan skjule visse opplysninger for å gi deg akkurat de tingene som er viktige for deg.

Generelt navigasjon rundt Nokia XL har en tendens til å være glatt, men selv om det ikke er den slickest operatører - vurderer sin pris dette er ting jeg kan bare om godta.

I stedet for slike som Google Maps og spille musikk på Nokia XL du i stedet får her Maps, Her Drive, gratis Mix Radio streaming av musikk og Microsofts OneDrive sky lagring.

Den store skjermen på Nokia XL betyr at det er ideelt for visning av kart, og Nokia er her tjenesten kan redde dem alt frakoblet for surfing når som helst, hvor som helst.

På 800 x 480 er skjermen på Nokia XL ikke kommer til å vinne noen priser for klarhet, men det gir likevel en anstendig seeropplevelse og jeg fant teksten var lett å lese. Det tillater for bedre gameplay og filmtitting - selv om kvaliteten ikke vil være stor.

Håndsettet selv følger Nokias nåværende design ethos av minimalistisk stil og lyse farger med oransje, blått, gult og grønt tilgjengelig sammen med de mer dempede svarte og hvite alternativer.

Det er ganske klumpete skjønt, og ved 10,8 mM dypt Nokia XL er en av de tykkere smartphones rundt.

Jeg fant vinkel kantene var ikke altfor komfortabel når holdt i hånden, selv om mono body design er solid.

Du kan dra av den fargede casing av Nokia XL for å få tilgang til dual-SIM-spor og microSD-port, samt avtagbart 2000mAh batteri som Nokia hevder er bra for 13 timer med 3G taletid eller 26 dager i standby.

Høyttaleren på baksiden av XL kan sparke ut musikk på ganske volum, men jeg fant det ville forvrenge hvis jeg slått den opp for høyt.

En sentralisert makt / låsetasten befinner seg på høyre side av Nokia XL, like nedenfor et volum vippebryter, men i motsetning til Lumia rekke enheter er det ingen dedikert utløserknappen her.

Nokia har lastet opp kameraet app med en buffet av funksjoner, inkludert fargeeffekter, ansiktsgjenkjenning og kontroller for lysstyrke, hvitbalanse, kontrast og fargemetning.

Jeg fant på utløseren og autofokus å være litt sent i gang, men Nokia XL klarte å ta noen skikkelige bilder av den travle demo-området.

Det er foreløpig ikke klart om Nokia XL vil gjøre det til slike som Storbritannia, USA og Australia, men telefonen er bekreftet for områder i Øst-Europa og andre fremvoksende markeder.

tidlig dommen

Nokia XL er rettet mot et smalt område av markedet, og det er en smarttelefon som trolig vil ha stor appell i fremvoksende markeder, men mindre av en tilstedeværelse i mer utviklede områder.

En titt på prispunkt og spec sheet bekrefter dette, men faktum Nokia har gjort en stor skjerm enhet som har sine røtter i Android kan være et tegn på ting som kommer fra det finske firmaet.

Hva er en hands på gjennomgang

«Hands on anmeldelser 'er en journalists første inntrykk av et stykke kit basert på å tilbringe litt tid med det. Det kan være bare en liten stund, eller noen få timer. Det viktige er at vi har vært i stand til å spille med det selv, og kan gi deg en følelse av hvordan det er å bruke, selv om det er bare et foster utsikt. For mer informasjon, se Techradar anmeldelse garanti.

Relaterte innlegg

  • Free Mobile Game Download X3 02 gratis videosamtale i Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Free Mobile Game Download X3 02 31223 (36339 votos) + - Jeg bruker Free Mobile Game Download X3 02, gamle ...

  • Ved hjelp av den franske dictinary på mobiltelefonen Informasjonen på denne siden er hovedsakelig ment for "gamle" stil mobiltelefoner. Hvis du har en iPhone eller moderne smarttelefon. du kan være mer ...

  • Whatsapp for Nokia 6300 og 6303 Er Whatsapp På Nokia 6300 og 6303 mulig? Nokia 6300 og Nokia 6303 er to spille telefoner utgitt i 2007 og 2009 henholdsvis. På sitt tidspunktet for utgivelsen, ...

  • De uSwitch Mobile Awards 2012 2012s uSwitch Mobile Awards ble holdt på Circus i Londons Covent Garden på den 14. november og viste en uforglemmelig kveld feirer det beste av det ...

  • Hva er mobilvennlig? Seo> Mobile> Hva er mobilvennlig? Oppdatert: 7 juni 2015 Mobile vennlig websider Hva gjør en side, som Google kaller det, "mobile vennlig"? 1 Sannheten ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/nokia-xl-hva-mobil.php on line 143

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/nokia-xl-hva-mobil.php on line 143