Monaco hva din er gruve ios

Monaco: Hva er din Is Mine omtale (PC)

Sky-rocke fra utkant mindretall til mainstream, har indie gaming scenen kommet langt de siste årene. Titler som Braid, Super Meat Boy, Cave Story og Limbo alle spilt en rolle i å bringe indie spill til den gjennomsnittlige gamer. En gang i blant selv, viser en spillet opp som overskygger alt som har kommet før det. En tittel så banebrytende, hever den baren for ikke bare de på indie scenen, men alle utviklere generelt.

Ideen om Andy Schatz, 'Monaco: Hva er din er Mine "har eksistert (i hvert fall i konseptet) siden så tidlig som 2003. Det var ikke før en prototype av spillet vant Independent Games Festival Grand Prize i 2010 at søkelys ble kastet på den. Blanding enkle pixel-art grafikk med moderne skyggelegging teknikker, det fanget umiddelbart øyet av spillere over hele verden. Over tre år senere, en omskriving fra grunnen av, og en helt ny spillmotor, er Monaco klar til å svindle en plass på harddisken.

Etter å ha blitt fengslet for tyveri, må Låsesmed og hans band av andre kjeltringer unnslippe fengsel. Som frie menn (og en kvinne) de får hjelp fra andre shysters. Nå på rømmen med politiet på slep, Monaco selv blir Bastille som gjengen må frigjøre seg selv. Med den hensikt å forsvinne i løse luften, er et kurs satt for Beirut. Hvis bare flukten var så enkelt, mes amis.

Slipping gjennom klørne til loven er verken lett, det er heller ikke billig. Pass, penger og slette alle spor av dine bragder vil være nødvendig hvis du skal starte et nytt liv i utlandet.

En enklere premiss enn Monaco er det ikke. Hvert nivå består av å jobbe deg gjennom etasjene i store bygninger samle penger, og nådde et objektivt og deretter jobbe deg ned igjen til en flukt punkt. Enhver bygning er et mål for gjengen. Banker, sykehus, museer, nattklubber og selv Slottet er alle på sin hit-liste.

Bygningene du besøker er tungt sikret. Vektere, hunder, CCTV kameraer og andre feller er spredt rundt inne. Sette sammen et team for å gli inn og ut ubemerket tar dyktighet og tenkte.

Monaco hva din er gruve ios

Den raske fingre låsesmed kan plukke en lås raskere enn noen av de andre karakterene, mens renere kan bruke kloroform å uskadelig fiender. Den lommetyv bruker sin trofaste kjæledyr monkey å plukke opp vanskelige å nå mynter, og utsikts kan se hvor vaktene er på kartet.

Hver av Monacos trettitre nivåer er intrikat utformet med eksperimentering, konkurranse, og gjenspillbarhet i tankene. Ruten du tar, tegnene du bruker og hvordan du avtale med hver av sine innbyggere er alle utskiftbare. Ingen bestemt play-stil er oppmuntret i de fleste faser av spillet. Spillere som foretrekker en mer anspent erfaring står fritt til å gjemme seg i skyggene, sniker rundt usett. De som ønsker en mer hektisk erfaring kan dash gjennom steder, samle mynter, slippe røykbomber og skyte ned vakter som de gjør en pause for fluktbil.

Kontroller i Monaco har blitt strømlinjeformet, noe som betyr at hvert tegn oppfører seg akkurat det samme. En handling for å bruke elementer, til en knapp snike, og bevegelsestastene (Joystick på en kontroller) er alt som skal til det. Kontrollene er responsive bruke både kontrolleren og mus & tastatur. I actionsekvenser hvor våpen som armbrøst ble brukt, musen & tastatur tilbudt mer nøyaktighet, men begge kontrollene ordninger fungere feilfritt.

En rekke gjenstander og våpen er tilgjengelig gjennom hele spillet. Jo mer gung-ho blant dere vil automatisk komme til hagle eller assault rifle, mens de som foretrekker å snike kan i stedet gå for EMP granat eller armbrøst. Monaco er for det meste om (prøver å) snike gjennom sikkerhetskontrollen skjønt, så ammo er sterkt begrenset. Å vite når man skal trekke på avtrekkeren eller når du skal bruke din siste røyk granat kan bety forskjellen mellom liv og død. Når du går tom for ammunisjon, samle 10 mynter vil gi en mer bruk av våpen eller element du bruker. Forhindre spillet fra synkende i en kill-fest er en smart design valg, og vil tvinge spillerne ukjente med slike mekanikere til å tenke to ganger om hvordan å unnslippe en vanskelig situasjon.

Monaco hva din er gruve ios

Single-player og multi-player modus av Monaco er nesten helt forskjellig fra hverandre. Arbeide alene krever en metodisk og forsiktig tilnærming. I første halvdel av spillet denne spillestilen er kanskje ikke helt relevant som det er en tilgivende opplevelse. I andre omgang en feiltasting eller en feiltenning kan bety å miste et liv. Når et tegn dør i enspiller de ikke kan bli gjenopplivet og en annen karakter må ta over. Du ønsker ikke å komme til øverste nivå av Galerie d'art med bare ett liv igjen, la meg fortelle deg.

Med venner (eller fremmede) Monaco blir et helt annet dyr. Alle bortsett fra det beste bandet av tyver vil falle fra hverandre. Bestill slår til kaos og mynt-begjær tar over. Alarmer vil bli utløst, og politiet vil storme deg og dine kamerater. I motsetning til single-player men dødsfall er ikke permanent. Så lenge noen kan nå deg, de kan gjenopplive din karakter. Bare de mest koordinert av spillerne vil nå toppen av leaderboard - som allerede har noen ganske tøffe score for å slå.

Grafisk, er Monaco en blanding av gammelt møter nytt. Stilig skyggelegging og lyseffekter meld vakkert med enkle, pixel-art stil tegnet sprites. Nivåene varierer fra neon-gjennomvåt nattklubber til dystre underjordiske huler. Det er en unik visuell stil som har kommet på sprang og grensene siden prototypen (nå kjent som Monte Carlo) vant prisen for Excellence in Design på 2010 Independent Games Festival.

Med en full ragtime piano score fra Grammy-nominert komponist Austin Wintory, er Monaco lydspor en absolutt glede. Snike gjennom stadier i Mellow piano riff, bare for å bli fanget og for tempoet til rampen opp er en opplevelse i seg selv. Musikken blir en del av spillingen.

Til tross for strålende utseende, panisk spilling og uimotståelig ragtime soundtrack; Monaco har noen veldig små problemer. På mer enn én anledning shotgun-toting politimenn var i stand til å skyte gjennom vegger og rundt hjørner, som fører til ragequit induserende dødsfall. Utvalget av hagle er også noe tvilsom. Å måtte være helt i tråd med stiger også forårsaket frustrasjon og førte til mer enn noen få profane utbrudd; litt mer tilbakemelding når de går inn i feil del av stigen eller vegger ville være verdsatt.

De mindre irritasjoner nevnt ovenfor er men bare støvkorn på en ellers kjærlig utformet mesterverk av et spill. Alle aspekter av 'Monaco Hva er Yours Is Mine 'Er eksemplarisk; den lange tosidig historien, mellow men tongue-in-cheek soundtrack, stilige visuelle, panisk online spill, og de uendelige spilles flere ganger nivåer. Pocket Games har nådd en ny høyde of excellence at selv AAA titler vil slite for å nå.

Spille det på nettet. Spill det offline. Spill det solo. Spill Monaco med din bestemor. På £ 11.99 ($ ​​14,99) er det en stjele. Ved å ikke spille det ville være rane deg av en av de mest spennende spillopplevelsene i år.

10 lommer perfekt plukket ut av 10

Del Inde spillet love:

Relaterte innlegg

  • Den beste måten å svare "Hva er din største svakhet?» «Du har fortalt meg om dine styrker-nå, kan du dele det du anser for å være din største svakhet?" Det er spørsmålet som ingen ...

  • LogoGuess The Word Answers og Cheats Logo Guess svar Logo Guess er et vanskelig, konkurranse app-branding spill som tester dine kunnskaper om globale merkevarer og ikoner. Laget av Xin Wenwei, ...

  • Whatsapp for Nokia 6300 og 6303 Er Whatsapp På Nokia 6300 og 6303 mulig? Nokia 6300 og Nokia 6303 er to spille telefoner utgitt i 2007 og 2009 henholdsvis. På sitt tidspunktet for utgivelsen, ...

  • 4 bilder 1 ord svar svar for 4 Pics 1 Word: Hva er Ordet nivå 101-200 for Android tre brev ord Emo - masse hodeskaller, en trist tegneserie person, en jente sitter på gutta runde kysse hans ...

  • Hva er ordet? av RedSpell - All Theme Pack Solutions 22 februar 2013 Av JTP 94 Kommentarer Hva er ordet - Væsker Tema Solutions Bare for å gjøre det klart, som det synes å være litt forvirring ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/monaco-hva-din-er-gruve-ios.php on line 122

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/monaco-hva-din-er-gruve-ios.php on line 122