Mobiltelefon hva ordet

mobiltelefon

Brandon har en mobiltelefon, og hans mor hadde gitt varamedlemmer med nummeret.

Til enhver tid, kan noen ha et lite videokamera, lydopptaker, eller mobiltelefon-kamera.

Han hadde en mobiltelefon, men han verken laget eller besvarte anrop, tilsynelatende bruker det bare for e-post og tekster.

Word Opprinnelse og historie for celle Utvid

tidlig 12c. "Lite kloster, underordnet kloster" (fra Medieval Latin i denne forstand), senere "lite rom for en munk eller nonne i en klosteranlegget, en eremitt bolig" (c.1300), fra latin cella "lite rom, bod , hytte, "relatert til Latin celare" for å skjule, skjuler. "

Sense of monas rom utvidet til fengsels rom (1722). Brukes i 14c. billedlig, av hjerne "avdelinger;" brukes i biologi ved 17c. av ulike hulrom (f.eks tre struktur, segmenter av frukt, bee kammer), gradvis fokus til den moderne betydningen av "grunnleggende strukturen i levende organismer" (som OED dateres til 1845).

Electric batteri forstand er fra 1828, basert på originale form. Betyr «liten gruppe mennesker som jobber i en større organisasjon" er fra 1925. Cellekroppen er fra 1851; celledeling fra 1846; cellemembranen fra 1837 (men cellemembranen er 1732); celleveggen fra 1842.

Vi la merke til at du har en

Hvis du tenker på, ringer din mobile enhet en "mobiltelefon" er veldig rart.

Fram til 1970-tallet, adjektivet "cellular" hadde ingenting å gjøre med elektronikk eller menneskelig kommunikasjon, forteller Oxford English Dictionary oss. Cellular var for det meste (og rimelig) brukes på biologisk fenomen, ting å gjøre med levende celler. En 1716 forfatter kunne si: "Cutting er farlig for sener, og hvis det kunne være trygt forsøkt, men de Bones blir mobilnettet ved Joint, og porøst, det ville benytte litt", for eksempel, eller mye senere, en forfatter i 1968 New England Journal of Medicine kunne skrive, "Once cellular DNA er skadet, den" budskap "er ugjenkallelig tapt i mediet."

Det var andre måter du kan bruke begrepet. Man kan bruke celle å beskrive en del materiale som hadde en rekke av hulrom i det. Så, Darwin kunne si: "Jeg ‥ hadde lagt merke tilstedeværelse av noen små kuler med en svært mobil basalt." Eller du kan beskrive et fengsel med ordet, som en 1931 lovkyndige gjorde: "For fangene for retten, mobilsystemet skal brukes absolutt."

Mobiltelefon hva ordet

Ser på en bærbar kommunikasjonsenhet, er det ikke umiddelbart klart hvorfor det skulle komme til å bli kalt en mobiltelefon. Det er ikke laget av biologiske celler, det synes heller ikke å være av, knyttet til, eller preget av en annen type (fengsel, kloster) av cellen.

Svaret på dette mindre mysterium er faktisk alt rundt deg. Hva er mobilnettet om mobiltelefonen er i nettverket. Her er diagrammet V.H. MacDonald brukt i sin 1979 artikkel for The Bell System Technical Journal, "The Cellular Concept."

Hva det viser er den grunnleggende utformingen av et mobiltelefonnettverk. Det, som du kan se, er sammensatt av "celler" -., Som er definert av overførings serier av tårnene på sine sentre toppunktene *

Det geniale med mobilnettverket er at det tillater mye mer effektiv bruk av knappe radio spektrum. Bærere kan bruke det samme settet av frekvenser over og over uten å skape alle typer forstyrrelser. I dette diagram, A, B, C, D, E, F bruker forskjellige kanaler, men A1 og A2, samt D1 og D2 bruke de samme. Gjenta mønsteret igjen og igjen, og du kan bruke både lavere strømforbruk tårn og mye mindre spektrum for å betjene det samme antall kunder. Som du gå (eller kjøre) rundt på kartet, hendene sentralen deg fra ett tårn infrastruktur til neste ens. Eller i alle fall det er hva som skjer når samtalen ikke blir droppet.

Og, ja, dette er en idealisert diagram, selvfølgelig. Men se på den, kan du se hvorfor det kan være naturlig å kalle disse små elektro kamre krydres med en base tårn kjerne en celle.

Fremover, den beste måten å øke båndbredden tilgjengelig for mobilbrukere er faktisk å krympe cellen. Det krever selvfølgelig en haug av små celle sendere. og de som faktisk kommer på markedet, Christoper Mims rapportert i Technology Review.

* Dette er faktisk en interessant del av systemet, som påpekt av Tim De Chant på Twitter. Tårnene er ikke plassert i sentrum en sirkel. Cellene er vanligvis sekskanter og en tårn med et tri-dimensjonal antenne ligger ved toppunktet av tre celler. Mer om dette i senere innlegg.

Hva Ordet 4 Pics en Word tilgjengelig som en mobil app eller spillet til å kjøre på mobile enheter

Baksiden av Box

Alles favoritt puslespillet er nå tilgjengelig for Android! Hver oppgave inneholder fire bilder som har noe til felles - hva er det?

Finn ut hvorfor alle elsker dette spillet og bli med på moroa nå!

Kan du gjette alle ">&# 9733;&# 9733;&# 9733;&# 9733;&# 9733; Hva er ordet vi leter etter? &# 9733;&# 9733;&# 9733;&# 9733;&# 9733; Everybody’s favoritt puslespillet er nå tilgjengelig for Android! Hver oppgave inneholder fire bilder som har noe til felles - hva er det Finn ut hvorfor alle elsker dette spillet og bli med på moroa nå!&# 9733; PURE, umiddelbar moro&# 9733; Ingen registrering, ingen kompliserte regler. Bare begynne å spille og ha det gøy!&# 9733; Kan du gjette dem alle?&# 9733; Kan du gjette alle ord og låse opp alle nivåer? Utallige oppgaver fra lett til vanskelig venter på deg!&# 9733; ENKELT OG svært vanedannende gameplay&# 9733; Hva er ordet? Se på de fire bildene, finne ut hva de har til felles. Vinn! Den morsomme og vanedannende quiz spill med bilder, logoer og mye mer møter Android! Hvis du liker ordspill, vil du elske dette spillet!

Relaterte innlegg

  • Ved hjelp av den franske dictinary på mobiltelefonen Informasjonen på denne siden er hovedsakelig ment for "gamle" stil mobiltelefoner. Hvis du har en iPhone eller moderne smarttelefon. du kan være mer ...

  • LogoGuess The Word Answers og Cheats Logo Guess svar Logo Guess er et vanskelig, konkurranse app-branding spill som tester dine kunnskaper om globale merkevarer og ikoner. Laget av Xin Wenwei, ...

  • Whatsapp Blackberry I denne avanserte teknologiske verden, mange nyeste mobile applikasjoner som spiller en ekstraordinær rolle i alle menneskers liv. Rundt om i verden, ingen kan bare gå med ...

  • 4 bilder 1 ord svar svar for 4 Pics 1 Word: Hva er Ordet nivå 101-200 for Android tre brev ord Emo - masse hodeskaller, en trist tegneserie person, en jente sitter på gutta runde kysse hans ...

  • Hva er ordet? av RedSpell - All Theme Pack Solutions 22 februar 2013 Av JTP 94 Kommentarer Hva er ordet - Væsker Tema Solutions Bare for å gjøre det klart, som det synes å være litt forvirring ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/mobiltelefon-hva-ordet.php on line 127

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/mobiltelefon-hva-ordet.php on line 127