Jeg skjønner husker min iphone passord hva gjør jeg

Hva gjør du hvis du har glemt iPhone kode

Noen ganger kan du raskt opprette et passord når du setter opp din nye iPhone, så du kan begynne å spille rundt med det før. Men når det gjelder tid til å låse opp iPhone neste gang du ønsker å komme på det, du plutselig husker ikke hva passordet du brukte. Heldigvis finnes det måter å resette din iPhone passord, men det er ikke en enkel løsning.

Du tenker kanskje at å glemme koden virker som en umulig oppgave, men det skjer, og noen ganger til og med barna kan få på din iPhone og angi et passord (hei, er alt mulig!). Hvis du har glemt ditt passord, er ikke alt håp ute, og du vil være i stand til å få telefonen tilbake etter alt er sagt og gjort.

For å tilbakestille et glemt passord, må du nullstille iPhone til fabrikkinnstillingene, som vil utslette alt på enheten, men du kan sikkerhetskopiere iPhone til datamaskinen via iTunes på forhånd, uten passordet.

Hvis du har lest andre måter du kan tilbakestille passordet, ikke tro på dem, fordi de ikke fungerer. Og definitivt ikke betale for en tjeneste som hevder å være i stand til å tilbakestille glemt passordet. Det eneste måten du kan tilbakestille det er hvis du gjenopprette iPhone til fabrikkinnstillingene, og deretter gjenopprette en tidligere sikkerhetskopi, slik at du ikke starter fra scratch.

Annonse

Annonse

Bruksanvisning

First off, den eneste måten du kan holde alle dine data på din iPhone og ikke miste det er hvis du tidligere synkronisert iPhone til datamaskinen før. Hvis du aldri har synkronisert iPhone til datamaskinen din, da er du ute av lykken, og vil rett og slett bare nødt til å gjenopprette iPhone til fabrikkinnstillingene, miste alle dine data.

Hvis du tidligere har synkronisert iPhone med iTunes på en Mac eller Windows-maskin, kan du nullstille iPhone til fabrikk forhold og deretter gjenopprette en sikkerhetskopi. Hvis du ikke har noen backup, kan du fortsatt sikkerhetskopiere iPhone til datamaskinen via iTunes uten å angi passordet, siden maskinen er en klarert datamaskin som har blitt synkronisert til før.

Jeg skjønner husker min iphone passord hva gjør jeg

Etter å sikkerhetskopiere din iPhone, trenger du bare å nullstille iPhone og har backup gjenopprettet på iPhone ved hjelp av iTunes.

 • Koble iPhone til datamaskinen din og åpne opp iTunes.
 • Velg din iPhone i øvre høyre hjørne av vinduet, og klikk deretter Sammendrag på toppen av skjermen, hvis det ikke allerede er valgt
 • Hvis iTunes ikke automatisk synkronisere din iPhone, gjøre det manuelt på dette punktet. Dette vil også sikkerhetskopiere din iPhone, slik at du har den nyeste sikkerhetskopiere restaurert til din iPhone når alt er sagt og gjort.
 • Klikk på Gjenopprette Iphone… og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre gjenopprettingsprosessen.
 • Når gjenopprettingen er ferdig, vil iOS oppsettassistent spørre hvordan du setter opp din iPhone. Trykk på Gjenopprett fra iTunes backup .
 • Velg din iPhone i iTunes, og velg den nyeste sikkerhetskopien av iPhone for å gjenopprette.

Etter denne prosessen, bør din iPhone nå bli restaurert tilbake til sin fordums prakt med alle dataene fortsatt intakt. Kodelås vil bli deaktivert, skjønt, så hvis du bestemmer deg for å aktivere det, være sikker på å komme opp med et passord som du lett kan huske denne gangen.

Det ville være fantastisk hvis det var en enklere og raskere måte å tilbakestille et glemt passord, men du dessverre nødt til å gå gjennom den kjedelige gjenopprettingsprosessen for å tilbakestille passordet hvis du har glemt det. På baksiden, beviser dette hvor sikre dataene dine er når du har et passord aktivert. Selvfølgelig, dette vil ikke stoppe iPhone tyver fra å gjenopprette iPhone og utgir det som sitt eget, men minst vil de aldri få tilgang til dine personlige opplysninger, og det er kanskje det viktigste.

Forhindre en glemt kode

Det er alltid viktig at du husker koden når du setter en opp, men det er lett å bare skrive en eventuell kode du kan tenke på, slik at du kan gjøre din vei gjennom installasjonsprosessen raskere. Men vær sikker på at når du går å sette opp passordet på din iPhone, kan du bruke et passord som du lett kan huske, for eksempel en serie med tall som har betydning for deg, som bursdagen din eller din favoritt tall.

Pass også på at du er bevisst klar over det passordet som du har satt opp. Jada, det kan være lett å huske (som 0000 eller 1234), men hvis du ikke husker å sette den opp, da du mest sannsynlig ikke vil huske passordet i seg selv. Hvis du må, skrive ned koden til du kan legge det inn i muskel minne.

Relaterte innlegg

 • Den beste måten å svare "Hva er din største svakhet?» «Du har fortalt meg om dine styrker-nå, kan du dele det du anser for å være din største svakhet?" Det er spørsmålet som ingen ...

 • Shattered iPhone-skjermen: Hva ville du gjort? Den andre dagen jeg var på jobb og alle plutselig fikk jeg en tekst fra min kone at hennes iPhone hadde "sprukket". Min kone har vært kjent for å fortelle folk at ...

 • Ringtonium anmeldelse: Den beste ringetone etableringen app for iPhone Ringtonium er enkel og lett å bruke, og best av alt sparer du penger ved å la deg bruke din allerede kjøpte sanger som ringetoner ....

 • Hva er inkludert når jeg sikkerhetskopiere iPhone 4 ved hjelp av iTunes? Jeg har lest dette spørsmålet Har en backup iTunes iOS-enhet inkluderer alt på enheten? men det ser ikke ut til å være ...

 • Iphone 5 Pris På Pakistan Oddsen i satser mye penger som trengs for å kjøpe noe; "Prisen på bensin"; "Han fikk sin nye bil på gode vilkår"; "Hvor mye er skaden?" ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/jeg-skjnner-husker-min-iphone-passord-hva-gjr-jeg.php on line 129

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/jeg-skjnner-husker-min-iphone-passord-hva-gjr-jeg.php on line 129