Ipad apps som skriver hva du sier

Vi er veldig stolte av å kunne presentere vår nye spillet: Doctor Who: Si det du ser! Med over 150 Doctor Who tegn, gadgets, episodetitler og monstre, er dette den ultimate puslespillet for Doctor Who fans. Og det er gratis på iPhone. Android og Kindle hvis du laster den ned nå!

Vi har jobbet med spillet i hemmelighet i 18 måneder nå, og er veldig stolte av det vi har klart å oppnå arbeider i partnerskap med BBC Worldwide. Kunstverket er laget av Ryan Firchau, en ex-Concept Artist for spillstudioet Rare (som produserte slike perler som Banjo Kazooee serien, Conker s Bad Fur Day, og selvfølgelig den klassiske Goldeneye), og det er virkelig vakker.

Ipad apps som skriver hva du sier

Spillet har tre malerier, hver med 50 Doctor Who-relaterte oppgaver. Vi har plaget hjernen vår til å komme opp med de mest utspekulerte gåter vi har ennå utviklet, og vi vet at du kommer til å elske å jobbe gjennom dem.

Du kan besøke Gallifrey, hjemmet til Time Lords, ta en tur til Totter Lane, hvor legen første materialisert, eller selv ta en forvirrende reise inn i hjertet av TARDIS seg selv!

Selvfølgelig er ikke alle en hardcore Doctor Who fan, så vi har lagt til en Sonic Screwdriver funksjon, som lar deg skanne lerretet for skjulte hint mynter, og en "sittende fast" -knappen, som vil avsløre en håndfull svar å få du startet.

Doctor Who: Si hva du ser er ute nå!

Last ned koblinger:

Det er den tiden av måneden igjen for et helt nytt lerret for Say What You See! Og for å feire en glohet sommer, åpner vi opp i baren, og ber deg om å navngi de 50 drinker vi har slått inn i kryptiske bilde puslespill i vårt nye "Happy Hour" lerret.

Faktisk, hvorfor ikke gjøre det til en drikking spill? Egentlig ikke gjør det, vil du være i A&E før du selv komme halvveis skjønt. Uansett, kan du laste ned denne briljant drunken nytt lerret i Say What You See: The Collection app, eller spille på Facebook!

Drage Diktat Lar deg Naturligvis Snakk med din iPad.

For de med symptomer på tegn på RSI og leddgikt, skrive på iPad virtuelle tastaturet er en mindre enn fantastisk opplevelse. Selv Apples eget tastatur dock er ikke den mest ergonomisk løsning for de som foretrekker buet eller delt tastatur. Mange av dem med verkende hender på Mac har slått til MacSpeech Dictate . og på iPhone, drage Diktat for deres databehov. Det er en velsignelse å ha slike fantastiske tale programvare som lar deg opprette dokumenter, sende e-post, og på Mac, styre maskinen med ingenting, men stemmen din. For de som er kjent med iPhone-klienten, kan det være lurt å ta notis av Dragens siste iterasjon på iPad. Det er smart, enkel, og til stor nytte for de som ønsker portabilitet av iPad, men er ikke i stand til å skrive for lengre perioder.

Ipad apps som skriver hva du sier

drage Diktat

Diktat programvare generelt er litt av en merkelig ting til en person som aldri har praktisert det, spesielt hvis du prøver å produsere dokumenter. For de som har spilt med eller egen MacSpeech, utføre kommandoer, tror jeg, er ganske intuitiv. Du kan åpne nettleseren og hente posten mens følelsen som en stjerne Romkadett. Men når det kommer til "skrive" dokumenter med diktat, må du lære en ny tenkemåte.

Når vi skriver, type og produsere dokumenter med tekst, som folk vi kablet å sette inn at komma og plassere perioder i god form. Men når vi snakker, har vi ikke reprodusere de samme punctuations, så vårt fokus er på følelser, vekt på stikkord, og pause mellom sentrale ideer. Riktignok finnes det måter som hjelper imitere disse tingene, som kursiv og ellipser, men dataprogrammer er ikke alltid smart nok til å bedømme eller forstå hvordan du skal ta det som kommer ut av vår munn, og gjengi det i tekstform.

For eksempel når jeg bruker min Droid Google Navigation eller dets universelle søkefunksjoner, hvis teksten blir sendt tilbake til meg, det er aldri en periode eller et komma. Det forstår hva ordene kommer ut av munnen min - som begynner å bli ganske lett. Men alt ender opp med å bli en kjøre-on setning. Flott for en søkemotor, men dårlig for å produsere dokumenter. Det samme vil skje i de fleste, om ikke alle programmer talegjenkjenning. Der magien skjer, er hvordan du snakker til nevnte programvaren.

Mens de som er kjent med Drage Diktat vil ha noen problemer med å bruke programvaren, kan newbies har en treg start. I hovedsak med diktat programvare, må du snakke som du skriver. Hvis du ønsker å plassere et komma i setningen, må du fysisk si, "komma". Dette mental overgang fra bare å snakke, å faktisk sette det inn i en ganske mekanisk samtale, kan være vanskelig i begynnelsen. La oss se på følgende eksempel:

"Hei der jeg er (egentlig) glad for å se deg," blir til: åpen sitat hei der utropstegn Jeg er åpen parentes virkelig nær parentes glad for å se deg komma nær sitat. Nå hvis du trodde leser som var ille, tenk å si det? I virkeligheten er det ikke vanskelig, men bare en annen måte å tenke på. Jeg vet egentlig ikke å sette mye tanke i skriftlig tegnsettings, men når vi snakker, det tar en grad av konsentrasjon og fokus å gjøre det. I tiden skjønt, det blir naturlig.

Nå som vi har dekket de snakker konvensjoner brukt når du snakker til Dragon Dictation på iPad, la oss snakke mer om selve appen. Det er derfor vi er her ikke sant? Programmet i seg selv er halvplea å bruke. På den ene siden talegjenkjenning er stor. Selv om jeg ikke har funnet ut hvordan jeg skal si, "Jeg er ferdig med deg, periode," og har det gjenkjenne ord og ikke tegnsettings. Nå derimot, spør jeg redigeringsgrensesnittet, selv om jeg ser hvorfor det er iverksatt.

Drage Diktat Record

I å starte Drage Diktat for iPad, er det ikke annet enn en sterk rød knapp som står alene, bare venter på å bli presset. Og hvem i helvete ikke liker å trykke på store røde knapper? Så du, "Trykk og diktere."

IPad har en slag hull (mikrofon), og iPad-skjermen har massevis av plass for lyd barer å strekke og danse over sin vidde. Så ikke bare er du holder denne gigantiske "mikrofonen" nær ansiktet ditt, er bildet bortkastet i å vise noe annet enn visuelle effekter. Pluss, hvis fingrene tilfeldigvis slip og trykk på skjermen mens du spiller, ender det. Periode.

Drage Diktat fungerer ved å ta opp lyd, sende prøvene til skyen verden et sted, deretter returnere deg med riktig oversettelse. Dette holder app liten, konverteringen raskt, og diktat riktig. Så for øyeblikket er dette alt Nuance kunne gjøre: gi en pen opptak grensesnitt. Selv om jeg tror det er bortkastet. Hvis det er mulig, vil jeg veldig gjerne se hva jeg sier opp på skjermen i sanntid. Selv om det er en forsinkelse eller etterslep, muligheten til å se teksten som du fortsetter med dialog ville være utrolig nyttig for både nye og erfarne brukere. Plus, vil det fjerne innspillingen grensesnitt lag som er ellers helt ubrukelig annet enn å måle hvor høyt pusten er når du ikke snakker (seriøst - det er følsom, men vil ikke bli tatt opp).

Talegjenkjenning er top notch, og selv riktig balansefirmanavn som Apple og Microsoft. Hell, selv iPad (noe min Droid tidvis har problemer med å forstå) ble stavet riktig. Så jeg gir en skikkelig oppløst stoff til den viktigste delen av Drage Diktat - det er alvorlig programvare. Men det er trolig den siste virkelig gode ting om det, fordi noen UI beslutninger må bli snakket om (i både gode og dårlige måter).

Drage Diktat Notater

Hvis jeg er i Mail, Safari, Pages, Twitterrific, eller hvilken som helst annen normal program, og velger i et område hvor du kan redigere tekst alltid initialiserer tastaturet. Alltid. Men for noen grunn i Drage Diktat, de har gjort noe litt utenom det vanlige å gjøre for en "rask redigering opplevelse." I stedet for tastatur, vil du først trykke ord, hvor du kan velge fra en liste over lignende ord for å erstatte den, eller slette den helt. Jeg tror det er litt funky (som det ikke er standard), men det er ikke ille.

For å få tilgang til tastaturet, må du trykke på en tastatur-ikonet nederst i grensesnittet. Det er greit, men det er ikke naturlig. Så hvorfor oppstyret - hvorfor ikon? Realiteten er at dette ikke er ment å være en tekstredigering eller tekstbehandlingsprogram. Det er ment å være en tale diktering program, så fokuset er på talegjenkjenning og ord erstatning. Tanken er at hvis jeg presentere deg et tastatur, kan du tviler på at talegjenkjenning er korrekt. Jeg mener at du må korrigere feil. Noe som ikke er tilfelle i det hele tatt, fordi faktisk er Drage Diktat stand til å forstå hva jeg sier perfekt 90% av tiden. Det er ikke en UI avgjørelse, men snarere et smart produkt avgjørelse.

Hvis ikke, er grensesnittet typisk. Med din iPad i stående modus, vil du få tilgang til notatet du for øyeblikket arbeider med. I liggende modus får du en ekstra sidepanel som viser alle dine siste notater. På toppen av grensesnittet er noen knapper som lar deg starte et nytt notat, slette gjeldende oppmerksom på din jobber med, og eksportere den til utklippstavlen via klipp og kopiere eller e-post.

Diktat fans vil elske Drage Diktat. Det er ganske gode til å være i stand til å håndtere hva du kaster (si?) På det. Redigering grensesnittet er ikke grand, men heldigvis dens utseende er ryddig og du har tilgang til standard verktøy hvis nødvendig (usannsynlig). Med iPhone, iPod touch (2G & opp), og iPad-versjonen er en i det samme, kan du sømløst bruke Drage Diktat på tvers av alle mobile plattformer. Gratis i App Store . det er ingen grunn til ikke å gi det et forsøk. Talegjenkjenning vil blåse deg unna.

Vil du ha mer fra MacStories?

Club MacStories tilbyr eksklusiv tilgang til ekstra MacStories innhold. levert hver uke.

Club MacStories vil hjelpe deg å oppdage de beste apps for enhetene dine og få mest mulig ut av din iPhone, iPad og Mac. I tillegg er det laget i Italia.

Relaterte innlegg

  • . neste nivå av feilsøking New teknikken har rammet verden nylig og dette er blockchain. Alle kan være sikker på at mange oppfinnelser basert på blockchain vil bli født i ...

  • iPhone / iPad Stakk etter oppdatering til iOS 7? Her er hvordan å løse det Dette er en sjeldenhet, men hvis din iPhone / iPad er fast et sted i Apple-logoen eller på recovery mode (viser iTunes ikon med ...

  • How-To Geek Bruk Voice Diktat å spare tid på Android, iPhone og iPad Touch-screen tastatur kan være treg, spesielt på telefoner med små skjermer. Slik skriver du inn tekst mer naturlig, kan du bruke ...

  • Veedeo App fantastiske egenskaper Veedeo app. Enkel, rask, intuitiv videoredigering lage videoer med Veedeo app er enkel, rask og morsom. Følelsen lat? Last gamle videoer og redigere dem. Opprett utrolig ...

  • Apps er fremtiden for vennskap-finding Jen Aprahamian, til venstre, og Olivia juni Poole fra Hey! VINA. Velkommen til fremtiden for vennskap-funn, eller så sier håpefulle app-opprørere. Det er Squad, ...


Warning: include_once(/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/ipad-apps-som-skriver-hva-du-sier.php on line 134

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/norwegian.mobilesbuzz.com/public_html/hva/ipad-apps-som-skriver-hva-du-sier.php on line 134